Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 03, 06, 2010, bydgoszcz, entrance, hsw, luczniczka

Przesunity przez: ROoZi
07-03-2010, 21:27
06.03.2010 - EnTrance @ HSW Łuczniczka - Bydgoszcz
Autor Wiadomo
emcusia 

Informacje
Doczya: 19 Pa 2008
Piwa: 120
Skd: Bydgoszcz

$ wspomagacz (Ilo: 5)

Wysany: 06-03-2010, 15:41    #21

no, bileciki kupione, nocka w pracy odespana, czas powoli się zbierać, tym bardziej, że idziemy Legolka & co odebrać :)

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88
Skd: Chorzów

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 06-03-2010, 16:22    #22

No my już stoimy na jakiejś wiosce sporo za Łodzią. Humory dopisują i wkręcająca muzyczka z głośników płynie ;)

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje

Wysany: 07-03-2010, 14:43    #23

A więc wróciłem i zdam krótką relacje bo o takiej imprezie życia nie chce mi się rozpisywać.

Wyjazd 11:27 z Katowic podróż całkiem miła w Łodzi do przedziału naszego dosiadła się miła pani i trochę śmiechu było xD

Potem już nas odebrali Bydgoszczanie Vulcan i Emcusia jeszcze raz dzięki wielkie wam za zaopiekowanie się nami. Pierwsze co to wyjście coś zjeść ten KEBAP xD Był masakryczny ale głodny w miarę byłem wiec nie narzekałem. Potem szybki podjazd pod halę i od razu czekanie w kolejce co nas wkurzało bo jedno wejscie podzielone na 3 bramki ale niesamowicie trza było czekać. Ale cóż czekanie warte było zdążyliśmy na końcówkę jakże udanego seta Skytechów. Potem Fafaq tutaj mało kojarzyłem nutek i w sumie secik powinien być zamieniony z Skytechami bo nie porywał aż tak więc tu jeszcze przesiedziałem

Potem przyszedł czas na pierwszą gwiazdę Wippenberg zagrał tak jak się spodziewałem w swoim stylu z masą swoich kawałków i remixów better run czy nieśmiertelny na każdej imprezie pong to aż nogi same chodziły.

Potem przyszedł czas na Rank 1 i tu większość miała rozczarowanie bo nie myślala że tak zagra ale mi się i tak podobało ciekawe mash-upu i swoje szlagry coś niesamowitego.

Następnie pojawił się Jochen Miller i po jego secie to był narazie set imprezy tyle klasyków mash-upów i znanych kawałków przemycił że nie szło z parkietu schodzić. Twisted svensona w nowej aranżacji SZACUN JAK NIC!!

Następnie po nim Terry Ferminal tutaj wiedziałem czego mogę się spodziewać zaczął tak mocno i wolno że ludzie schodzili z parkietu ale dla mnie to było coś na co też czekałem nie zapomniał o swoim A Thousand Miles Away w oryginalnej wersji więc set pierwsza klasa.

I na koniec mojej imprezy w łucznicce bo niestety o 5-tej trza było zwijać by zdążyć na 5:50 pociąg powrotny zagrał Jonas Stanberg. NORMALNIE UMARŁEM SET IMPREZY I NIE MA BATA!!!! Takie techy jakie walił i takie przeróbki klasyków że ojjj źle i to bardzo źle ze mną było nogi już umierały ale ostro dawałem na parkiecie aż nie chciało się schodzić.

o 5-tej wyjscie z hali i spokojna podróż od 5:50 śpiąc w pociagu.

Teraz trochę spraw organizacyjnych:

Wejście na minus.

Scena no bardzo ładnie sie prezentowało i nagłośnienie dobrze wystrojone więc tu bez zastrzeżeń

Ceny na barze całkiem spoko oczywiście bony obowiązywały ale minus taki że można było brać tylko boni w wielokrotoności 5 sztuk czyli 10 zł to był minus.

Piwo 4 bony 8 zł (Tylko puszkowa warka) przez to nawet nie piłem.

Nestea , Cola , Fanta , Sprite 3 bony 6 zł całkiem spoko

Woda (kropla beskidu) 2 bony 4 zł

Redbull 5 bonów 10 zł

Szatnia 2 zł od rzeczy.

Kolejek sporo nie było także IMPREZA NA WIELKI PLUS

Jeszcze raz dzieki wielkie za wyjście po nas dla Emcusi i Vulcana.

3 majcie się daje wam jeszcze linki do setów jakie już są na internecie wraz z częściową traklistą którą będe uaktualniał.

tutaj temat na ftb

http://www.ftb.pl/temat.a...648&start_num=1

Pozdrawiam!!
Ostatnio zmieniony przez Legolek 07-03-2010, 15:13, w caoci zmieniany 1 raz  

vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Doczy: 13 Pa 2008
Piwa: 526
Skd: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 07-03-2010, 17:34    #24

Generalnie to było najlepszy Entrance w historii jak dla mnie.
Cieszy mnie fakt, że ta impreza zmieniła oblicze.
Dotychczas MDT stawiało na promocję nowych twarzy i to tych z zagranicy grający raczej upliftingowe klimaty teraz na szczęście było inaczej co nie wszystkim się podobało.

Po pierwsze promocja młodych talentów, ale polskich - Sky tech dopiero po fakcie skumałem, że to dawne Anguilla Project. Po drugie pościelówki leciały do 1:00 potem można było usłyszeć prawdziwy trance taki jakim być powinien.

Co do samej imprezy.
Frekwencja w hali osiągnęła szczyt to jedno wejście zawsze wystarczało tym razem już nie.
Legolek jak wy wchodziliście to było pół biedy. My ok 22:00 mieliśmy znacznie gorzej.
Organizacyjnie ta biba od zawsze trzyma poziom i nie jest on ani gorszy, ani lepszy.
Tym razem wprowadzili bony i to im nie do końca wyszło .
Po pierwsze można było kupić minimum 5 bonów z drugiej strony jednak nie można było na koniec ich zwrócić mało tego po 5 rano nie można było nic za nie kupić.
Jednak to był chyba jedyny minus.
Co do oświetlenia i oprawy to MDT jest mistrzem w produkcji takich eventów. Wszystkie ILNY i tym podobne mogą im buty czyścić co najwyżej.Ekrany diodowe na szerokość całej ściany - masakra.
Muzycznie fani mocniejszego trance'u i tego klasycznego byliby w pełni usatysfakcjonowani.
Jak dla mnie to był przede wszystkim występ Jochena Millera, a reszta to była tylko supportem dla niego. :hihi:
Sky tech i Fafaq - słuchaliśmy jeszcze w radiu i tu zwrócić uwagę trzeba na Reeloop - Fuckin Society w secie Fafaq'a
Wippenberg - tak jak w Lubiążu tak i tutaj bez emocji.
Rank 1 - początek elegancki byliśmy już w hali, jednak całościowo chyba czegoś jednak zabrakło.

Jochen Miller - nie ma takich słów, które mogły opisać zalety tego występu Twisted - Svensona w mash upie do tego add them, lost connection w mash upie z jakimś trackiem Armina (tytułu nie pamiętam )

Terry Ferminal - zaczął za mocno dla wielu, końcówka zajebista.

Jonas Stenberg - eleganckie techniczne uderzenie również zajebista końcówka.

Jay Bae- ten występ był dla mnie dużym zaskoczeniem najlepsze intro ze wszystkich maksymalnie poryte i mroczne. Set bardziej tech-housowy niż trance'owy, ale bardzo mi się podobało.

O drugiej scenie to nawet nie ma co pisać - bo poziom taki, że szkoda gadać.

Podumowując
Po raz kolejny muszę to podkreślić, że zdecydowanie to najlepszy Entrance w historii.

emcusia 

Informacje

Wysany: 07-03-2010, 18:04    #25

no i jeszcze jedno

na ekranach LED - oprócz reklam Sunrajsa było:

Independence - 27 listopada - Atlas Arena Łódź.

Powrót tej imprezy po latach.

Mara 

Informacje
Doczy: 07 Lut 2010
Piwa: 0
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 07-03-2010, 18:19    #26

emcusia napisa/a:
Independence - 27 listopada - Atlas Arena Łódź.

o tym juz mówili w ostatniej audycji MDT ;)

Co do enTrance to po przesłuchaniu setów musze przyznac ze Jochen Miller zmiażdżył !!! świetny set i zaluje ze nie moglem słyszeć tego na zywo :) Przegladajac fora zuważyłem ze duzo osob narzeka na sprawy organizacyjne wiec moze sie cos poprawi na kolejnych imprezach.

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje

Wysany: 07-03-2010, 19:23    #27

Mara, No masz co żałować ale pojechał po prostu samymi znanymi sztosami. I dlatego dla mnie nr 1 to był set Jonasa Stanberga ale nie odbiegał mu właśnie Miller.

emcusia 

Informacje

Wysany: 07-03-2010, 23:13    #28

Z minusów organizacyjnych to na pewno wejście - co roku mają z tym mniejszy czy większy problem, kolejki do bramki itp. Miejsc w szatni jest wystarczająco - w B1 były miejsca cały czas. Kolejna sprawa - bony - próbowali coś z tym zrobić ale nie do końca im to wyszło - brak możliwości oddania na koniec :/ no i ja bym się wcale nie obraziła jakby wprowadzili kaucję na opakowania jak na toxi bo przez to podczas imprezy na parkiecie robiły się hałdy śmieci...

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje

Wysany: 08-03-2010, 10:02    #29

Minus właśnie że nie można było oddać ale tak to nie narzekałem o 5-tej można było już w sumie tylko piwo kupić którego zostały hałdy (warka w puszce błeee) to się nawet nie dziwie gdzie nie gdzie można było dorwać jeszcze colę ale tak to tylko woda w butelkach została. Pożyjemy zobaczymy tak czy siak się widzimy za rok :)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 08-03-2010, 17:01    #30

Legolek, niewiem czemu narzekasz. ja bedac na evencie i majac piwo w puszce - a warka to juz wogole spoko - to bym sie cieszyla ze niemusze pic lanych sikow albo lecha itp ;/ i 8 bonow to za puszke tez nie tragedia. na toxi bylo za 7 ,6 bonow? a rozwodnione siki.zreszta nie tylko na toxi.
no ale co kto woli pic ;]

eot.

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 3238
Odpowiedzi: 31
Odwiedzin z google: 1002
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: