1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
16:00 LOUI & SCIBI 16:45 WET FINGERS 17:45 NEEVALD 18:45 MATUSH 19:45 AFRIKA ISLAM 20:45 V_VALDI 22:00 TODD TERRY 23:00 DOORLY 00:00 ROGER SANCHEZ 02:00 ERICK MORILLO 04:00 SERGE DEVANT 05:00 ANGELO MIKE 06:00 ADAM DE GREAT
SCENA FLY WITH ME
16.00 MINDFUCKERS 17.00 ALAN WHITE 18.00 POZIOM X 19.00 DOUBLE U & SS 20.00 LUCA BACCHETTI 21.00 KEVIN SAUNDERSON 22.30 TIMO MAAS 00:00 DUBFIRE 02.00 UMEK 04.00 NASTIA BEAUTY 05.00 MARCO REMUS 06.00 CHRIS DA BREAK
RUN TO THE SUN
16:00 ALEX PAIN 17:00 QUIZ 18:00 KRZYSZTOF CHOCHLOW / KC 19:00 ERIC CHANG 20:00 CARLO CALABRO 21:30 LISA LASHES 22:30 GARETH EMERY 00:00 EDDIE HALLIWELL 01:30 MARCO V 02:30 SANDER VAN DOORN 03:30 SvD B2B MARCO V 04:30 JORDAN SUCKLEY 06:00 NIKLAS VENN
Dzięki Tiz za Time Table;) Na to właśnie czekałem,teraz już wiem co i jak:) Co do TT to podoba mi się,i bardzo fajnie go ułożyli na Gate to Hell:) Tylko szkoda,że Zany i Southstylers kolidują z Marco V,i Sander Van Dornem:| Bo chciałem iść ich zobaczyć,ale chyba raczej nie da rady i pozostanę na hardstyle scenie. No to szykuje się zacna bibka,do zobaczenia jadącym-do soboty mam na myśli;)
P.S Nie podoba mi się tylko to,że na Gate To Hell,nie dość,że się zaczyna później-bo od 18,to jeszcze się kończy o ok. 5 nad ranem:/ I co ja będę robił od 5:/ Mogli już pociągnąć do tej 7 tak jak na innych scenach bo chyba tak jakoś się to kończy...
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Ostatnio zmieniony przez wolfen88 09-08-2010, 17:36, w caoci zmieniany 1 raz
Pierwsze z 48 tirów ze sprzętem przekroczyły granice klasztoru, na placu dał groźnym mrukiem znać o sobie jeden z dwudziestu agregatów, które zasilą „elektryczne miasto” ElectroCity rośnie z godziny na godzinę, aby 14 sierpnia dać przy Waszej obecności jubileuszowy spektakl światła i dźwięku. Nie możecie tego przegapić.
Pierwsze zdjęcia z produkcji
Bramy klasztorne otworzą swe wrota o godzinnie 14-tej. Impreza rozpocznie się worm up’em którego artystów podamy w kolejnych newsach
Media na Electrocity.
O zainteresowaniu imprezą w kraju i na świecie może świadczyć ilość akredytacji prasowych, o które ubiegają się agencje największych mediów. Stało się tradycja że odwiedzą nas ekipy radia Eska oraz 4 Fun.tv, nie zabraknie grupy medialnej TVN, czy ONET. Wśród akredytowanych z zagranicy zobaczymy BBC – Radio1, czy Dance Trippin.
O Dance Trippin:
Dance Trippin to jedna z największych telewizji oferujących relacje telewizyjne na najwyższym poziomie. Pracowaliśmy z artystami takimi jak Carl Cox, Roger Sanchez, Groove Armada, Fedde Le Grand, Richie Hawtin, Armin Van Buuren, the AudioBullys, Steve Lawler i inni.
"Udało nam sie zdobyć dostęp do największych klubowych wydarzeń muzycznych: Space, Amnesia, Pacha, Loveparade, Trance Energy oraz imprezy w Amsterdamie, Berlinie czy Londynie. Uczestniczyliśmy także w imprezach otwartych, paradach itp. Nie ma innej telewizji, która by proponowała taki program, by idealnie trafić w gusta muzyczne określonej grupy docelowej. Nasza cześć muzyczna stanowią utwory z gatunków od house, przez minimal, elektro, po melodyjny trance. Artyści jakich prezentujemy, są pokazani w taki sposób, w jaki nie są pokazywani na lamach innych stacji telewizyjnych. To co proponujemy, to wysokiej klasy przekaz skupiony wokół najlepszych djów z całego świata. Nasz projekt Dance Trippin Episodes to nagrywanie na żywo występów djów. Ogladąjacy slysza muzykę prosto z miksera, a calość zobrazowana jest dzięki kilku kamerom. Dodatkowo kamery wyłapują najbardziej spektakularne osobowości na imprezach .Wiec jeśli nie możesz pozwolić sobie na odwiedzenie wmc, lub imprez na Ibizie - dzięki nam jest to możliwe. Dysponujemy biblioteka 130godzin epizodów, z których 100h to jakość HD. Każdego tygodnia biblioteka sie powiększa. Transmitujemy 7h w ciągnu dnia ( i cala noc ) biby na kanale IBIZA TV. W Holandii transmitujemy co sobotę na narodowej stacji HET GESPREK i mamy własny program na kanale The Box. Relacjonowaliśmy imprezy ogladane na całym świecie miedzy innymi Ministry of Sound na kanałach Mix of Nations oraz Clubaxix ( Australia ). Dysponujemy także przekazem na żywo za pośrednictwem Internetu i promujemy je na facebook i twitter. Ilość odwiedzających wciąż rośnie i juz dziś wynosi ok. 1.5 mln wizyt miesięcznie. Obecnie pracujemy nad stworzeniem niezależnego kanału telewizyjnego działającego w trybie 24 godzinnym. Wspólpracujemy z takimi liderami jak Windows Media Guide ( USA, UK DE FR ), MSN Entertainment ( NL, BE, DE ), Junodownload: jeden z największych dystrybutorów muzyki".
wolfen88, a Ty czym jedziesz?
_________________ Błogosławieni Ci, którzy używają google, albowiem Oni wiedzę posiądą...
Graph-Ja miałem jechać o wiele większą ekipą z Trans-Hardu,ale niestety nie wypaliło,więc wybieramy się trochę mniejszą ekipą,i jedziemy busem z Electrowni;) Szkoda,że nie jedziesz z nami.Ale obojętnie czym byś nie jechał- tak czy siak spotkamy się na miejscu w Lubiążu;)
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Słuchajcie dostałem informację, że wygralem bilet na EC na portalu klubowa.pl Jednak do dziś nikt się ze mną nie skontaktował więc wysłałem maila:
Witam,
Wygrałem wejściówkę na Electrocity 2010 jednak do dnia dzisiejszego nie otrzymałem, żadnej informacji o szczegółach mimo, że w sms-ie zawarta była informacja, że ktoś się ze mną skontaktuje w dniu 31 lipca. Bardzo zależy mi na wyjeździe na ten event i mam nadzieje, że ktoś z Klubowej.pl skontaktuje się ze mną w sprawie możliwości odbioru biletu.
Odpowiedź mnie zamurowała:
Witam,
Bardzo dziękuję za kontakt, z problemem wejściówek na ElectroCity borykamy się od zeszłego tygodnia. Niefortunnie doszło do sytuacji, że w czasie, gdy kończył się konkurs (automatycznie ustawiona data końca konkursu) serwis był odnawiany i w ciągu kilku sekund wysłał sms o wygranej do ponad 20 osób. Niestety wygrać mogły tylko dwie, pozostałą część jeden z naszych pracowników obdzwonił z przeprosinami,widocznie Pana musiał ominąć. Najmocniej przepraszam, jest to pierwsza sytuacja i sami jesteśmy zaskoczeni (delikatnie mówiąc). Rozumiejąc Pana rozczarowanie, mogę w zamian zaproponować bilet na koncert DUB FX http://www.muzyka.klubowa...nia_bilety.html
Proszę wybrać miasto.
Pozdrawiam
Fajna mi rekompensata
W związku z tym nadal rozważamy jeszcze wypad do Boszkowa tym bardziej, że oprócz naszej sceny, która nie powala, znanego nam Marco Remusa i SVD na Run to the sun całość nie powala no może za wyjąkiem ceny.
Przedstawiamy Wam kolejne zdjęcia z produkcji ElectroCity, pragniemy zarazem podzielić się z Wami materiałami otrzymanymi z BBC Radio1
BBC Radio 1 to pierwsza na świecie rozgłośnia radiowa, która odważyła się otworzyć na nowe brzmienia. Co roku przeprowadzamy setki relacji z koncertów, wydarzeń kultury klubowej i rozrywkowej z całego świata Essential mix, sobotnia audycja radiowa BBC radio 1 to niewątpliwie wyznacznik nowych trendów w muzyce klubowej. Jednym z współtwórców audycji jest Eddie Halliwell, headliner sceny „Run To The Sun”- znany chociażby z umiejętności nawiązania fantastycznego kontaktu z publicznością. Niewątpliwie sobotniej nocy, oczy europejskiego clubbingu będą skierowane na klasztor w Lubiążu.
Jak każdego roku, i tym razem Soundtrade przygotowało gigantyczną baterię nowości. Wraz z producentem piwa marki Lech, przygotowaliśmy niespodziankę w postaci szóstej sceny, a zarazem miejsca odpoczynku dla spragnionych orzeźwienia klubowiczów. Na potrzeby Electrocity, na terenie cysterskiego opactwa staną trzy potężne, w pełni wyposażone, klimatyzowane namioty - w jednym z nich odnajdzie się niejeden entuzjasta house’owych brzmień. Szóstą scenę Electrocity reprezentować będą:
-NEEVALD
-MALVEE
-KHASTHOR -QUARREL
'BLOODY' NEWS - masowy mord komarów
Biorąc pod uwagę muzyczną część imprezy, udało nam się 'zebrać' potężny arsenał artystów z każdego zakątka globu. Całą część logistyczną także można uznać za innowacyjną i sprawnie działającą. Pozostaje jeszcze kwestia będąca zmorą milionów rodaków i tysięcy roztańczonych istnień, które niewątpliwie nawiedzą cysterskie włości dnia 14 miesiąca sierpnia... Ze względu na specyficzna lokalizacje oraz dość gęste rozmieszczenie akwenów wodnych w okolicach Lubiąża, każdego lata turyści zmagają sie z wszelkiego rodzaju boskimi stworzeniami wyposażonymi w parę skrzydeł oraz broń w postaci żądeł, jadów i innego oręża skutecznie obrzydzającego zabawę. Długo zachodziliśmy w głowę jak rozwiązać problem inwazji komarów... Z odsieczą przybyli dwaj dzielni templariusze, zwący sie pogromcami komarów ( MOSQUITO BUSTERS ). Zobacz film jak skutecznie rozprawiaja sie z milionami żołnierzy latających flot. Nie będzie ani duchów ani komarów...:)