1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Frog, to wlasnie mnie zaciekawilo bo kurde jak pamietam z helikoptera jakies ujecia czy cos to zadnych budynkow tma nie bylo , tylko dupny parking i las
RokiCor, jechales z electrownia czy samemu sie organizowaliscie? w sumie 500 za D1 tanio w hy , jak pamietam jak rok temu placil Frog chocby. ale z electrownia takie wyjazdy sa ok bo bilety zapewnione a samemu kombinowac z bieltami to juz ciezko tutaj jak szybko schodza. tka jka na Q. ciekawi mnie ile by samolot kosztowal .
i fajnie ze tak tanio sie wam udalo ale dla mnie D1 jest w tragicznym terminie wiec jesli kiedykolwiek to najwczesniej wogole za 2 lata moglabym jechac;/
Ostatnio zmieniony przez netya 19-06-2010, 17:50, w całości zmieniany 1 raz
RokiCor, jechales z electrownia czy samemu sie organizowaliscie? w sumie 500 za D1 tanio w hy , jak pamietam jak rok temu placil Frog chocby. ale z electrownia takie wyjazdy sa ok bo bilety zapewnione a samemu kombinowac z bieltami to juz ciezko tutaj jak szybko schodza. tka jka na Q. ciekawi mnie ile by samolot kosztowal .
i fajnie ze tak tanio sie wam udalo ale dla mnie D1 jest w tragicznym terminie wiec jesli kiedykolwiek to najwczesniej wogole za 2 lata moglabym jechac;/
jeĹli chodzi o samolot:
Katowice - Eindhoven / idzie wychaczyÄ od 69 zĹ w jedna strone
pociÄ g - Eindhoven - Almere Strand 18.40 euro w jedna strone
+ bilet + kieszonkowe
jest tylko problem z biletem gdyĹź sprzedaĹź zaczyna sie tego samego dnia co In Qontrol a wtedy przewaĹźnie jest sie na In Qontrol wiec w tym jedynym przypadku pozostaje electrownia :d
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)