1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
No jakos powracam do zywych takze skrobniem kilka slow
Impreza ogolnie na PLUSIE. Ja patologi nie widzialem wiec nie daje to jako minus. Chociaz przed hala widzialem kilku dresow ktorzy nie wygladali mi na takich co przyszli tu dla imprezki... No ale nic wiecej nie widzialem. TAkze jak dla mnie LUDZIE OK. ORGANIZACJA - W sumie na minus to to to ze kible na zewnatrz. Gdyby to byl miesiac zimowy np. styczen to napewno by byla porazka z tym. Tak mi akurat pasowalo sie troche ochlodzic idac kilka razy do kibla, szczegolnie ze na MAIN SCENIE jak juz ktos napisal bylo strasznie cieplo ! Idealnie bylo mozna powiedziec na HardTechno. A najgorzej na Made In Poland ze wzgledu na zimno wlatujace z ciagle otwartych drzwi. TAkze tak jak ktos wczesniej napisal usytuowanie tej sceny na sile i z pupy.... Fajnie tez bylo pod namiotem z piwem i zarciem. Temperatura fajna ze chcialo sie tam byc. W odroznieniu na poprzednich Toxi gdzie czlowiek idac na piwo walczyl z zamarznieciem.... Ceny chyba duzo sie nie pozmienialo. Ale zajefajnie ze za ta sama cene 3bonow co szczynowane lane mozna bylo redsa z puchy miec. Wiec ja sie w sumie tym trulem i nie narzekam na jakosc Energy drink po 4bony. MUZYCZNIE - Dla mnie zarowno na MAIN jak i POLAND scenie caly czas bylo super. Kiedy nie przeszedlem na jakas scene to muza mi sie podobala. Albo dobry HS albo dobry HC. Wiec chwale kazdego. Tylko GIGI momentami gral jakies juz mi nie pasujace zrytki. No i najlepszy moment imprezy PREMIERA ANTHEMU DOMINATORA !!!!
Dla mnie FULL WYPAS ! IDEALNE dla mnie TEMPO HCowe oraz ta wstawka cymbalkowa melodyjna jak ze stronki tajemnicza... ZAJEFISTE !! No ale nie ma co sie dziwic w koncu to madafaki z AOF. Dla mnie ta ekipa byla i jest od zawsze PRZE KOZACKA ! Uwielbiam ich styl !
No to chyba tyle. Sumujac very good. Miejscowa fajna, szkoda tylko ze na takim koncu swiata.... I mysle na przyszlosc dwie sceny stykna, plus wentylacja na glownej i kible trocha blizej i bedzie IDEALNIE. Pozdrowienia dla wszystkich znajomych ktorzy byli. Niektorzy daaaawno niewidziani takze milo bylo zobaczec. No i najwazniejsze PODZIEKOWANIA dla VOYTASA !!! Thx Dog ! ;>
Ja rĂłwnieĹź dziÄkujÄ tym co byli na moim secie i mam nadziejÄ, Ĺźe trochÄ ludziska poszaleli Miejsce - moim zdaniem duĹźo lepsze od Kapelusza. Minus - ZA CICHO na poczÄ tku na main'ie, moĹźna byĹo normalnie ze sobÄ rozmawiaÄ stojÄ c pod scenÄ . Po naszych polskich setach DJe mieli Ĺatwiejsze zadanie, aby byĹo dobrze - MC, lasery, gĹoĹniej.
OgĂłĹem impreza - zajebista
Roteiro napisał/a:
Zdecydowanie zbyt duĹźo HS (tym bardziej, Ĺźe ten gatunek miaĹ swojÄ wĹasnÄ scene).
Nie, nie miaĹ.
Ostatnio zmieniony przez Enigmato 08-05-2011, 22:47, w całości zmieniany 1 raz
Faktycznie Sutura i Arkus P zapierdalali zdrowo liczyĹem teĹź na BMG i albo trafiĹem nie ten moment, albo po po prostu zagrali sĹabo. ResQ jeĹli udostÄpnisz swojego seta to myĹlÄ, Ĺźe wielu CiÄ tu ozĹoci
Dla mnie muzycznie totalna korba byĹo naprawde super! The Prototypes jak zawsze dobry secior ...SchizeQ tez pokazaĹ na co go stac bo na parkiecie byĹ niezĹy kocioĹ pozniej tak po trochu na kazdym secie.. Polska scena bardzo dobry pomysĹ! Napewno wypaliĹ.Na secie Kony byĹa miazga bardzo dobrze zagraĹ Scena HT..PrzechodzÄ c nie mozna byĹo sie nie zatrzymac na chwile bo momentami tam byĹo bardzo ciekawie..co przechodzilem to zostaĹem na chwile Na gĹownej najwiecej przeskakaĹem ,nagĹosnienie troche nie dawaĹo rady ale oswietlenie byĹo eleganckie...ale mniejsza o to,na kazdym secie bylem raz wiecej raz mniej czasu ale najbardziej Outblast i ResQ wycisli mnie jak cytryne Respekt! CaĹa impreza byĹa Zajebista! Dzieki wszystkim ktorych poznaĹem i pogadaĹem. Minusy: to chyba te toitoi-e,Polska scena przy tym wejsciu choc i tak daĹa rade Co do zaczepek to nie widzialem..przed impreza tam jakiemus gosciowi skasowali aparat czy cos tam ale moze sie zapÄdziĹ tam w te zabudowania...MiejscĂłwka dobra,Towarzystwo jak zawsze super! Impreza na dĹugo zostanie w pamieci!! Tyle odemnie
Ps:znalazĹem telefon jest rozbity(stara nokia 3120) z tylnÄ klapkÄ przyklejonÄ tasmÄ jezeli jest wĹasciciel to na pw...tel znaleziony na scenia HT...tel ma wyswietlacz rozbity ale moze karta dla kogos wazna jak cos to pisac...
Ostatnio zmieniony przez mufa88 08-05-2011, 23:01, w całości zmieniany 1 raz
Przede wszystkim muszÄ zdecydowanie mniej piÄ, a najlepiej na B4 byÄ tylko w celach towarzyskich Ale za to piwo byĹo w miarÄ strawne, Ĺźe nie mogĹem mu siÄ oprzeÄ
Poza tym dodajÄ c nie wyspanie, kompletny brak siĹ, brak humoru i problemy prywatne moja ocena moĹźe byÄ mocno subiektywna.
Wilson jako miejscĂłwa jest dla mnie wrÄcz idealny Zadupie zadupiem, ale jako jedyny nie bÄdÄ na to narzekaÄ.
Na main'ie taka parĂłwa, Ĺźe aĹź mi obiektyw mgĹÄ zachodziĹ NagĹoĹnienie i oĹwietlenie wg mnie dawaĹo rady
Scena HT przeze mnie prawie nie zauwaĹźona, kompletnie mnie nie interesowaĹa. Ale, Ĺźe trza byĹo przez niÄ przechodziÄ, moĹźna byĹo zauwaĹźyÄ, Ĺźe aĹź roiĹo siÄ od jazdowiczĂłw ...
Scena Made in Poland ... umiejscowiona chyba na siĹÄ, trochÄ maĹa, praktycznie brak oĹwietlenia, ale przynajmniej fajnie zimno byĹo a kiedy siÄ popijaĹo piwko w namiocie moĹźna byĹo posĹuchaÄ naszych rodakĂłw
Co do setĂłw ... jedynie na secie Outblasta i Pumby byĹem prawie w caĹoĹci. Na reszcie albo nie byĹem w cale albo tylko przechodziĹem. Obydwaj panowie zniszczyli mi system A koĹcĂłwka zrobiĹa mi kompletny error z mĂłzgu.
JakoĹ kompletnie nie miaĹem nastroju i klimatu na HS, wiÄc odniosĹem wraĹźenie, Ĺźe jest go zdecydowanie za duĹźo. Ale za to Polacy grali w swoim, mocnym stylu Na main'ie momentami byĹo tak sĹodko, Ĺźe aĹź mdliĹo
Luna widocznie nie czujÄ siÄ za dobrze w HC, poza tym wg mnie powinien graÄ przed Outblastem, bo graĹ zdecydowanie sĹabiej ...
Co do towarzystwa ... znajomych twarzy ogrom, ale jakoĹ tym razem unikaĹem z wami kontaktu
WidziaĹem tylko jednÄ hajÄ, przed namiotem na zew. ale za moment wszedĹem do Ĺrodka i nie wiem co z kim siÄ staĹo WiÄcej juĹź nic niemiĹego w Ĺrodku nie widziaĹem, nikt mnie nie zaczepiaĹ itd. A co do typĂłw na zew. ... no cóş, taka dzielnica
Bardzo wielkiego karnego kutasa w oko dla Chemicznej i Ufola. Wylanie piwa na aparat nie jest w chuj Ĺmieszne. Rozumie, jakby siÄ komuĹ przypadkiem wylaĹo, ale rzucanie peĹnym kuflem to juĹź przesada ... Jeszcze na koniec zahaczyliĹcie o pasek i wyjebaliĹcie go ze stoĹu Na szczÄĹcie nic mu siÄ nie staĹo, tylko dosĹownie kaĹźdy jego element siÄ zakleiĹ
Hymn Dominatora cudny
Foty chujowe mi wyszĹy, a o filmach szkoda gadaÄ Ĺosiek miaĹeĹ racjÄ, Ĺźeby nie bawiÄ siÄ ogniskowÄ , bo wyjdzie to ĹźaĹoĹnie
OgĂłlnie impreza dla mnie mocno Ĺrednia, ale gdyby nie róşne sprawy pewnie bawiĹbym siÄ o wiele lepiej
E:
I zapomniaĹem, Ĺźe planeta Ĺadnie poleciaĹa w chuja, podwĂłjne wejĹciĂłwki okazaĹy siÄ pojedyncze
Ostatnio zmieniony przez hayer86 09-05-2011, 04:11, w całości zmieniany 2 razy
Imprezka bardzo udana ! Muzycznie tzn. HC zajebisty ! Najlepszy set ResQ - niestety juz nogi odmawiaĹy mi posĹuszeĹstwa hehe, rĂłwnieĹź bardzo dobry set Outblasta, Luny i Masters Of Noise, jak dla mnie najsĹabszy Dj Gigi. MiejscĂłwka - nio i tu na wstÄpie dwa minusy : po pierwsze sauna na scenie main, masakra i po drugie kibel na dworze, w ktorych nic nie bylo widac Ale generalnie miejsce bardziej mi sie podobalo niz w Kapeluszu. Fajnie byla temperatura pod namiotami, szĹo sobie chwilke odpoczÄ Ä Ludzie - ja tam nie widzialam zadnych zaczepek, jak dla mnie ludzie ok OgĂłlnie pozytywnie ! Aa i miĹo byĹo zobaczyc duzo znajomych mordek i cio z poniektĂłrymi troszku poklachac Pozdrowionka dla tych cio byli !
Zdecydowanie zbyt duĹźo HS (tym bardziej, Ĺźe ten gatunek miaĹ swojÄ wĹasnÄ scene).
Nie, nie miaĹ.
MiaĹ. Nut made in PL tam raczej za wiele nie grali.
Co do sceny HS to pamiÄtajmy, Ĺźe pojawiĹa siÄ dodatkowo, bo znalazĹa siÄ jako taka lokalizacja, wiÄc nie marudĹşmy o przeciÄ gach i cieszmy siÄ, Ĺźe byĹa
Ostatnio zmieniony przez Roteiro 09-05-2011, 08:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie, nie miaĹ.
MiaĹ. Nut made in PL tam raczej za wiele nie grali.
Co do sceny HS to pamiÄtajmy, Ĺźe pojawiĹa siÄ dodatkowo, bo znalazĹa siÄ jako taka lokalizacja, wiÄc nie marudĹşmy o przeciÄ gach i cieszmy siÄ, Ĺźe byĹa
To nie scena HS pojawiĹa siÄ dodatkowo, tylko scena PL !!! Scena MAIN byĹa jak zawsze HS/HC i tam zawsze grali artyĹci HSowi jak i HCowi.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)