Przesunity przez: kych0 16-11-2013, 13:19 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzie) Piwa: 660 Skd: Bytom  | |
| |
Podzikowali: | vulcan |
|
Informacje Doczy: 09 Pa 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzie) Piwa: 349 Skd: Gliwice / Chorzów  | Wysany: 17-11-2013, 15:49 | #112
|
| Witam HF!
Już tak na spokojnie chciałem podziękować wszystkim przybyłym za wspólną impreze, oraz moim przyjaciolom i kolegom zza konsolety za piękne sety. Jak dla mnie bomba zwłąszcza na Backstage było super Hehe Także dzięki jeszcze raz za impreze i do zobaczenia niebawem
Ps. Troche krzywa akcja wyszła z tymi wejściami Arasa za stery konsolety, generalnie do niego nie można mieć pretensji ponieważ takie polecenie dostal od szef klubu ...A szkoda bo człowiek starał się zapiąć każdy szczegół sowich urodzin na ostatni guzik ...jak widać szef miał inną wizję...
Pozdro Driver! | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | | Ostatnio zmieniony przez Driver 17-11-2013, 17:58, w caoci zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 18-11-2013, 02:11 | #113
|
| Z tym Arasem to nie raz opowiadaliście, ale teraz zobaczyłem to na własne oczy. Nie wiem czy to jego incjatywa czy jego szefa, ale było to żałosne. Lose My mindem właśnie zamiast ruszyć publikę to właśnie ją przegonił. Nie zmienia to faktu, że impreza MEGA zajebista. Będąc drugi dzień po szpitalu mimo początkowych problemów to koniec, końców nie myślałem, że tak mi forma dopisze
Sety wszystkie na b. wysokim poziomie, jedynie końcówka to jednak niedostyt, no ale trudno
Tak czy inaczej klimat na 6+ | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 18-11-2013, 18:22 | #114
|
| | Enigmato napisa/a: | Nooo, powiem wam, że do teraz jestem wkurwiony. Rozumiem nie grać mocno koło 23:00 przed gwiazdą, ale to była impreza urodzinowa gdzie grało mnóstwo polskich grajków i każdy chyba powinien grać swoje, to co lubi (tak było na moim b-day oraz na poprzednim od drivera). No i godzina była 2:30 więc jechaliśmy z Piotrkiem mocno, bo wydawało mi się, że lżejsze klimaty leciały już wcześniej (SF, Voytas), klasyki też już były ograne (Driver) no więc trzeba było trochę inaczej. 2 traczki early, potem spoontechy a tu godzina 2:40 i szef każe Arasowi wejść. Wkurwiłem się... To co, mamy grać Luzmajmajndy do końca imprezy? Ja rozumiem, że większość woli takie klimaty, ale są ludzie, którzy wolą też early, klasyki, rawy i spoony... Inna sprawa, że na naszych spoonach parkiet się przerzedził. Pierdolę, będę grał FTSy na każdej imprezie, wtedy parkiet będzie full i szef zadowolony, a ludzie którzy chcą posłuchać mocy, niech słuchają w domu... KURWA. |
Jak ktoś się będzie znowu pytał dlaczego BD raz zagrali w Energy D | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzie) Piwa: 464 Skd: Kraków  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Lip 2009 Wiek: 37 Posty: 1077 (0,17/dzie) Piwa: 532 Skd: Zabrze  | Wysany: 18-11-2013, 18:51 | #116
|
| | Overbizz napisa/a: | Z tego co wiem, to powód jest inny Łukasz. |
Każdy wie jaki jest tego powód, ale po co do tego ciągle wracać ? Faktu to nie zmienia, że Aras to kompletny idiota, który postradał rozumy. Nie gramy tam tylko dlatego, bo się przeciwstawiłem temu baranowi. | _________________ http://www.facebook.com/BeatDestroyers | |
| |
Podzikowali: | SchizeQ |
Informacje Doczya: 04 Lis 2007 Wiek: 35 Posty: 93 (0,01/dzie) Piwa: 31 Skd: Chorzów/sNeJkoLaNdiA  | Wysany: 18-11-2013, 22:01 | #117
|
| No to teraz ja się wypowiem a co mi tam
Co do lus maj majnd, jak usłyszałam to myślałam normalnie że jebne. O ile mnie pamięć nie myli, leciało to aż dwa razy -.- miałam przynajmniej okazję postać i odpocząć
Set Drivera .... przezajebisty!!!! Właśnie na coś takiego liczyłam i to też dostałam Drugim najlepszym setem moim zdaniem był set od Reginy i Mayera. Strasznie mi się podobał i dawałam z siebie wszystko mimo iż nogi już odmawiały posłuszeństwa Generalnie po imprezie byłam jak po wirowaniu w pralce, a moje ciało 2 dni krzyczało KURWA KOBIETO COŚ TY ZROBIŁA??
Aha i oczywiście nie obeszło się bez kontuzji jak zawsze, prawie se skręciłam obie kostki no ale cóż.
Chciałam podziękować wszystkim tym którzy świętowali razem ze mną moje urodziny Seweryn, Grzybowy z Izą, Rafał z Magdą, Frog z Malutką z Wami najlepiej **
Driver, masz jeszcze mój prezent?? Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i do następnej | _________________ Hardcore!
| |
| |
Podzikowali: | grzyb, Mayer, wolfen88, Regain |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzie) Piwa: 20 Skd: Mysłowice  | Wysany: 18-11-2013, 22:59 | #118
|
| To się i dziadek Grzyb wypowie a co ku**a
DRIVER standardowo pokłony, Ty to wiesz jak zatrząś mózgiem Set miazga i oby więcej takich szczególnie dla mnie tradycjonalisty jeśli o HS chodzi
Reszta tez fajnie grała, Eni szóstka z plusem za Sting Attack graj to częściej
Towarzystwo tez dopisało Plus dla mnie taki że o dziwo moja towarzyszka odnalazła się po lekku w klimacie, choć początki były trudne, ale dziewczyny się nią odpowiednio zajęły -> Kali & Malutka danke schon | |
| |
Podzikowali: | KaLi |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 19-11-2013, 19:31 | #119
|
| Było w chuj zajebiście! W zeszłym roku nie udało nam się pojawić na urodzinkach Drivera ale w tym roku udało nam się odbić z Kamcią I jesteśmy bardzo zadowoleni z tej imprezy! Było na prawdę GRUBOO... Sety miażdżące. Najlepiej oczywiście zagrał solenizant,ale oprócz niego podobało mi się jeszcze jak zagrali; Regain & Mayer,Racid (tutaj nie udało się być na całym secie ale i tak było super). Na sam koniec, przeciwnie jak innym podobał mi się set od Outworld
Ludzi z forum w cholerę. Już dawno nie bawiłem się wśród tylu znajomych Szkoda,że taka masa znajomych przychodzi tylko 1, góra 2X w roku na imprezy Wtedy jak są czyjeś urodziny. Powinno być tak na każdych hardach. Wyskakałem się na maxa aż do samego zakończenia imprezy
Co do Arasa to jeśli już mu szef kazał wejść za stery,to chyba nie musiał znowu puszczać tego samego co zawsze (Lose my Mind,I Like your Style itp.) Co On tylko 2 kawałki posiada w swoim repertuarze i nic innego ? Pojebaniec..
A tak ogólnie; Driver dzięki wielkie za imprezę i za wspaniałe dobre mocne sety się należy. W moim rankingu to kolejna jedna z najlepszych imprez w tym roku Do zobaczenia na następnej wariaty | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 19-11-2013, 19:34, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
Podzikowali: | vulcan, kamcia |
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 19-11-2013, 20:42 | #120
|
| | wolfen88 napisa/a: | Do zobaczenia na następnej wariaty |
Kiedy foty? | | Ostatnio zmieniony przez vulcan 19-11-2013, 20:42, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |