Przesuniêty przez: Rafir 05-12-2010, 09:06 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 07 Lip 2010 Wiek: 38 Posty: 387 (0,07/dzieñ) Piwa: 20 Sk±d: Å»ywiec  | Wys³any: 08-11-2010, 12:36 | #91
|
| | A ja się cieszę że zagrają DA bo nie miałem okazji ich posłuchać na żywo a Eniego słuchałem wiele razy i również na Szołtekach w A4 | _________________ NuStyle&Hardstyle Lover | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 24 Maj 2010 Wiek: 41 Posty: 1536 (0,26/dzieñ) Piwa: 169 Sk±d: west  | Wys³any: 08-11-2010, 13:10 | #92
|
| kiedyś na eftebe ściągnąłem seciora DA , była straszna lipaaaa więc tak też im go skomentowałem o dziwo w odpowiedzi nie dostałem pocisku tylko zachęcili do ściągnięcia jeszcze jednego , tak też zrobiłem i znowu była lipaaaa , 3 bym nie ściągnął
a oni grają po Isaacu więc albo impreza się kończy o 2.30 albo bawimy się z nimi do końca
asikowa, Ty jedziesz tam ? masz gg ?
ps. Isaaca też nie bedzie bo na FB pisze że zgubiÅ‚ kluczyki od auta | | Ostatnio zmieniony przez tiz 08-11-2010, 13:11, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 08-11-2010, 13:31 | #93
|
| | tiz napisa³/a: | kiedyÅ› na eftebe Å›ciÄ…gnÄ…Å‚em seciora DA , byÅ‚a straszna lipaaaa wiÄ™c tak też im go skomentowaÅ‚em o dziwo w odpowiedzi nie dostaÅ‚em pocisku tylko zachÄ™cili do Å›ciÄ…gniÄ™cia jeszcze jednego , tak też zrobiÅ‚em i znowu byÅ‚a lipaaaa , 3 bym nie Å›ciÄ…gnÄ…Å‚ |
a kiedy to bylo ? bo za kazdym razem jak Digitalow slyszalem na zywo to ostro cisneli bardzo mocnym i twardym NU HSem - wiec to co lubie najbardziej. Mysle ze chlopaki spisza sie na medal w A4
[ Dodano: 08-11-2010, 13:48 ]
| SchizeQ napisa³/a: | chodzi mi o to ze nie maja "statusu gwiazdy" i juz sa lekcewazeni a nie zdziwie sie jak dopierdola mocniej niz Driver czy Isaac |
a co ma mocne dopierdolenie do tego ? moze odrazu terrorem poleciec
chodzi o cos wiecej niz tylko trackliste ;-) | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 27 Pa¼ 2007 Wiek: 48 Posty: 65 (0,01/dzieñ) Piwa: 38 Sk±d: Opole - Metalchem  | Wys³any: 08-11-2010, 14:26 | #94
|
| Pan "S" obrońca uciśnionych znów dorwał sie do klawiatury i wytyka "gwiazdom" to, że doszli do swojego statusu po kilku latach ciężkiej pracy i wielu wyrzeczeń. Nie wiem czemu, ale ciągle w tej jego arogancji wyczywam nutkę zazdrości i próbę przekonania nas na siłe do swoich wyimaginowanych racji. To chyba jedyna osoba która tak bardzo stara się skłucić HForumowiczów. Czy tylko ja odnoszę takie wrażenie czy ktoś podziela wysnute przezemnie wnioski?
Co do zmiany E na DA to nie sądzę by był to powód do jakis napięć i sporu kto zagra lepiej a kto gorzej. Pamietajcie, że poznaniacy z racji trasy jaką muszą pokonać nie bedą u nas tak często jak Eni więc tego drugiego na pewno przyjdzie nam jeszcze w tym roku posłuchać. Znając Eniego to nawet on nie widzi w tej zmianie jakiś ukrytych przekazów i podziału na gwiazdy i młode talenty. Każdy kto dziś uważany jest za... nazwijmy to "rozpoznawalną markę", zaczynał jak Pan "S" a nawet i jeszcze gorzej, bo w tamtych czasach nie było HF, dostęp do neta był ograniczony, a więc cięzko było się sprzedać w nieistniejącym jeszcze radiu internetowym, czy poprzez seta pozostawionego na Sendspace. Sam HS dopiero się rozwijał i trzeba było się troche nagimnastykować, bo sprzedać go podczas wieczoru w którymś z klubów. Tylko co taki pan "S" może o tym wiedzieć, skoro on wtedy słuchał Kulfona, oglądał Domowe Przedszkole, albo uczył się dziesięciu przykazań do pierwszej komunii świętej...
Mam więc dla Ciebie chłopcze koleżeńską radę: nie łap ludzi za słówka, nie szukaj dziury w całym, nie wywołuj niepotrzebnych konfliktów, tylko znajdź sobie dziewczynę, przynajmniej będziesz miał co z paluchami zrobić.
Peace! | _________________ www.facebook.com/Xorcist.Poland | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzieñ) Piwa: 284 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 08-11-2010, 15:40 | #95
|
| | Voytas napisa³/a: | | Czy tylko ja odnoszÄ™ takie wrażenie czy ktoÅ› podziela wysnute przezemnie wnioski? |
Też odniosłem takie wrażenie ostatnio już, jak przeczytałem gdzieś posta z tekstem, że "nie tylko Ci z dużymi ksywami robią rozpierdol". Oczywiście, zgadzam się z tym, ale za każdym razem to brzmi tak, jakby cały świat leżał w rękach DJów, którzy przez wiele lat osiągnęli coś, a nowym nikt nie chce dać szansy... | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 08-11-2010, 16:00 | #96
|
| | Voytas napisa³/a: | znajdź sobie dziewczynÄ™, przynajmniej bÄ™dziesz miaÅ‚ co z paluchami zrobić. |
Jest zaręczony | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 08-11-2010, 16:50 | #97
|
| kurde to temat o imprezie a nie jakies smuty
| tiz napisa³/a: | asikowa, Ty jedziesz tam ? masz gg ? |
wstepnie mialam jechac. teraz w sumie nie wiem. pewnie zadecyduje w dzien imprezy
*** edit: słuszna decyzja nawet mi sie zrobilo nieprzyjemnie czytajac to
edit2:
| asik nawet nie wiesz co tu pisaÅ‚o | oj przykro mi ale zdarzylam. zachowam dla siebie | | Ostatnio zmieniony przez asik 08-11-2010, 17:34, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 07 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1860 (0,29/dzieñ) Piwa: 119 Sk±d: Opole  | Wys³any: 08-11-2010, 18:02 | #98
|
| | tiz napisa³/a: | a oni grajÄ… po Isaacu wiÄ™c albo impreza siÄ™ koÅ„czy o 2.30 albo bawimy siÄ™ z nimi do koÅ„ca |
Grają po Isaacu ponieważ, Driver chciał grać pierwszy. Bo Klubowicze są trochę nie fair wobec DJa grającego po gwiazdach, bo wszyscy od razu biegną pod Djke aby dotknąć gwiazdę, zrobić z nią zdjęcie albo autograf i sala robi się od razu pusta tak jak to było na Showtekach. A DA grają od 2.30 do 4 a później jeszcze Rezydenci będą grali HS/HC. Tak więc nie wiem czemu piszesz że impreza tylko do 2.30 chyba że ty już wiesz że pojedziesz wtedy do domu to w takim razie z bogiem | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2010 Wiek: 36 Posty: 108 (0,02/dzieñ) Piwa: 17 Sk±d: WoÅ‚czyn  | Wys³any: 08-11-2010, 19:23 | #99
|
| | Pablo Longer!!! napisa³/a: | LudziÄ™ dajcie spokój z kłótniami ważne że jest impreza i bÄ™dzie Hard z naszej strony powiem Tylko tyle że postaramy siÄ™ zadowolić jak najwiÄ™kszÄ… ilość klubowiczów |
cieszy mnie to fakt nie można być zamkniętym w jakiejś społeczności oklepanej czasem nowe osoby mogą nas zaskoczyć bardzo pozytywnie | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzieñ) Piwa: 284 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 08-11-2010, 19:40 | #100
|
| | Pablo Longer!!! napisa³/a: | LudziÄ™ dajcie spokój z kłótniami ważne że jest impreza i bÄ™dzie Hard z naszej strony powiem Tylko tyle że postaramy siÄ™ zadowolić jak najwiÄ™kszÄ… ilość klubowiczów |
Pojedźcie ich tam wszystkich setem | |
| |
 | |
| |