Przesunity przez: kych0 16-02-2013, 13:11 | |
| Autor | Wiadomo |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 22-01-2013, 12:03 | #61
|
| Robi to co robi ma swoich zwolenników i fanów , to on zarabia kasę , to on gra na największych imprezach . Także ... to chyba on ma lepiej niż ja i Wy. Nie lubię jego twórczości i mam go w dupie ale już też nudne się robi najeżdżanie na niego jak robi tak połowa sceny ... Code Black , Atmosfears , Omegtaypez , The Pitcher , Adrenalize , Prophet , Wildstylez ... kurwa w sumie to chyba 95% sceny można było by napisać A na marginesie każdemu djowi z tego forum maży się taka sława i te imprezy ja już teraz inaczej podchodzę do tego tematu niż kiedyś. Fakt faktem plakat w sumie żeby nie kilka gadżetów na hedim to by był nawet bardzo dobry btw. jak by Zatox był tak przerobiony na plakacie to byście trzymali mordy krótko | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | | Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 22-01-2013, 12:04, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 22-01-2013, 12:20 | #62
|
| Dooooobra, jebać Head'a, wilda, frontlinera, bit destroyers, korsekszyn, adaro, zatoxa itd. itp.
WRACAMY DO TEMATU. Do hejtowania znajdzcie albo załóżcie inny temat!! Tu gadamy o samej imprezie. Kto pójdzie ten pójdzie, a komu się hedzio nie podoba to nie pójdzie. Prosta piłka. Elo 3 2 0.
PS. I tak każdy wie, że najlepszą muze robią Marvin-Mode i Da Braindropah, więc o co tu się kłócić?
PS2. Następne offtopy = nominacją do Warn Top List 2013 | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Maj 2007 Wiek: 38 Posty: 77 (0,01/dzie) Piwa: 26 Skd: Chrzanów  | Wysany: 24-01-2013, 11:03 | #63
|
| Siema,
Rzadko się udzielam tutaj, więc liczę, że za mały offtop Daron przez wzgląd na stare czasy nie poczęstuje mnie maxymalną ilością warnów za to że jak zwykle musiłem dorzucić swoje 3 grosze .
Łukasz w zasadzie wyczerpał temat i zgadzam się w pełni. Producenci szukają czegoś nowego, ale jak ktoś już stwierdził w innym temacie, już są proszeni o dużo bardziej komercyjne produkcje w stylu happy hardcore. Aby istniał mniej komercyjny odłam, potrzebny jest ten, który sprawi, że ludzie się przekonają to BPM szybszego niż 128. Osobiście wolałbym gdyby to wszystko zmierzało tak jak do tej pory bardziej w stronę trancowych tematów, aniżeli innych bardziej komercyjnych podgatunków housu/muzyki elektronicznej (zwał jak zwał), by dalej ta muzyka miała w sobie coś, co odróżnia ją od innych. Dobrze, że jest HHz przy którym "podensi" sobie parka, ale cieszy fakt że jest ktoś taki jak np Crypsis czy wielu innych artystów, którzy nie pozwalają zapomnieć, że jest też "ciemniejsza strona". Musi być balans, wiem że to zabrzmi trochę bekowo , ale takie "Yin i yang" - bez jednego nie będzie istniało drugie - tyle, żeby były minimale, progessivy, musi być David z Getta albo polski Robert M .
@ TEMAT Wg. mnie dobrze jeśli impreza jest przekrojowa i każdy może znaleść coś dla siebie, ktoś kto usłyszy lekki numer może się przekonać do ciężkich, a ktoś kto potrzebuje czegoś co wyrwie go z butów i będzie mógł pokazać, że jest też coś innego .
PS. Na koniec taki mały apel . Producenci, łączmy się i zacznijmy sobie pomagać zyskamy tylko dzięki temu na jakości i nie będziemy zależni od tego co podyktują nam inni mogąc tym samym dzielić się swoją pasją z innymi w takiej formie w jakiej to MY będziemy chcieli ją przekazać. Tym optymistycznym akcentem oraz pointą pragnę życzyć Wszystkim wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Pozdrawiam,
Paweł | _________________ Check the Gangsta ! | | Ostatnio zmieniony przez Crackman 24-01-2013, 11:04, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 18 Pa 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzie) Piwa: 611 Skd: RŚL <WrK>  | Wysany: 28-01-2013, 08:15 | #65
|
| support przed hedziem dużo sie nie różni
 | |
| |
 | |
BEBE a.k.a Basstard/Jaxon

Informacje Doczy: 11 Lis 2010 Wiek: 33 Posty: 1268 (0,22/dzie) Piwa: 416 Skd: Radom  | Wysany: 28-01-2013, 11:50 | #66
|
| | kych0 napisa/a: | support przed hedziem dużo sie nie różni Obrazek |
niepelnosprawni pelnosprawni w pracy | _________________

mój saundklaud | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzie) Piwa: 741 Skd: ChoRzów  | Wysany: 28-01-2013, 13:38 | #67
|
| troche OT ale z nowego energy mixa mozna sie dowiedziec ze Zatox sie pojawi niebawem w marcu natomiast beda Psyko Punkz tyle ze w przytko no i w czerwcu urodziny Eniego ! takze znowu sie szykuje ciezki gniot | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 02 Sty 2011 Wiek: 37 Posty: 592 (0,1/dzie) Piwa: 268 Skd: Tarnowskie Góry  | Wysany: 28-01-2013, 17:21 | #68
|
| | Ricken napisa/a: | troche OT ale z nowego energy mixa mozna sie dowiedziec ze Zatox sie pojawi niebawem w marcu natomiast beda Psyko Punkz tyle ze w przytko no i w czerwcu urodziny Eniego ! takze znowu sie szykuje ciezki gniot |
no i to się nazywa dobre info
tym bardziej ,że mój brat planuje się w marcu wybrać na swoje pierwsze hardy | _________________ Są kobiety piękne i wkurwiające, Ja piękna nie jestem więc wkurwiam podwójnie ] | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Doczy: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzie) Piwa: 608 Skd: Zabrze / Chorzów  | Wysany: 28-01-2013, 22:57 | #69
|
| | Ricken napisa/a: | | natomiast beda Psyko Punkz tyle ze w przytko |
To było do przewidzenia .Psyko Punkz zrobili w zeszłym roku anthem na Qlimax,ludzie będą ich przez to kojarzyć więc od razu EN się nimi zainteresowało.. Pewnie przyciągną sporo ludzi. | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Doczya: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzie) Piwa: 342 Skd: KatowicE  | Wysany: 29-01-2013, 01:16 | #70
|
| | Ricken napisa/a: | | mozna sie dowiedziec ze Zatox sie pojawi niebawem w marcu |
zacnie na moje urodziny, idealnie D | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
| |