Przesuniêty przez: ROoZi 07-07-2013, 09:40 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 07-07-2013, 20:07 | #571
|
| | Artiks, napisał że go nie będzie ponieważ wypadła mu jakaś sprawa osobista | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 31 Lip 2007 Wiek: 35 Posty: 1698 (0,24/dzieñ) Piwa: 582 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 07-07-2013, 20:47 | #572
|
| Impreza przekozak. Nasza scena zajebiście odwalona, szacun. Nagłośnienie bez porównania do innych scen, dla mnie było najlepsze. Ogólnie latałem tylko w kółko po tych 3 "naszych" scenach i wszędzie zawsze było coś dobrego. ;d Szczególnie byłem pozytywnie zaskoczony sceną GSH. Na koniec to robiła niezłą furorę. Szczególne podziękowania dla Groanera za Line Got Crossed Unexist'a, latałem przy nim jak pojebany. ;d Ogólnie mi się strasznie podobało. Z największych minusów to te nieszczęsne piwo na które wydałem w chuj kasy, a ich nawet nie poczułem, musiałem sobie after zrobić. No i kibli za mało było. Muzycznie największy wypas to From Nowhere, a i hardstajle od wszystkich też mi siadały. Dobrze było zobaczyć stare mordki, np. najebanego Darona. | |
| |
Podziêkowali: | noisyboy, Daron37 |
Informacje Do³±czy³a: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzieñ) Piwa: 55 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 07-07-2013, 22:12 | #573
|
| Dzięki za wpólną zabawę, picie i pogaduchy. Czas bardzo szybko mi zleciał! Dobrze było zobaczyć wasze mordki
Scena HF fajnie zorganizowana, wielku plus, że była w cieniu. W sumie to tylko podłoże bym zmieniła. Szacun Rozi, że udało Wam się tak to wszystko załatwić, tylko jakoś tych plakatów było mało Pogoda dopisała, była idealna na imprezkę plenerową ! Na pozostałych scenach byłam tylko przelotem Liczyłam na set Kai Tracida, ale się przeliczyłam... bo nie pokazał nic szczególnego. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że niektóre sceny były robione na siłę. Podsumowując usunęłabym 20 scen i zostawiła max 5 Mam nadzieję, że w przyszłym roku bądzie kolejna edycja.
Dozobaczyska | _________________ ...::: Żyj szybko, umieraj młodo :::... Dziwka w łóżku, dama na ulicy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 07-07-2013, 22:14 | #574
|
| To teraz ja krotko. Zajebiscie bylo zobaczyc ludzi, ktorych nie widzialem pare lat (w sumie dawno nigdzie nie bylem) maly, od razu fail na wejsciu, ze mnie nie poznal chociaz w sumie to sie nie dziwie, bo juz ludzie chyba zapomnieli jak wygladam Daron od razu mnie rozkminil Ogolnie wladza byla w komplecie :d Niestety przyszedlem jak Kai tracid konczyl grac, a chcialem go uslyszec, no trudno. Co do naszej sceny to dzieki Roozi i Krzyku za ogarniecie tego Szkoda, ze nie udalo sie uzbierac calej kwoty, nie jest duzo jak na ilosc aktywnych uzytkownikow, ale to zostawiam juz kazdemu z osobna do wlasnej oceny i przemyslenia Muzycznie za duzo by pisac, Pumba, dojebany set, duzo w chuj dobrych, starych kawalkow, pozniej bylem chwile live from nowhere, i wokal kokza przekozacki ogolnie wedrowalem miedzy scena HF a terrorcore i czasem miedzy innymi, co niestety zajmowalo duzo czasu i tracilem go na muzyke, ktora mnie nie intresowala. Szkoda, ze nie wiedzialem, ze na GSH tak fajnie graja jak piszecie Reszta scen jakos do mnie nie przemawiala. No moze na chwile przycupnalem przy scenie gdzie grali D'n'B. Co do piwa, porazka. Za pierwszym razem dostalem dwa piwa w puszcze (tyskie) i normalnie z nimi wyszedlem, potem w tym samym miejscu okazalo sie, ze nie sprzedaja, chyba, ze ktos ma opaske i ze nie mozliwe, ze wczesniej dostalem piwa w puszce. Kupilem w innym punkcie lane, ktore okazalo sie malym piwem, po cenie puszkowego 0.5 no comment... za trzecim razem dziewczyna kupila w tym samym miejscu co za pierwszym razem dwa piwa w puszce, ale laska je nam przelala do kuflli, z tym, ze do 3, bo wtedy dowiedzielismy sie, ze lane piwa sa male... na minus rowniez brak smietnikow. Chociaz nasza scena pokazala klase, i smietniki zrobilismy sobie sami w 2-3 miejscach Scen zdecydowanie o polowoe jak nie o 2/3 za duzo. Mysle, ze spokojnie mogli zrezygnowac ze scen na ktorych grali te same gatunki, house i podobnych bylo chyba najwiecej. To chyba tyle. Fajnie mi to krotko Byle do zas, pozdro
EDIT:
Z filmiku widze, ze Eni i Sky ladnie dojebali I chcialem dodac, ze Krzyku tez dojebal dobrym seciwem Pumba jak dojebal Follow me, to az mnie ciarki przeszly, to byl chyba moj pierwszy kawalek hc na imprezie w mega, mam gdzies jeszcze filmik, ah wspomnienia <3 Nie sadzilem, ze kiedys kawalki ktore uwazalem za ograne, zrobia na mnie takie wrazenie | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| | Ostatnio zmieniony przez Thao 07-07-2013, 22:27, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 07-07-2013, 22:31 | #575
|
|
| Thao napisa³/a: | | Zajebiscie bylo zobaczyc ludzi, ktorych nie widzialem pare lat |
No ale zeby Drivera ze Sky'em mylic?
Dzieki wszystkim za to ze mialem kogos o 12, podobno wiecej niz na jakiejkolwiek innej scenie o tej godzinie Dzieki tez Voizerowi, Mayerowi, Reginie i Rawnessowi za poratowanie cedekami a takze Krzykowi za sluchawki | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 07-07-2013, 22:34 | #576
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | No ale zeby Drivera ze Sky'em mylic? | nowy jestem, nie ogarniam jeszcze tej muzyki do konca literowka
koko kurwa swir | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 07-07-2013, 22:36 | #577
|
| SchizeQ, sie kurwa czepiasz, a gdzie byles po secie maly knypku? | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 07-07-2013, 22:41 | #578
|
| | Thao napisa³/a: | SchizeQ, sie kurwa czepiasz, a gdzie byles po secie maly knypku? | Przebieżka po scenach i o 16 sie zwinalem na afterparty aka urodziny babci dlatego ryja nie zachlaÅ‚em, polowy setów nie slyszalem, ogolnie chuja z imprezy Ale Falko Niestolik na mainstage rozkurwil | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzieñ) Piwa: 215 Sk±d: ChoRzów  | Wys³any: 07-07-2013, 22:43 | #579
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | Thao napisa³/a: | SchizeQ, sie kurwa czepiasz, a gdzie byles po secie maly knypku? | Przebieżka po scenach i o 16 sie zwinalem na afterparty aka urodziny babci dlatego ryja nie zachlaÅ‚em, polowy setów nie slyszalem, ogolnie chuja z imprezy Ale Falko Niestolik na mainstage rozkurwil | szkoda, ze Cie nie spotkalem, bo ja kolo 16 wchodzilem na impreze | _________________ Thao aka TaÅ‚o aka Taho aka TarÅ‚o aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | |
| |
 | |
| |