Przesunięty przez: Daron37 06-07-2014, 11:04 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 16-03-2014, 21:27 | #71
|
| | wolfen88 napisał/a: | | www.facebook.com/overbizz...?type=1&theater |
to ze na plakacie bylo napisane ze byla przedsprzedaz to nie znaczy ze w istocie byla - Lukash chyba wyraznie napisal ze sam manager klubu to potwierdzil ;] nie wiem czemu dalej uparcie twierdzisz ze bylo inaczej, chyba menager klubu wie lepiej od ciebei.
na reszte mi sie nie chce nawet pisac bo jak widac nawet po podaniu wielu faktow, przykladow itp itd dalej jest gadka "my o niebie, a ty o chlebie", niestety jak widac nie do kazdego dociera chocby pisalo to samo 40 osob. i to osob ktore wiedza o czym mowia/pisza, sa na tych imprezach (im nie zarzucisz ze nie mieszkaja na slasku czy ze nie ma ich na imprezie) i nie mozna im wytknac ze biora te przyklady itp z kosmosu (SchizeQ, Lukash, Rawness i wiele innych tutaj osob). | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 16-03-2014, 22:05 | #72
|
| | Ludzie, nie widzicie, Ĺźe wolfen was trolluje. Dajcie na luz. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Dołączył: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzień) Piwa: 608 Skąd: Zabrze / ChorzĂłw  | Wysłany: 16-03-2014, 22:06 | #73
|
| | netya napisał/a: | | wolfen88 napisał/a: | | www.facebook.com/overbizz...?type=1&theater |
to ze na plakacie bylo napisane ze byla przedsprzedaz to nie znaczy ze w istocie byla - Lukash chyba wyraznie napisal ze sam manager klubu to potwierdzil ;] nie wiem czemu dalej uparcie twierdzisz ze bylo inaczej, chyba menager klubu wie lepiej od ciebei.
na reszte mi sie nie chce nawet pisac bo jak widac nawet po podaniu wielu faktow, przykladow itp itd dalej jest gadka "my o niebie, a ty o chlebie", niestety jak widac nie do kazdego dociera chocby pisalo to samo 40 osob. i to osob ktore wiedza o czym mowia/pisza, sa na tych imprezach (im nie zarzucisz ze nie mieszkaja na slasku czy ze nie ma ich na imprezie) i nie mozna im wytknac ze biora te przyklady itp z kosmosu (SchizeQ, Lukash, Rawness i wiele innych tutaj osob). |
A Ciebie nikt o zdanie tutaj nie prosiĹ. PowiedziaĹem wyraĹşnie,Ĺźe zakoĹczyliĹmy temat! A na resztÄ nie chce Ci siÄ pisaÄ,ale jakoĹ sama go nadal kontynuujesz i nie wiem po co? JuĹź i tak 2 dni siÄ to ciÄ
gnie. Trzeba byĹo pisaÄ jak ĹźeĹmy dyskutowali a nie teraz na sam koniec siÄ mÄ
drzysz. Poza tym to jest forum i tutaj kaĹźdy ma swoje zdanie na róşne tematy. Co do biletĂłw,to pisaĹo to teĹź wyraĹşnie na stronie mega,spoko LukasH wyjaĹniĹ i oki. nie byĹo przedsprzedaĹźy chociaĹź mĂłj bracik i jego kumple kupowali . I Ty sama chyba nie wiesz o czym piszesz/mĂłwisz. SwojÄ
drogÄ
ja teĹź byĹem na imprezie w mega i co z tego?
UwaĹźam temat za zakoĹczony i nadal nie bÄdÄ go kontynuowaĹ!! A wy poustawiajcie sobie "piwka" tam komu najbardziej pasujÄ
| _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 16-03-2014, 22:09 | #74
|
| | wolfen88 napisał/a: | | A Ciebie nikt o zdanie tutaj nie prosiĹ. |
| wolfen88 napisał/a: | | to jest forum i tutaj kaĹźdy ma swoje zdanie na róşne tematy. |
Hipokryzja w jednym poĹcie
| wolfen88 napisał/a: | | UwaĹźam temat za zakoĹczony i nadal nie bÄdÄ go kontynuowaĹ!! |
Mamy nowego moda? | _________________
 | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzień) Piwa: 608 Skąd: Zabrze / ChorzĂłw  | Wysłany: 16-03-2014, 22:12 | #75
|
| | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 18 Paź 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzień) Piwa: 611 Skąd: RĹL <WrK>  | Wysłany: 16-03-2014, 23:28 | #76
|
| CzytaĹa Krystyna CzubĂłwna!
Wracmy do tematu o SiL !!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Paź 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzień) Piwa: 526 Skąd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysłany: 17-03-2014, 02:47 | #77
|
| Ciekawi mnie teĹź jedno zjawisko, wiele ĹlÄ
skich imprez byĹo zapeĹnianych przez przyjezdnych z róşnych innych regionĂłw, a ile ĹlÄ
zakĂłw rusza siÄ gdzieĹ w PolskÄ na imprezÄ ? To jest kilka ciÄ
gle tych samych osĂłb, ktĂłra jeĹşdzi, a reszcie za daleko jest pojechaÄ do Wawy Poznania czy nad morze. To jest rĂłwnieĹź jeden z czynnikĂłw opĹacalnoĹci.
| Rawness napisał/a: | | Wielko WOW mam na tych imprezach. Ciekawe dlaczego ? |
MiaĹem dokĹadnie to samo wraĹźenie jak zgrana i zorganizowana moĹźe byÄ ekipa Psy/Goa Trance'ow Na zwykĹej raczej Ĺrednio rozreklamowanej bibie byĹo takie zagÄszczenie co na MegaClubowym Toxicatorze, a klub miaĹ podobnÄ
powierzchniÄ i nie byĹo Ĺźadnej "gwiazdy"
| wolfen88 napisał/a: | | A swojÄ
drogÄ
to "u was" imprez Go Hard Or Go Home teĹź juĹź od pewnego czasu nie ma,a na nich teĹź byĹy HC grane. |
Bzdura kompletna co jakiĹ czas siÄ coĹ dzieje, czÄĹciej niĹź w A4 i nawet na HS-ach jest sporo osĂłb choÄ wielu przychodzi na HC i klubik jest niewielki. Ostatnie edycje to byĹo 50% - 50 % HC i parkiet peĹen do 4 -5 rano:
http://hardforum.eu/01022...hlight=pozna%F1
http://hardforum.eu/19102...hlight=pozna%F1
http://hardforum.eu/05102...hlight=pozna%F1
I jeszcze coĹ byĹo w grudniu, ale nie mogÄ znaleĹşÄ na HF
| wolfen88 napisał/a: | | No spoko a tutaj jak HS umiera 15.11.2013r. KOH Driver B-Day; |
Sporo ludzi, ale jak na takÄ
imprezÄ spodziewaĹem siÄ , Ĺźe bÄdzie jeszcze wiÄcej. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 17-03-2014, 08:09 | #78
|
| | vulcan napisał/a: | | Ciekawi mnie teĹź jedno zjawisko, wiele ĹlÄ
skich imprez byĹo zapeĹnianych przez przyjezdnych z róşnych innych regionĂłw, a ile ĹlÄ
zakĂłw rusza siÄ gdzieĹ w PolskÄ na imprezÄ ? To jest kilka ciÄ
gle tych samych osĂłb, ktĂłra jeĹşdzi, a reszcie za daleko jest pojechaÄ do Wawy Poznania czy nad morze. To jest rĂłwnieĹź jeden z czynnikĂłw opĹacalnoĹci. |
Swego czasu byĹo pitolenie, Ĺźe "uuu w Chorzowie/Bytomiu/na Rudzie/Zabrzu... nie chce mi sie tyle tĹuc ;///" i dopiero jak krakoff napisaĹ Ĺşdziwiony, Ĺźe z jednego koĹca na drugi sie jedzie tramwajem max godzine, czyli tyle co od niego z chaty na sam dworzec w Krakowie, to marudy pozamykali jadaczki .
I myĹle, Ĺźe to jest ĹşrĂłdĹo i przyczyna upadajÄ
cego HS'u na ĹlÄ
skich ziemiach. No i klapki na oczach osĂłb typu wolfen (no offence), Ĺźe niby jest wszystko jest ok, bo dla niego jest, ktoĹ sie na harata i zrobi imprezÄ z ktĂłrÄ
wyjdzie w plecy. A sam nic nie pomoĹźe nie wesprze (prĂłcz samym Ĺaskawym przyjĹciem), bo nie ma kasy, czasu, musi do pracy, a organizator i tak Ĺpi na kasie i odpala szlugi banknotem 200zĹ.
Dobra, tyle, koĹczymy temat . Serio. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzień) Piwa: 608 Skąd: Zabrze / ChorzĂłw  | Wysłany: 17-03-2014, 09:25 | #79
|
| | Daron37 napisał/a: |
No i klapki na oczach osĂłb typu wolfen (no offence), Ĺźe niby jest wszystko jest ok, bo dla niego jest, ktoĹ sie na harata i zrobi imprezÄ z ktĂłrÄ
wyjdzie w plecy. A sam nic nie pomoĹźe nie wesprze (prĂłcz samym Ĺaskawym przyjĹciem), bo nie ma kasy, czasu, musi do pracy, a organizator i tak Ĺpi na kasie i odpala szlugi banknotem 200zĹ.
|
Tak masz racjÄ,nigdy siÄ nie doĹoĹźyĹem do Ĺźadnej skĹadki,nie wspieraĹem forum i na scenÄ HF na SIL teĹź ani grosza siÄ nie doĹoĹźyĹem... Dobrze,Ĺźe tylko "wy" siÄ do wszystkiego dokĹadacie i wspieracie polska scenÄ muzycznÄ
. No COMMENT... | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Lip 2011 Wiek: 34 Posty: 1095 (0,2/dzień) Piwa: 741 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 17-03-2014, 11:47 | #80
|
| Kurwa jedni organizuja drudzy nie , jeden sie wiecej udziela drugi mniej , jeden jedzie na hardkory do poznania drugi nie , jeden woli dac 600 zl na domi niz sie dolozyc na cos innego.Jeden slucha HC drugi HS , jeden slucha HH drugi Katy Perry , nikt nie jest idealny a wy z siebie robicie chuj wie kogo.Jednych boli , ze inni sluchaja HC tamtych zas boli ze inni sluchaja HS , jak zescie som wszyscy takie gabbery to sie badzcie skuli mnie to sie mozecie nawet byc ksiedzami.Ja se bede sezonowcem i pojade sobie na Hard Bass i na Qlimaxa i chuja to kogo powinno interesowac.W domu do talerza tez komus patrzycie ? Kazdy ma swoje zdanie i tego nikt nie zmieni wiec lepiej skonczyc juz gadke albo zamknac temat ten kto bedzie chcial pojdzie na silesie a ten ktoremu cos nie pasi nie pojdzie tak jak ja np i tyle | |
| |
 | |
| |