Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 05.07.2014, chorzow, in, love, silesia, wpkiw

Przesunięty przez: Daron37
06-07-2014, 11:04
05.07.2014 - Silesia In Love @ WPKiW ChorzĂłw
Autor Wiadomość
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 16-03-2014, 21:27    #71

wolfen88 napisał/a:
www.facebook.com/overbizz...?type=1&theater

to ze na plakacie bylo napisane ze byla przedsprzedaz to nie znaczy ze w istocie byla - Lukash chyba wyraznie napisal ze sam manager klubu to potwierdzil ;] nie wiem czemu dalej uparcie twierdzisz ze bylo inaczej, chyba menager klubu wie lepiej od ciebei.

na reszte mi sie nie chce nawet pisac bo jak widac nawet po podaniu wielu faktow, przykladow itp itd dalej jest gadka "my o niebie, a ty o chlebie", niestety jak widac nie do kazdego dociera chocby pisalo to samo 40 osob. i to osob ktore wiedza o czym mowia/pisza, sa na tych imprezach (im nie zarzucisz ze nie mieszkaja na slasku czy ze nie ma ich na imprezie) i nie mozna im wytknac ze biora te przyklady itp z kosmosu (SchizeQ, Lukash, Rawness i wiele innych tutaj osob).

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Daron37 
HARDróşnik

Informacje
Piwa: 2350

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 16-03-2014, 22:05    #72

Ludzie, nie widzicie, Ĺźe wolfen was trolluje. Dajcie na luz.

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Piwa: 608

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 16-03-2014, 22:06    #73

netya napisał/a:
wolfen88 napisał/a:
www.facebook.com/overbizz...?type=1&theater

to ze na plakacie bylo napisane ze byla przedsprzedaz to nie znaczy ze w istocie byla - Lukash chyba wyraznie napisal ze sam manager klubu to potwierdzil ;] nie wiem czemu dalej uparcie twierdzisz ze bylo inaczej, chyba menager klubu wie lepiej od ciebei.

na reszte mi sie nie chce nawet pisac bo jak widac nawet po podaniu wielu faktow, przykladow itp itd dalej jest gadka "my o niebie, a ty o chlebie", niestety jak widac nie do kazdego dociera chocby pisalo to samo 40 osob. i to osob ktore wiedza o czym mowia/pisza, sa na tych imprezach (im nie zarzucisz ze nie mieszkaja na slasku czy ze nie ma ich na imprezie) i nie mozna im wytknac ze biora te przyklady itp z kosmosu (SchizeQ, Lukash, Rawness i wiele innych tutaj osob).

A Ciebie nikt o zdanie tutaj nie prosił. Powiedziałem wyraźnie,że zakończyliśmy temat! A na resztę nie chce Ci się pisać,ale jakoś sama go nadal kontynuujesz i nie wiem po co? Już i tak 2 dni się to ciągnie. Trzeba było pisać jak żeśmy dyskutowali a nie teraz na sam koniec się mądrzysz. Poza tym to jest forum i tutaj każdy ma swoje zdanie na różne tematy. Co do biletów,to pisało to też wyraźnie na stronie mega,spoko LukasH wyjaśnił i oki. nie było przedsprzedaży chociaż mój bracik i jego kumple kupowali :] . I Ty sama chyba nie wiesz o czym piszesz/mówisz.
Swoją drogą ja też byłem na imprezie w mega i co z tego?

Uważam temat za zakończony i nadal nie będę go kontynuował!! A wy poustawiajcie sobie "piwka" tam komu najbardziej pasują :]
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Piwa: 1318

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 16-03-2014, 22:09    #74

wolfen88 napisał/a:
A Ciebie nikt o zdanie tutaj nie prosił.

wolfen88 napisał/a:
to jest forum i tutaj kaşdy ma swoje zdanie na róşne tematy.

Hipokryzja w jednym poście xd

wolfen88 napisał/a:
Uważam temat za zakończony i nadal nie będę go kontynuował!!

Mamy nowego moda?

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje

Wysłany: 16-03-2014, 22:12    #75

:)
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

kych0 

Informacje
Piwa: 611

Wysłany: 16-03-2014, 23:28    #76

Czytała Krystyna Czubówna!

Wracmy do tematu o SiL !!!

vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Piwa: 526

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 17-03-2014, 02:47    #77

Ciekawi mnie też jedno zjawisko, wiele śląskich imprez było zapełnianych przez przyjezdnych z różnych innych regionów, a ile ślązaków rusza się gdzieś w Polskę na imprezę ? To jest kilka ciągle tych samych osób, która jeździ, a reszcie za daleko jest pojechać do Wawy Poznania czy nad morze. To jest również jeden z czynników opłacalności.

Rawness napisał/a:
Wielko WOW mam na tych imprezach. Ciekawe dlaczego ?

Miałem dokładnie to samo wrażenie jak zgrana i zorganizowana może być ekipa Psy/Goa Trance'ow Na zwykłej raczej średnio rozreklamowanej bibie było takie zagęszczenie co na MegaClubowym Toxicatorze, a klub miał podobną powierzchnię i nie było żadnej "gwiazdy"

wolfen88 napisał/a:
A swoją drogą to "u was" imprez Go Hard Or Go Home też już od pewnego czasu nie ma,a na nich też były HC grane.

Bzdura kompletna co jakiś czas się coś dzieje, częściej niż w A4 i nawet na HS-ach jest sporo osób choć wielu przychodzi na HC i klubik jest niewielki. Ostatnie edycje to było 50% - 50 % HC i parkiet pełen do 4 -5 rano:

http://hardforum.eu/01022...hlight=pozna%F1

http://hardforum.eu/19102...hlight=pozna%F1

http://hardforum.eu/05102...hlight=pozna%F1

I jeszcze coś było w grudniu, ale nie mogę znaleźć na HF

wolfen88 napisał/a:
No spoko a tutaj jak HS umiera 15.11.2013r. KOH Driver B-Day;

Sporo ludzi, ale jak na taką imprezę spodziewałem się , że będzie jeszcze więcej.

Daron37 
HARDróşnik

Informacje
Piwa: 2350

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 17-03-2014, 08:09    #78

vulcan napisał/a:
Ciekawi mnie też jedno zjawisko, wiele śląskich imprez było zapełnianych przez przyjezdnych z różnych innych regionów, a ile ślązaków rusza się gdzieś w Polskę na imprezę ? To jest kilka ciągle tych samych osób, która jeździ, a reszcie za daleko jest pojechać do Wawy Poznania czy nad morze. To jest również jeden z czynników opłacalności.

Swego czasu było pitolenie, że "uuu w Chorzowie/Bytomiu/na Rudzie/Zabrzu... nie chce mi sie tyle tłuc ;///" i dopiero jak krakoff napisał ździwiony, że z jednego końca na drugi sie jedzie tramwajem max godzine, czyli tyle co od niego z chaty na sam dworzec w Krakowie, to marudy pozamykali jadaczki xD .

I myśle, że to jest źródło i przyczyna upadającego HS'u na śląskich ziemiach. No i klapki na oczach osób typu wolfen (no offence), że niby jest wszystko jest ok, bo dla niego jest, ktoś sie na harata i zrobi imprezę z którą wyjdzie w plecy. A sam nic nie pomoże nie wesprze (prócz samym łaskawym przyjściem), bo nie ma kasy, czasu, musi do pracy, a organizator i tak śpi na kasie i odpala szlugi banknotem 200zł.

Dobra, tyle, kończymy temat xD . Serio.

wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje

Wysłany: 17-03-2014, 09:25    #79

Daron37 napisał/a:

No i klapki na oczach osób typu wolfen (no offence), że niby jest wszystko jest ok, bo dla niego jest, ktoś sie na harata i zrobi imprezę z którą wyjdzie w plecy. A sam nic nie pomoże nie wesprze (prócz samym łaskawym przyjściem), bo nie ma kasy, czasu, musi do pracy, a organizator i tak śpi na kasie i odpala szlugi banknotem 200zł.

Tak masz rację,nigdy się nie dołożyłem do żadnej składki,nie wspierałem forum i na scenę HF na SIL też ani grosza się nie dołożyłem... Dobrze,że tylko "wy" się do wszystkiego dokładacie i wspieracie polska scenę muzyczną. No COMMENT...

Ricken 

Informacje
Piwa: 741

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 17-03-2014, 11:47    #80

Kurwa jedni organizuja drudzy nie , jeden sie wiecej udziela drugi mniej , jeden jedzie na hardkory do poznania drugi nie , jeden woli dac 600 zl na domi niz sie dolozyc na cos innego.Jeden slucha HC drugi HS , jeden slucha HH drugi Katy Perry , nikt nie jest idealny a wy z siebie robicie chuj wie kogo.Jednych boli , ze inni sluchaja HC tamtych zas boli ze inni sluchaja HS , jak zescie som wszyscy takie gabbery to sie badzcie skuli mnie to sie mozecie nawet byc ksiedzami.Ja se bede sezonowcem i pojade sobie na Hard Bass i na Qlimaxa i chuja to kogo powinno interesowac.W domu do talerza tez komus patrzycie ? Kazdy ma swoje zdanie i tego nikt nie zmieni wiec lepiej skonczyc juz gadke albo zamknac temat ten kto bedzie chcial pojdzie na silesie a ten ktoremu cos nie pasi nie pojdzie tak jak ja np i tyle :)

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)