Zamknity przez: kych0 17-04-2012, 08:41 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 11-03-2012, 22:59 | #21
|
| | AgaciA napisa/a: | | Wiem ze wolne od pracy, ale chodzi Mi tu bardziej o rodzinkę, ze będe musiała wysłuchiwac ze nawet w świeta baluje itp. bo u Mnie maja pizdzielca na tym punkcie |
doskonale to rozumiem i tak podejrzewalam ze beda ludzie mieli z tym problemy. ja na szczescie sie juz uwolnilam od tego
mam nadzieje ze udaloby sie troszke osob zebrac by sie spotkac bo dopiero next biba mondello i to nie dla wszystkich. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 12-03-2012, 09:01 | #22
|
| @Łosiu: to, że Kościół jest właściwie największym obrońcą i sojusznikiem wartości prawicowych, nie znaczy, że ma na nie wyłączność. Czyli, że co? Czyli, że nie tylko katolik, ale i każdy z prawym światopoglądem, powinien zastanowić się nad tym, gdzie imprezuje (i ogólnie, jak postępuje), w tym także i Ty, bo Twój też się do takich zalicza, czyż nie? Inna sprawa, że człowiek ocenia swoje czyny przede wszystkim przez pryzmat sumienia, które budowane jest na podstawie doskonalenia siebie i w oparciu o swoje wartości. Co to zaś znaczy? A no to, że jedni stawiają przed swoimi poglądami muzykę lub inną pasję, drudzy stawiają najpierw poglądy, jeszcze inni do tego dojrzewają i będą to robić za jakiś czas, a jeszcze inni nie zdają sobie sprawy z konsekwencji swoich czynów. Dlaczego tak jest? A no dlatego, że wszyscy ludzie z wartościami (jakimikolwiek!) w nich dojrzewają wraz z upływem czasu i ich pielęgnacją, a ktoś kto tego nie rozumie- był i jest człowiekiem bez takowych (a to właśnie takim najłatwiej przychodzi osądzanie pozostałych). Tak czy owak, polecam zostawić ocenę innych przede wszystkim właśnie ich sumieniu, bo gdy tego nie robimy, często wychodzą takie kwiatki jak pouczanie katola, który był na berzie przez osobę prawicową, która była na berzie, że chodząc tam wspiera antifę (jakbyś jeszcze miał jakieś wątpliwości- antifa organizuje przede wszystkim akcje antypatriotyczne, więc argument ten dotyczył tak samo Ciebie jak i Ciacha). Jednym słowem, wymagając od innych, wymagaj od siebie.
@Ciacho: na przyszłość polecam po prostu napisać, że Twój post skierowany jest wyłącznie do katoli. Każdy z nas, kto takowym stara się być, zrobi z tą informacją co zechce, ale na pewno ona nie zaszkodzi, a przy okazji, takie podkreślenie da wyraźny sygnał ludziom nowoczesnym, że ich to nie dotyczy. Tak czy owak, dzięki serdeczne!
Podsumowując, psy szczekają, karawana jedzie dalej, pola do dyskusji nie ma, ja też do dodania nic nie mam, sam temat dotyczy zupełnie czego innego, życie jest piękne, więc bez odbioru, let’s end offtopicz! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 12-03-2012, 17:19 | #23
|
| koko123, tu chodzilo mi głownie o argument jakim zapodał Ciastek , ze to głowny powod dla ktorego nie pojawi sie na tej imprezie , i nie chodzi o to ze ktos jest prawicowy to nie moze sie pojawic na berzie , bo ja sie chetnie jeszcze pojawie tam mimo ze za moja wejsciowke niemiec z antify dostanie do reki kij , ktorym ja na marszu moge dostac w leb , chodzilo mi wylacznie o post Ciastka , mi sie na berzie podoba i zapewne sie jeszcze zjawie | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Łosiu 12-03-2012, 17:20, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzie) Piwa: 2350 Skd: z Ukrainy  | Wysany: 12-03-2012, 20:55 | #24
|
| | Przenieście dyskusje o katolach, lewakach, prawakach, buddystach, antifa i antirexona do innego tematu. Wiem że poniekąd wiąże się wątek z grającym ale nie róbmy z tego burdelu. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzie) Piwa: 58 Skd: Berza, Ruda Śl  | Wysany: 12-03-2012, 22:33 | #25
|
| thx Daron
robie impreze dla Was, jesli komuś cos nie odpowiada to go na chama nie ciagne !
jutro bedzie bio bo czekam na 2 osoby jeszcze | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzie) Piwa: 746 Skd: Oslo  | Wysany: 12-03-2012, 22:55 | #26
|
| | Defkon napisa/a: | | robie impreze dla Was, jesli komuś cos nie odpowiada to go na chama nie ciagne ! |
i powinniście sie kurwa cieszyć, że macie okazje wbic na tak zajebistą miejscówke + dobrą porcje corów. | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 12 Lip 2010 Wiek: 35 Posty: 501 (0,09/dzie) Piwa: 202 Skd: Bielsko-Biała  | Wysany: 12-03-2012, 23:13 | #27
|
| | Defkon napisa/a: | | Ogolnie duzo połamanych setów. |
jesli jakims cudem po mohu zostanie mi cokolwiek to sie zjawie ale raczej szanse sa niewielkie i bardzo zaluje | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 31 Sty 2010 Wiek: 35 Posty: 1546 (0,26/dzie) Piwa: 220 Skd: inny wymiar  | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 30-03-2012, 20:46 | #29
|
| | jesli o nas chodzi to chyba na ten moment darujemy sobie. trzeba kase oszczedzac ;/ no i malo kto sie wybiera niestety tez ;/ a jesli zdecydujemy sie ruszyc to na spontanie w niedziele. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 27 Maj 2008 Wiek: 35 Posty: 3268 (0,49/dzie) Piwa: 217 Skd: Ruda Ślonsko  | Wysany: 31-03-2012, 13:54 | #30
|
| jo może na sok wbija na chwila | _________________
 | |
| |
 | |
| |