Zamknity przez: kych0 17-04-2012, 08:41 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzie) Piwa: 2448 Skd: Chorzów Batory  | Wysany: 10-04-2012, 20:19 | #111
|
| pogadane dobrze ze Vulcan nie jechal bo tez ma "nazistowska fleke"xD | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
Podzikowali: | vulcan, -=UFO=- |
|
Informacje Doczya: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzie) Piwa: 220 Skd: inny wymiar  | Wysany: 10-04-2012, 20:33 | #112
|
| | kych0 napisa/a: | | a ze zaczol fikac i sie stawiac |
ahhahahaha ufo ty zadymiaczu | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzie) Piwa: 58 Skd: Berza, Ruda Śl  | Wysany: 10-04-2012, 21:41 | #113
|
| na poczatku chcialem bardzo wszystkich przeprosic, ufoka szczegolnie( juz pogadalismy przez tel, jest w porzadku!)
sytuacja wygladala tak jak juz pisaliscie, o flagi mnie nie pytajcie, bo wiem, ze ufo juz byl w tej kurtce na berzie i tylko skonczylo sie na dyskusjach, teraz na bramce nie bylem za flagi napewno by nie dostal, sam niewiem czemu nei zostal wpuszczony, ale wpierdol zarobil dopiero po tym jak powiedzial o tym ze chetnie jedzie na urodziny onr( gdzie ufo pomyslal o urodzinach lenego dee) Wiadomo miejsce jest mocno zwiazane ruchem antyfaszystowskim, a onr jest faszyzującą organizacja!! Dlatego sie nie dziwie. Ale typy na bramce nei wiedzieli ze UFO nei wie co to jest onr, wiec odrazu sie rzucili.
To tak jakby sie jarać np. druzyną g. zabrze w klubie kibica chorzowskich.
Feest przepraszam Hayera, ze Cie olalem, ale myslalem ze masz jakas sprawe ktora obgadamy za pol godziny czy pozniej(pameitasz impreze wczesniej co wieszales sie najebany na mnie co pol h) , wiec powiedzialem Ci odrazu ze NIE TERAZ, bo bylem na maxa wku... ze sie cos pierdoli ze sprzetem, latalem przez godzine od pomieszczenia ze sprzetem zajebany kablami sprzetu na dole.
potem wkoncu wyszedlem odsapnac, ktos na dworze mi powiedzial ze dostal ktos wpierdol, podobno mnie wolaliscie i mielismy kontakt wzrokowy, ale niewiedzialem kto mnie wola bo nie widzialem Was zaciemnionym miejscu. Poszedlem do srodka sie zapytac o co chodzilo. Dowiedzialem sie troche, potem znowu cos nie tak ze sprzetem, wiec chyba po 2h sie dowiedzialem ze ufo dostal wpierdol
odrazu zaczalem szukac Ufoka, ale juz Was chyba nei bylo
jeszcze raz bardzo przepraszam za zaistnialą, gdybym byl na bramce to by nie bylo takich akcji, bo tez troche znam ufoka, wiec mu wierze. koledzy z bramki powiedzieli mi ze sa w stanie przeprosic, podac reke za tą pomylke
wiem ze ta akcja Was juz nie przyciagnie do nas na kolejne edycje, ale wiedzcie ze tutaj nie ma zadnych zlych intencji mam nadzieje, ze nie zjemy sie na ulicy czy jakiejs imprezie
pozdro | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Defkon 10-04-2012, 23:24, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
Podzikowali: | armyofhardcore, Q-DC__, -=UFO=-, miniol, netya, Broda |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 10-04-2012, 23:17 | #114
|
| | Defkon, naprawde znamy sie od lat , jestes jedna z pierwszych osob ktore poznalem na forum i zawsze moglismy pogadac na każdy temat zwiazany z elektronika , ale wiedz ze ten temat poszedl juz w glebsze kregi i nie bedzie zignorowany , dlatego fajnie by bylo gdybys to jakos wyjasnil lub chociasz próbowal wyjasnic | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzie) Piwa: 58 Skd: Berza, Ruda Śl  | Wysany: 10-04-2012, 23:25 | #115
|
| zedytowalem post wyzej ! yo | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzie) Piwa: 660 Skd: Bytom  | Wysany: 11-04-2012, 00:12 | #116
|
| widze ze ostatnie imprezy kończą sie awanturami, przepychankami itd ... Kurcza a tak chciałem zobaczyc to miejsce, ale teraz jak czytam, słucham tej histori to wiem tyle ze ja tam sie nie pojawię. Ide na impreze sie pobawić a nie uważać na to co sie mówi czy w czym sie przychodzi ( mowa o konkretach oczywiście ) dobrze ze tego weekendu były inne plany bo coś mi sie wydaje ze mogło by sie to skończyć nie miło
Naziści i antynazisci ... jebał pies jednych i drugich ! to samo gówno tylko owinięte innym papierkiem ! | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
Podzikowali: | Chemical_girl, macek91, vulcan, -=UFO=-, UbeX, mufa88 |
Informacje Doczya: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzie) Piwa: 220 Skd: inny wymiar  | Wysany: 11-04-2012, 00:28 | #117
|
| bylam swiadkiem rozmowy telefonicznej
przypuszczenia malego..i troszke moich sie potwierdzily....
na ul lub w inQ napewno sie" nie zjemy" ,ale na bezrzie sie nie zobaczymy...szkoda...glupie nieporozumienie..zakonczone krzywa akcja...no bywa | _________________
| |
| |
Podzikowali: | -=UFO=- |
Informacje Doczy: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzie) Piwa: 660 Skd: Bytom  | Wysany: 11-04-2012, 00:42 | #118
|
| krzywa akcja ? weź Karo Jeżeli sie organizuje imprezy ( czy to klub czy to osoba pokroju Defa ) powinny mieć na uwadze iż moze przyjść ktoś z poza tej "otoczki" jaka panuje w tym burdelu ( inaczej teraz nazwać tego nie potrafie ) NIe no ja tego nie pojmuje, na tej bramce to jakies tępe cepy chyba stały. Powaga jak usłyszałem że Ufoka obrobili w Bezie to mi sie kurwa jedynki w stopy powbijały !!! Kurwa nie dość że na stadionach jest burdel i za kluby sie leją po ryjach ( w najlepszym przypadku ) to jeszcze mozna wpierdol dostać na imprezie. SUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER Panie i Panowie !!! weźmy dzieci, siostry braci ! zabawmy sie w najlepsze Niedługo na imprezy z maczetami trza będzie chodzić ? | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
Podzikowali: | vulcan, -=UFO=-, Q-DC__, netya, foxy123 |
Informacje Doczy: 19 Pa 2009 Wiek: 37 Posty: 1016 (0,17/dzie) Piwa: 223 Skd: Sosnowiec  | Wysany: 11-04-2012, 02:34 | #119
|
| A więc po tłumaczeniu jak grochem o ścianę typowi z bramki ze nie jestem skinem , nazista , faszystom i że nie mam nic do murzynów azjatów itd ten się mnie pyta kim jestem ja że gabberem po ubiorze to buło bardzo widoczne i mówię że sucha bc , industrialu i terroru a ten tu dziś grają to ten typ że mam swoja imprezę w wawir i cz wybieram się na te urodziny to gadam ze tak dla mnie jasne było że skoro mówię jakiej musy słucham on organizuje bibę tego typu to na peron wie o urodzinach Leny Dee i że to o nie mu chodzi a ten z drugim mnie napierdala i pierdoli coś o on,costam ja nawet kurwa nie wiedziałem co to jest
Rozmawiałem z defkanem przeprosił mnie i nie mam do niego urazu | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 11-04-2012, 08:35 | #120
|
| | kych0 napisa/a: | | wcześniej jak byl na berzie to nie przychodzil z flaga ani nic z takich rzeczy, a teraz próbuje wejsc w naziolskiej flece |
Od kiedy kurtka z polską flagą jest nazistowska? Po prostu czytam i nie wierzę. | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
Podzikowali: | BD.Lukash, netya, remik09, Ĺosiu, Kona Black, -=UFO=-, hayer86, ZIUTA, eni, Sidelnikov |
| |