1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
ROoZi VIP'y były. Ale wszyscy z VIP'ów mieli stać za konsolą i nie mogli wychodzić stamtąd przed DJ-kę. Wiem, bo widziałem. I grałem o VIP'a Tylko jakoś nie wyszło
teraz jak sie zepniemy i bedziemy sie lajkowac to damy rade je ogarnac If you know what i mean
Ostatnio zmieniony przez Ricken 10-01-2013, 16:36, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
ROoZi VIP'y były. Ale wszyscy z VIP'ów mieli stać za konsolą i nie mogli wychodzić stamtąd przed DJ-kę. Wiem, bo widziałem. I grałem o VIP'a Tylko jakoś nie wyszło
teraz jak sie zepniemy i bedziemy sie lajkowac to damy rade je ogarnac If you know what i mean
i wejdziecie HHZ-owi na ta łysa głowe
Fajnie,że cos sie dzieje ale chujowo ,że zaś on ma grać...
_________________ Są kobiety piękne i wkurwiające, Ja piękna nie jestem więc wkurwiam podwójnie ]
Nosz kurwa mać.... Miał być Zatox i Noisecontrollers a dali Piczera i Hedzia... omfg... A miałem sobie odbić Hardbass dwoma imprezami w Katowicach a tak to dziękuje, ale zostaje w domu ;/
Też się jarałam już tym zatoxem no ale cóż -.- nasza pierwsza impreza w ene to był właśnie HHz i ścisk był taki.... normalnie tak się zraziłam do ene za to że wpuścili AŻ tyle osób że masakra, przez jakiś czas aż mi sie imprez odechciało. Wgl trzeba było serio uważać bo na głównej tak w środku to butelki po piwach latały nad głowami masakra jakaś.
No ale nie ma chyba co wybrzydzać bo jakby nie ene to byśmy sie w dupie pobawili a nie na hardach. Poza tym nie da się dogodzić wszystkim, a wiadome jest że klub na 1 miejscu stawia zyski a na hedzia znowu przydupi pół kraju wiec
Kurwa znowu On... Był już dwa razy i jeszcze klubowi mało.. Nosz ileż można słuchać tego samego ehhh. Jednak LukasH miał rację,idioci z EN koło zataczają Tylko nie rozumiem, skoro miał być Zatox to dlaczego nagle go wycofali i dali Headpumperza Znając życie to znowu będzie hołota,ścisk,deptanie i brak miejsca do zabawy co mi się nie podoba..
Na tą chwilę nie obecny.Wpadniemy jak klub zmądrzeje i będzie ktoś inny!
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 10-01-2013, 20:41, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 15520 Odpowiedzi: 185 Odwiedzin z google: 4943