Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 07.05.2011, 2011, galeria, katowice, szyb, toxicator, wilson

Zamknięty przez: Thao
29-06-2011, 00:05
07.05.2011 - TOXICATOR 2011 @ Galeria Szyb Wilson Katowice
Autor Wiadomość
Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 08-05-2011, 22:22    #1001

No jakos powracam do zywych takze skrobniem kilka slow ;)

Impreza ogolnie na PLUSIE. Ja patologi nie widzialem wiec nie daje to jako minus. Chociaz przed hala widzialem kilku dresow ktorzy nie wygladali mi na takich co przyszli tu dla imprezki... No ale nic wiecej nie widzialem. TAkze jak dla mnie LUDZIE OK.
ORGANIZACJA - W sumie na minus to to to ze kible na zewnatrz. Gdyby to byl miesiac zimowy np. styczen to napewno by byla porazka z tym. Tak mi akurat pasowalo sie troche ochlodzic idac kilka razy do kibla, szczegolnie ze na MAIN SCENIE jak juz ktos napisal bylo strasznie cieplo ! Idealnie bylo mozna powiedziec na HardTechno. A najgorzej na Made In Poland ze wzgledu na zimno wlatujace z ciagle otwartych drzwi. TAkze tak jak ktos wczesniej napisal usytuowanie tej sceny na sile i z pupy.... Fajnie tez bylo pod namiotem z piwem i zarciem. Temperatura fajna ze chcialo sie tam byc. W odroznieniu na poprzednich Toxi gdzie czlowiek idac na piwo walczyl z zamarznieciem.... Ceny chyba duzo sie nie pozmienialo. Ale zajefajnie ze za ta sama cene 3bonow co szczynowane lane mozna bylo redsa z puchy miec. Wiec ja sie w sumie tym trulem i nie narzekam na jakosc :) Energy drink po 4bony.
MUZYCZNIE - Dla mnie zarowno na MAIN jak i POLAND scenie caly czas bylo super. Kiedy nie przeszedlem na jakas scene to muza mi sie podobala. Albo dobry HS albo dobry HC. Wiec chwale kazdego. Tylko GIGI momentami gral jakies juz mi nie pasujace zrytki.
No i najlepszy moment imprezy PREMIERA ANTHEMU DOMINATORA !!!!

Dla mnie FULL WYPAS ! IDEALNE dla mnie TEMPO HCowe oraz ta wstawka cymbalkowa melodyjna jak ze stronki tajemnicza... ZAJEFISTE !! No ale nie ma co sie dziwic w koncu to madafaki z AOF. Dla mnie ta ekipa byla i jest od zawsze PRZE KOZACKA ! Uwielbiam ich styl !

No to chyba tyle. Sumujac very good. Miejscowa fajna, szkoda tylko ze na takim koncu swiata.... I mysle na przyszlosc dwie sceny stykna, plus wentylacja na glownej i kible trocha blizej i bedzie IDEALNIE.
Pozdrowienia dla wszystkich znajomych ktorzy byli. Niektorzy daaaawno niewidziani takze milo bylo zobaczec. No i najwazniejsze PODZIEKOWANIA dla VOYTASA !!! Thx Dog ! ;>

Podziękowali:KristoF
Enigmato 
Deejay

Informacje
Piwa: 284

Wysłany: 08-05-2011, 22:45    #1002

Ja również dziękuję tym co byli na moim secie i mam nadzieję, że trochę ludziska poszaleli ;)
Miejsce - moim zdaniem dużo lepsze od Kapelusza. Minus - ZA CICHO na początku na main'ie, można było normalnie ze sobą rozmawiać stojąc pod sceną. Po naszych polskich setach DJe mieli łatwiejsze zadanie, aby było dobrze - MC, lasery, głośniej.

Ogółem impreza - zajebista :)

Roteiro napisał/a:
Zdecydowanie zbyt dużo HS (tym bardziej, że ten gatunek miał swoją własną scene).

Nie, nie miał.
Ostatnio zmieniony przez Enigmato 08-05-2011, 22:47, w całości zmieniany 1 raz  

vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Piwa: 526

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-05-2011, 22:47    #1003

Faktycznie Sutura i Arkus P zapierdalali zdrowo liczyłem też na BMG i albo trafiłem nie ten moment, albo po po prostu zagrali słabo. ResQ jeśli udostępnisz swojego seta to myślę, że wielu Cię tu ozłoci :sugoi:

mufa88 
HardCore

Informacje
Piwa: 72

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 08-05-2011, 22:51    #1004

Dla mnie muzycznie totalna korba było naprawde super! The Prototypes jak zawsze dobry secior :clap: ...SchizeQ tez pokazał na co go stac bo na parkiecie był niezły kocioł :hakke: pozniej tak po trochu na kazdym secie.. Polska scena bardzo dobry pomysł! Napewno wypalił.Na secie Kony była miazga bardzo dobrze zagrał :)
Scena HT..Przechodząc nie mozna było sie nie zatrzymac na chwile bo momentami tam było bardzo ciekawie..co przechodzilem to zostałem na chwile :)
Na głownej najwiecej przeskakałem ,nagłosnienie troche nie dawało rady ale oswietlenie było eleganckie...ale mniejsza o to,na kazdym secie bylem raz wiecej raz mniej czasu ale najbardziej Outblast i ResQ wycisli mnie jak cytryne :) Respekt! :respekt:
Cała impreza była Zajebista! Dzieki wszystkim ktorych poznałem i pogadałem.
Minusy: to chyba te toitoi-e,Polska scena przy tym wejsciu choc i tak dała rade :)
Co do zaczepek to nie widzialem..przed impreza tam jakiemus gosciowi skasowali aparat czy cos tam ale moze sie zapędził tam w te zabudowania...Miejscówka dobra,Towarzystwo jak zawsze super! Impreza na długo zostanie w pamieci!! ;D Tyle odemnie :]

Ps:znalazłem telefon jest rozbity(stara nokia 3120) z tylną klapką przyklejoną tasmą jezeli jest własciciel to na pw...tel znaleziony na scenia HT...tel ma wyswietlacz rozbity ale moze karta dla kogos wazna jak cos to pisac...
Ostatnio zmieniony przez mufa88 08-05-2011, 23:01, w całości zmieniany 1 raz  

Podziękowali:CiachO, Kona Black
pelap 
Pusia

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-05-2011, 23:13    #1005

ja sie nawet nie spoedziewalem kawalkow Early, ale ciesze sie ze Mastres of noize pare zagralo :) :d

vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Piwa: 526

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 08-05-2011, 23:49    #1006

ja sie nawet nie spoedziewalem kawalkow Early, ale ciesze sie ze Mastres of noize pare zagralo :) :d

O ile się nie myl to Luna też chyba coś zapodał.

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Piwa: 1318

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 09-05-2011, 01:02    #1007

Więc, po ogarnięciu się jako takim...

Przede wszystkim muszę zdecydowanie mniej pić, a najlepiej na B4 być tylko w celach towarzyskich :] Ale za to piwo było w miarę strawne, że nie mogłem mu się oprzeć ;DD

Poza tym dodając nie wyspanie, kompletny brak sił, brak humoru i problemy prywatne moja ocena może być mocno subiektywna.

Wilson jako miejscówa jest dla mnie wręcz idealny :) Zadupie zadupiem, ale jako jedyny nie będę na to narzekać.

Na main'ie taka parówa, że aż mi obiektyw mgłą zachodził xD Nagłośnienie i oświetlenie wg mnie dawało rady :)

Scena HT przeze mnie prawie nie zauważona, kompletnie mnie nie interesowała. Ale, że trza było przez nią przechodzić, można było zauważyć, że aż roiło się od jazdowiczów ...

Scena Made in Poland ... umiejscowiona chyba na siłę, trochę mała, praktycznie brak oświetlenia, ale przynajmniej fajnie zimno było a kiedy się popijało piwko w namiocie można było posłuchać naszych rodaków :D

Co do setów ... jedynie na secie Outblasta i Pumby byłem prawie w całości. Na reszcie albo nie byłem w cale albo tylko przechodziłem. Obydwaj panowie zniszczyli mi system :D A końcówka zrobiła mi kompletny error z mózgu.

Jakoś kompletnie nie miałem nastroju i klimatu na HS, więc odniosłem wrażenie, że jest go zdecydowanie za dużo. Ale za to Polacy grali w swoim, mocnym stylu :) Na main'ie momentami było tak słodko, że aż mdliło :/

Luna widocznie nie czuję się za dobrze w HC, poza tym wg mnie powinien grać przed Outblastem, bo grał zdecydowanie słabiej ...

Co do towarzystwa ... znajomych twarzy ogrom, ale jakoś tym razem unikałem z wami kontaktu ;DD

Widziałem tylko jedną haję, przed namiotem na zew. ale za moment wszedłem do środka i nie wiem co z kim się stało ;P Więcej już nic niemiłego w środku nie widziałem, nikt mnie nie zaczepiał itd. A co do typów na zew. ... no cóż, taka dzielnica :P

Bardzo wielkiego karnego kutasa w oko dla Chemicznej i Ufola. Wylanie piwa na aparat nie jest w chuj śmieszne. Rozumie, jakby się komuś przypadkiem wylało, ale rzucanie pełnym kuflem to już przesada ... Jeszcze na koniec zahaczyliście o pasek i wyjebaliście go ze stołu :] Na szczęście nic mu się nie stało, tylko dosłownie każdy jego element się zakleił :]

Hymn Dominatora cudny :D

Foty chujowe mi wyszły, a o filmach szkoda gadać :] Łosiek miałeś rację, żeby nie bawić się ogniskową, bo wyjdzie to żałośnie :/

Ogólnie impreza dla mnie mocno średnia, ale gdyby nie różne sprawy pewnie bawiłbym się o wiele lepiej :D

E:

I zapomniałem, że planeta ładnie poleciała w chuja, podwójne wejściówki okazały się pojedyncze :|
Ostatnio zmieniony przez hayer86 09-05-2011, 04:11, w całości zmieniany 2 razy  

Malutka 

Informacje
Piwa: 9

Wysłany: 09-05-2011, 07:39    #1008

Imprezka bardzo udana ! :)
Muzycznie tzn. HC zajebisty ! Najlepszy set ResQ - niestety juz nogi odmawiały mi posłuszeństwa hehe, również bardzo dobry set Outblasta, Luny i Masters Of Noise, jak dla mnie najsłabszy Dj Gigi.
Miejscówka - nio i tu na wstępie dwa minusy : po pierwsze sauna na scenie main, masakra :/ i po drugie kibel na dworze, w ktorych nic nie bylo widac :D Ale generalnie miejsce bardziej mi sie podobalo niz w Kapeluszu. Fajnie byla temperatura pod namiotami, szło sobie chwilke odpocząć :P
Ludzie - ja tam nie widzialam zadnych zaczepek, jak dla mnie ludzie ok :P
Ogólnie pozytywnie ! Aa i miło było zobaczyc duzo znajomych mordek i cio z poniektórymi troszku poklachac :)
Pozdrowionka dla tych cio byli ! :)

Roteiro 
Hardcore To Da Bone.

Informacje
Piwa: 2

Wysłany: 09-05-2011, 08:54    #1009

Enigmato napisał/a:

Roteiro napisał/a:
Zdecydowanie zbyt dużo HS (tym bardziej, że ten gatunek miał swoją własną scene).

Nie, nie miał.

Miał. Nut made in PL tam raczej za wiele nie grali.

Co do sceny HS to pamiętajmy, że pojawiła się dodatkowo, bo znalazła się jako taka lokalizacja, więc nie marudźmy o przeciągach i cieszmy się, że była :)
Ostatnio zmieniony przez Roteiro 09-05-2011, 08:56, w całości zmieniany 1 raz  

Podziękowali:vulcan
Enigmato 
Deejay

Informacje
Piwa: 284

Wysłany: 09-05-2011, 09:15    #1010

Roteiro napisał/a:
Enigmato napisał/a:

Roteiro napisał/a:

Nie, nie miał.

Miał. Nut made in PL tam raczej za wiele nie grali.

Co do sceny HS to pamiętajmy, że pojawiła się dodatkowo, bo znalazła się jako taka lokalizacja, więc nie marudźmy o przeciągach i cieszmy się, że była :)

To nie scena HS pojawiła się dodatkowo, tylko scena PL !!! Scena MAIN była jak zawsze HS/HC i tam zawsze grali artyści HSowi jak i HCowi.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)