Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 06.07.2013, chorzow, core, from, hard, hardforum, in, love, park, scena, silesia, slaski, the, to

Przesuniêty przez: ROoZi
07-07-2013, 09:40
06.07.2013 - Silesia In Love - Scena HardForum - From Hard to the Core @ Park Śląski, Chorzów
Autor Wiadomo¶æ
Rawness 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 09 Lip 2009
Piwa: 532
Sk±d: Zabrze

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 07-07-2013, 23:50    #581

Piękna impreza, pogoda dopisała i grało mi się zajebiście :D Dzięki wszystkim za imprezę :) Ps. 10 godzin wracałem do domu także tego hmm ...

Podziêkowali:Kitana
Kitana 
HC & Idustrial

Informacje
Do³±czy³: 08 Lip 2010
Piwa: 218
Sk±d: Kraków

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 08-07-2013, 00:09    #582

Rawness napisa³/a:
Ps. 10 godzin wracałem do domu także tego hmm ...

Rawness uwierz mi ze nie tylko ty :D
15.12.2012 - Thunderdome

Ivanow 

Informacje
Do³±czy³: 16 Mar 2011
Piwa: 238
Sk±d: SD

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 08-07-2013, 00:17    #583

Impreza naprawdę świetna 100%. Na naszej scenie było mega, muzycznie jestem najedzony. Nagłośnienie bardzo dobre jak się bawiło przy scenie to nie było w ogólne słychać innych scen, błotko mi nie przeszkadzało. Jednak co do ilości scen na tak małym terenie to nie był dobry pomysł, w pewnych momentach jak sie przechodziło po między scenami, albo stało się trochę dalej od sceny to dudnio nie wiadomo co. Z piwem to też była dobra akcja, żeby je wynieść wystarczyło położyć na murku obejść bramke i je zabrać, albo stał tam przy wejściu ze strefy taki fajny starszy ochroniarz jak się z nim trochę zażartowało to potem mnie bez problemu wypuszczał z piwem. Impreza udana w uj nie ma czego pożałować, mam nadzieje że za rok będzie jeszcze lepiej :)

sycoman 
united gabber's

Informacje
Do³±czy³: 03 Lut 2010
Piwa: 408
Sk±d: Å›lÄ…sk-Halemba

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 08-07-2013, 01:56    #584

hayer86 napisa³/a:
To się nie dziwię, że na scenie Roba było tak mało ludzi z początku, jak nikt o niej nie widział
mi się wydaję że wiedzieli ale jakoś w pewnym momencie na fejsie i chyba na stronie SIL było napisane o scenach chyba 25 potem okazało się że 2 zrezygnowały i w opisie późniejszym właśnie nie widziałem sceny GSH, ale przy samym wejściu już widziałem że scena jest więc nie było innej opcji jak okupywać ją prawie przez całą Silesie, takich wałków jak fuck martine, army of hardcore, hardcore hooligan czy used and abused, nie można było przesiedzieć :]

Podziêkowali:ZIUTA, Broda
vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008
Piwa: 526
Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 08-07-2013, 02:02    #585

Jestem pod wielkim wrażeniem całokształtu. _O_
Generalnie nie spodziewaliśmy się, że wyjdzie to, aż tak dobrze.
Cała idea tylu scen generalnie mi się podoba jednak mimo wszystko teren powinien być nieco większy.
W niektórych miejscach sceny solidnie się nakładały.
Przybyliśmy z opóźnieniem ok. 14:00.
Najpierw turystyka i zwiedzanie wszystkiego co i gdzie. Później skupiliśmy się właściwie do 5-6 scen
Z tego na mainstage byliśmy chyba max 10 min przez cały dzień :D

Lokalizacja naszych scen ok. najczęściej w lekkim cieniu pod drzewami - bardzo dobrze. Zresztą pogoda nie zawiodła, ani za zimno, ani za gorąco.

Gratulację za przygotowanie sceny HF odwaliliście kawał dobrej roboty pod każdym względem _O_ tak, że nawet to drobne błotko nie przeszkadzało (widziałem gorsze)

Scena terrorcore.pl również zrobiona pomysłowo i z klimatem. Fajnymi miejscówkami były także Magical Sound z HSem i trancem i scena Hellboy'a na której jednak byliśmy zdecydowanie za krótko:(

Jednak najlepszą miejscówą tego dnia było bezapelacyjnie GSH. Cieszę się, że zaplanowałem sobie tam dłuższy pobyt ponieważ przez cały dzień sporo się tam działo, a kto był tylko po 19, a nie wcześniej niech żałuje.

Na uwagę zasługuje b. dobre nagłośnienie na scenie Hard Forum oraz na GSH, a także Mental Asylum

Co do muzyki:
Bardzo podobał mi się występ Regain & Mayer chyba najlepszy set tego weekendu jeśli chodzi o HS.
następnym występem zasługującym na szczególną uwagę był Live od From Nowhere.
To już drugi Wasz występ jaki miałem okazję posłuchać i muszę przyznać, że jestem pod wielkim wrażeniem.
Wydaje mi się, że zgraliście nieco inaczej niż na Brutalu, ale to właśnie b. dobrze. Chyba najoryginalniejszy projekt na hardowej scenie w PL od paru lat.

Bezapelacyjnie setem imprezy zostaje u mnie Kalhkopf _O_ mało ludzi z forum na nim było, a macie czego żałować.
Potem jeszcze też grał jak było All stars, ale właśnie ten secior grany koło 15 - 16 był the best.

Logistyka, minusy, i inne pierdoły.

Całość fajnie zrobiona. Zawsze jak imprezę obstawia Fosa to wyrzucają gumy i fajki. Wiem, że część z Was potraciła zapasy przy wejściu. Ja się przygotowałem :D otwartych fajek nie pokazałem ochronie tylko drugie zamknięte, na co ochroniarz : " no jeden co się dostosował" :D Także wszystko można było wnieść tylko trzeba było trochę się pozgrywać :D
Emcusię na pierwszy raz cofnęli, ale się "spakowała" lepiej i za drugim razem już poszło bez problemu.

Następny minus to tylko 10 toi tojów w męskim - trochę mało , przez co ani razu nie skorzystałem :D

Z piwem puszkowym też absurd, ale takie mamy prawo w tym kraju.
W wielu barach pod koniec i tak nie było niczego. Trochę mało zapasów.
Po za tym bez większych uwag.

Po imprezie:
To Wasze KZK GOP powinno dostać tytanowego karnego kutasa za brak informacji o komunikacji zastępczej. :D
Tramwaje nie jeździły to wiedzieliśmy, ale żeby znaleźć jakieś info jaka jest organizacja ruchu to ze świecą szukać :(

W ogóle w Kato tym razem czuliśmy się jak w meksyku prawie każda ulica rozkopana - jeden wielki burdel.
Ja rozumiem, że przez lata się nic nie robiło, ale to nie oznacza, że teraz trzeba remontować wszystko naraz :D
Do tego czekamy na 3 maja na tramwaj, a tam betoniarka zatarasowała ten odcinek jednotorowy, wylewa sobie beton, a
ruch tramwajowy majÄ… w dupie - wszystko stoi :D

Podziękowania dla całej forumowej ekipy, za granie, tańce, chlanie i pogaduchy.
W szczególności dla:
- Rooziego za załatwienie pewnej sprawy.
- Darona za całokształt całego weekendu i to, że byłeś grzeczny - Twoje hotelowe Gestapo :sugoi:
- Boruca za Towarzystwo w czasie powrotu w stronÄ™ Poznania/Bydgoszczy

Kitana napisa³/a:
no i pozniej 'after'...xD ogolnie mialem wrocic do domu jakos na 23 a wrocilem po 8 rano xD D bylo syto i nie moge sie doczekac powtorki, do nastepnej! :]

Słyszałem, że przez Warszawę chciałeś wracać?! xD

Mam nadzieje, że na następną taką dobrą wyjebkę nie będziemy musieli czekać okrągły rok.

Ps. foty będą jutro tzn. dzisiaj (poniedziałek) :)
video - środa.... no może wtorek muszę najpierw jakoś ogarnąć te 12 GB :D

Podziêkowali:Mayer, Daron37, Regain, netya, ROoZi, Kitana, noisyboy, ZIUTA, AgaciA, wolfen88
Gife 
F B I

Informacje
Do³±czy³: 21 Wrz 2008
Piwa: 521
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 08-07-2013, 13:13    #586

Po komentarzach widze, że scena się udała, a więc wszystkim należą się pokłony. Jeśli dźwięk poszedł w parze z jakością muzyki to nic tylko zazdrościć tym, którzy byli.

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

Wys³any: 08-07-2013, 14:00    #587

impreza ogolnie na duzy plus, mialam spore obawy jak to wszystko wyjdzie no ale jednak nie bylo zle :)

scen za duzo owszem, kibli za malo, z piwem lol, za maly troche teren imprezy moim zdaniem.

muzycznie myslalam ze bedzie lepiej niestety - tak jak napisal Hayer zawiodlam sie na scenie Roba, nastawialam sie na early i tego typu klimaty a co tam bylam to mainstream -_- wiec niewiem wtf. ludzi faktycznie tma bylo sporo, ale nie rozumiem calej podjary ta scena, na poczatku tylko na early trafilam i fajnie oraz bylo dobre granie po 20. tak to nic ciekawego. organizacyjnie bardzo dobrze no i miejscowke moim zdaniem mieli swietna.

scena hardforum - bylam 2x i juz na koncu po zakonczeniu grania. naglosnienie swietne. miejscowka wbrew pozorom tez ok bo przez to ze na uboczu to nikt niezagluszal itp mogli sie ludzie spokojnie bawic bo mieli miejsce itp. bloto ladne haha ale co zrobic xD organizacyjnie bardzo dobrze to wygladalo i sie slyszalo :P Krzyku ciekawie zagral a i na secie Pumby jak wpadlam to slyszalam dobre walki :D

terrorcore.pl - troche problemow bylo ale generalnie sie skonczylo dobrze wszystko, bardzo fajny klimat z tymi siatkami wojskowymi sie zrobil itp. muzycznie wiaodmo ze git, potem niestety byly problemy techniczne i naglosnienei troche siadlo :( ale tak czy siak na szczescie nie przeszkodzilo to w dalszej imprezie :) ) tutaj tez sporo osob bylo, raz wiecej raz mniej ale raczej zawsze ktos byl :) dobre usytuowanie sceny spowodowalo ze ludzi tez sie troche przewinelo kompletnie przypadkowych, podchodzili, sluchali obczajali i spoko. niektorzy sie bawili tez. i dobrze ze udalo sie ze w cieniu scena byla bo byl chlodzik. i mozna bylo sobie usiasc na lajcie odpoczac itp.

reszte scen obeszlam raz czy tam przypadkowo gdzies cos jak sie szlo po piwo czy wc, za duzo scen z podobna muzyka niestety , a szkoda ze nie bylo np stricte psytrance`owej sceny czy innych takich klimatow odrozniajacych sie. bo house/techno to tego w pizdu bylo. na mainstage nic ciekawego ale ludzi w cholere. na drumach slyszalam ze grali spoko oraz na i love pierdolniecie i chyba na absurdzie no i na scenie hellboy`a ale tam nie bylam.

zajebiscie bylo zobaczyc tyluuuuu znajomych i to niektorych po latach ;DD :D :D przez to byl rewelacyjny klimat mimo minusow tam jakichs.

dzieki wszystkim za dobra impreze :*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Podziêkowali:ZIUTA
vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Do³±czy³: 13 Pa¼ 2008
Piwa: 526
Sk±d: Bydgoszcz/Warszawa

Wys³any: 08-07-2013, 15:42    #588

netya napisa³/a:
muzycznie myslalam ze bedzie lepiej niestety - tak jak napisal Hayer zawiodlam sie na scenie Roba, nastawialam sie na early i tego typu klimaty a co tam bylam to mainstream -_- wiec niewiem wtf. ludzi faktycznie tma bylo sporo, ale nie rozumiem calej podjary ta scena, na poczatku tylko na early trafilam i fajnie oraz bylo dobre granie po 20. tak to nic ciekawego. organizacyjnie bardzo dobrze no i miejscowke moim zdaniem mieli swietna.

Przecież było EHC ?! nie cały czas to fakt, ale było i to całkiem sporo.

Podziêkowali:ZIUTA, AgaciA
maly 
aka. m4h

Informacje
Do³±czy³: 31 Lip 2007
Piwa: 582
Sk±d: Sosnowiec

Wys³any: 08-07-2013, 16:05    #589

Nie prawda Thao, poznalem Cie od razu, tylko akurat w tym samym momencie brat dochodzil na sil i po przekroczeniu bramki i zakupie biletu okazalo sie, ze Grzybek mogl zalatwic dla niego wejscie za free. xD Dlatego przeszedlem tak obojetnie kolo Ciebie, bo probowalem mu podac bilet, ale juz bylo za pozno. xd

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Do³±czy³: 24 Sie 2009
Piwa: 1318
Sk±d: Katowice

Wys³any: 08-07-2013, 18:52    #590

vulcan napisa³/a:
Przecież było EHC ?! nie cały czas to fakt, ale było i to całkiem sporo.

No to mówię, że musiałem w złych momentach przyłazić :P Albo mainy leciały albo jeden wał early i zaś main xd Nie żebym coś miał do mainów, tylko psychicznie się nastawiłem na scenę 100% early, więc chwilę sobie posłuchałem sobie i błądziłem dalej :D

Podziêkowali:FRIZ, netya
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 34135
Odpowiedzi: 680
Odwiedzin z google: 4378
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: