1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
21:00 - 22:00 MOANDER. 22:00 - 23:00 ARNIE & TWEEN. 23:00 - 00:00 RACID vs. SOUNDFIGHTERZ. 00:00 - 01:00 XORCIST vs. GREGOR P. 01:00 - 02:00 DRIVER. (Solenizant Set). 02:00 - 03:00 ENIGMATO vs. DIGITAL ABUSE. 03:00 - 04:00 REGAIN & MAYER. 04:00 - 05:00 OUTWORLD.
DJ KAYEM miał wypadek samochodowy, nic mu nie jest, ale jest szpitalu i niestety dzis do nas nie dojedzie ...Bardzo przeprasza z tego powodu ...W zamian za niego zagra MOANDER na rozkretke ...Zapraszamy
Impra była elegancka Set Drivera świetny, mocny w stylu early Eni z Digital Abuse też nie oszczędzali, dużo spoontechowego stylu. Regain & Mayer dobry początek, jakiś hs remiks popularnej przyśpiewki "100lat" dedykowany Driverowi, taka mała niespodzianka Później była mała wpadka ale idzie to wybaczyć, każdemu mogą się popierdolić plejery Co do nowego kawałka Regaina "Bathed in Blood" jest bardzo klimatycznym trackiem, dobra robota Pozdro
Na koniec krótki filmik, wybaczcie za nierówne nagrywanie, X2X tak łupał że ciężko było normalnie trzymać aparat
OMG co to była za impreza wybawiłem się z is krą i z innym tak dobrze że kolano mnie teraz tak nawala że to masakra ale kij z tym dzięki za taką imprezkę wszystkie sety mi się podobały dzięki DRIVER za Focus chce takich więcej !!!!!!!
_________________ The darkest side of hardstyle is rawstyle!
Bardzo dobre sety Standardowo Aras się wjebał w seta Eniego i Digitali ze swoim "I Like Your Style", "Lose My Mind" itp... Brak słów.
No Eni sie chyba wkurwil i zlazl z djki po tym incydencie Na to wygladalo przynajmniej Impreza jakos szybko mi przeleciala muzycznie to pamietam tylko Drivera bo reszta to albo sie bawilem nie zwracajac uwagi jakos na muzyke albo cos tam Towarzysko jak zawsze spoko choc wielu osob nie bylo Regain & Mayer ''straszna kaszana'' ale juz przywyklem haha Nic no oby do nastepnej !
Standardowo Aras się wjebał w seta Eniego i Digitali ze swoim "I Like Your Style", "Lose My Mind" itp... Brak słów.
Miałem ostatnio ten sam przypadek, ale to nie był Aras. Tak czy inaczej uprzedziłem, że jeżeli taka sytuacja się powtórzy, to inaczej zareaguję chociaż nie ukrywam, że się wkurwiłem. Taka sytuacja nie powinna mieć prawa bytu. Gram już trochę na scenie i w żadnym klubie się z czymś takim nie spotkałem także Przemas, witaj w klubie.
Mnie tez sie wpierdalali jak grałem w Ene. A pomijajac wjebanie sie w set to wciskanie łap w mikser! Kurwa wydaje mi sie ze ktos kto nie umie grac nie gra w ene a kto umie ten WIE CO ROBI!!!
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 7987 Odpowiedzi: 123 Odwiedzin z google: 1337