Przesunięty przez: ROoZi 05-05-2012, 13:37 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 18 Wrz 2011 Wiek: 36 Posty: 480 (0,09/dzień) Piwa: 127 Skąd: PoznaĹ  | Wysłany: 05-05-2012, 17:09 | #171
|
| Crackman ma racje, wrzucacie na SF i RP, ale jakby wszyscy grali mocniejsze rawy i early, to na KoHy do energy chodzilaby chyba tylko ta garstka z HF, jak na wasze Toxicatory. Czytam tematy i widze, ze narzekacie, ze malo ludzi i wiekszosc z HF. Obecne czasy HS to nie Early. Laika ciezko przekonac do HS grajac mozgotrzepy... . Chcecie zeby wiecej ludzi sluchalo HS w Polsce? Grajcie pierw nu i stopniowo przyspieszajcie. Wkurwiaja mnie tutaj juz niektorzy wrzucajacy na tych grajacych lzej... . Powtarzam jeszcze raz. Energy to nie jakis Toxicator. Jedzcie do Holandii i nawrzucajcie hhz, nc, frontlinerowi itd, ze graja tak a nie inaczej. Czy Polacy zawsze musza tacy byc? Dziwne, ze zazwyczaj inni DJ'e/Producenci z tego forum ( BD, CS ), wrzucaja na grajacych w ene? Zazdrosc, ze ich nie zapraszaja ? Jezeli ktos zaraz bedzie mial zamiar mi nawrzucac, niech przeczyta mojego posta jeszcze raz i sie zastanowi. | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 05-05-2012, 17:10 | #172
|
| No to ja jeszcze dwa grosze doĹoĹźÄ:
Zawsze mnie bawiĹo jak ktoĹ mĂłwiĹ, Ĺźe kaĹźdy kto zarabia jest komercyjny, bo z definicji tego sĹowa wynika, Ĺźe jego dziaĹanie jest nastawione na zysk. No kurwa, Panowie, troszkÄ szerszego myĹlenia i juĹź pod terminem komercyjnoĹci uĹźytej we wĹaĹciwym kontekĹcie, moĹźna zauwaĹźyÄ pewnÄ
, negatywnÄ
postawÄ i (uwaga, uwaga- teraz puenta, byÄ moĹźe szokujÄ
ca, takĹźe zapnijcie pasy) w 100% rozmĂłw na temat komercjalizacji artystĂłw chodzi wĹaĹnie o tÄ postawÄ, a nie o to, Ĺźe zarabia pieniÄ
dze. | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
Podziękowali: | BD.Lukash, Grzybek, vulcan |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 05-05-2012, 17:12 | #173
|
| | Artiks napisał/a: | Crackman ma racje, wrzucacie na SF i RP, ale jakby wszyscy grali mocniejsze rawy i early, to na KoHy do energy chodzilaby chyba tylko ta garstka z HF, jak na wasze Toxicatory. Czytam tematy i widze, ze narzekacie, ze malo ludzi i wiekszosc z HF. Obecne czasy HS to nie Early. Laika ciezko przekonac do HS grajac mozgotrzepy... . Chcecie zeby wiecej ludzi sluchalo HS w Polsce? Grajcie pierw nu i stopniowo przyspieszajcie. Wkurwiaja mnie tutaj juz niektorzy wrzucajacy na tych grajacych lzej... . Powtarzam jeszcze raz. Energy to nie jakis Toxicator. Jedzcie do Holandii i nawrzucajcie hhz, nc, frontlinerowi itd, ze graja tak a nie inaczej. Czy Polacy zawsze musza tacy byc? Dziwne, ze zazwyczaj inni DJ'e/Producenci z tego forum ( BD, CS ), wrzucaja na grajacych w ene? Zazdrosc, ze ich nie zapraszaja ? Jezeli ktos zaraz bedzie mial zamiar mi nawrzucac, niech przeczyta mojego posta jeszcze raz i sie zastanowi. |
My gramy early ? dobrze wiedzieÄ CS teĹź chyba nie gra early ? I kiedy ktoĹ wrzucaĹ na RP ? Racida lubiÄ i szanuje za jego wiedzÄ muzycznÄ
. TakĹźe koleĹ coĹ Ci siÄ pomyliĹo
I tak myĹlÄ sobie Ĺźe jeĹli ktoĹ jest DJ'em to juĹź nie ma prawa wypowiadaÄ siÄ na temat kogoĹ setĂłw ? TrackĂłw? Mamy siÄ wszyscy poklepiwaÄ po plecach i wchodziÄ sobie w dupe mĂłwiÄ
c Ĺźe jeste fajnie chociaĹź wcale nie jest? Jestem sĹuchaczem , jeĹźdĹźÄ na imprezy takĹźe pĹace i wymagam teĹź coĹ od grajkĂłw. A to Ĺźe gram mĂłzgotrzepy czy jak to tam nazwaliĹcie (CHYBA O TO CHODZI W HS i wszystkich odmianach HardĂłw) wyrobiliĹmy sobie znak rozpoznawczy. Jak ktoĹ widzi nas w LU to wie Ĺźe zagramy coĹ w naszym stylu , i jeĹli ktoĹ nas bookuje to wie czego siÄ spodziewaÄ wiÄc nie ogarniam czemu MIAĹBYM GRAÄ COĹ POD PUBLIKÄ ? JakieĹ lose my mind albo inne reczy. Na dodatek Ĺźeby nie byĹo nawet Schizkowi aka Coarsection jeĹli mi siÄ coĹ nie podoba to piszÄ o tym oficjalnie. Ĺťeby nie byĹo Ĺźe jest tutaj kĂłĹko wzajemnej adoracji.Umiem nawet Driverowi napisaÄ Ĺźe ja bym coĹ zmieniĹ w jego secie chociaĹź biorÄ
c pod uwagÄ wasz tok myĹlenia powinnienem siÄ od niego uczyÄ bo ma wiÄkszy staĹź. Mam swoje zdanie i bÄdÄ je wyraĹźaĹ . | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ | | Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 05-05-2012, 17:25, w całości zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 18 Wrz 2011 Wiek: 36 Posty: 480 (0,09/dzień) Piwa: 127 Skąd: PoznaĹ  | Wysłany: 05-05-2012, 17:20 | #174
|
| ale jakby wszyscy grali mocniejsze rawy Mosz
Od tego masz Overbizza w ene ( chociaz i tak gra lekko jak dla mnie )
Ja nie mowie, ze nie lubie rawow, bo wole je od nu. Ale zaczynalem od nu i bez nu nie polubilbym rawu i tyle w temacie. Dalej jestem przy swoim, ze jezeli hs ma sie rozpowszechniac, trzeba grac pod ta komercje ktora ludzie sluchaja i electro house... . A z tym Early, chodzi mi o przechwalanie Eniego czy tez Drivera, a mieszanie z blotem SF, RP.
Pisze szczerze. Tez wolalbym zeby over gral, od poczatku do konca najlepiej, ale zrozumcie innych ludzi, a nie patrzcie na to co WAM sie akurat podoba, bo wg mnie takie myslenie jest bezsensu, krag sie zamknie i ludzie w PL przestana sluchac hs, bo ludzie niemajacy stycznosci z HS uznaja to za ryjace banie gowno. Przez takie lose my mind czy inna sutre wiecej ludzi poznaje HS i moze z biegiem czasu zaczac sluchac mocnego rawu. Dalej myslisz tylko o sobie Lukash. Moze ludzie chodzacy do ene wola lzejszy hs (nu, ew zatox )?, bo podobno jak eni gra early to parkiet sie robi pusty . Jak maja zostac jak oni sie dopiero "ucza" sluchac hs?. Najlepiej grac sieki, laikom i narzekac ze malo ludzi slucha HS... .
Jeszcze raz sie Lukash zastanow zanim napiszesz. Dobrze wiesz, ze mam racje, ale przeciez Twoja duma nie pozwoli Ci tego napisac. | | Ostatnio zmieniony przez Artiks 05-05-2012, 17:31, w całości zmieniany 5 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 05-05-2012, 17:30 | #175
|
| | Artiks napisał/a: | | Dziwne, ze zazwyczaj inni DJ'e/Producenci z tego forum ( BD, CS ), wrzucaja na grajacych w ene? Zazdrosc, ze ich nie zapraszaja ? |
Nie zwykĹem plakac o to ze tam(i gdziekolwiek indziej) nie gram. Nie powiem ze nigdy mi na tym nie zalezalo, ale jest jak jest - trudno i zyje sie dalej. Ale skoro juz Energy wypiera wszystkie imprezy to chcialbym miec gdzie kiedys isc, nie muszac wyjezdzac do NL. Wiec z pozycji sluchacza/klubowicza(kurwa nawet nie mam specjalnie rangi na Hf bo mi wszyscy zarzucaja ze "nie wypada" bedac zielonym) mam swoje zasrane prawo wypowiedziec sie na temat Enigmato, SF, RPz, Drivera a nawet nieraz zjebaĹem Beat DestroyersĂłw gdyby ktos nam probowal zarzucic ze sobie wzajemnie dupki lizemy i z zazdrosci robimy krzywe akcje innym. Mam prawo powiedziec pozytywnie, mam prawo powiedziec negatywnie ale zawsze staram sie byc obiektywnym. Mnie tez nieraz ktos pocisnal ze cos spierdoliĹem i przyjalem do siebie, nigdy nie pomyslalem nawet ze ktos mi to pisze z zazdrosci.
To ze sie komus cos nie podoba nie znaczy ze zazdrosci, nie kazdy jest wÄ
satym januszem. | |
| |
Podziękowali: | BD.Lukash, Rawness |

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 05-05-2012, 17:36 | #176
|
| | Artiks napisał/a: | | Jeszcze raz sie Lukash zastanow zanim napiszesz. Dobrze wiesz, ze mam racje, ale przeciez Twoja duma nie pozwoli Ci tego napisac. | stary co Ty pleciesz? wszystkie imprezy ktĂłre organizowaĹem lub pomagaĹem w organizacji Ciacholowi czy Schizkowi opieraĹy siÄ na NU do RAW. I nie wzoruj siÄ na publice z energy naprawdÄ bo jest to Ĺmieszne. I widzÄ Ĺźe maĹo wiesz jeĹli myĹlisz Ĺźe jestem tylko i wyĹÄ
cznie zwolennikiem EARLY ale to juĹź stare dzieje. KaĹźdy kto jest tutaj na hf jakiĹ czas to wie co chodzi takĹźÄ nie bÄdÄ do tego wracaÄ. Pozdrawiam | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzień) Piwa: 833 Skąd: ---  | Wysłany: 05-05-2012, 17:44 | #177
|
| | Ja od siebie dodam, Ĺźe te wzajemne wrzuty sÄ
nudne, a kaĹźdy temat o energy wyglÄ
da tak samo. | _________________ Pozdrawiam | |
| |
Podziękowali: | AgaciA, remik09, netya, kamcia, vulcan |
ToWdi_HC HardCore...Neophyte

Informacje Dołączył: 05 Lut 2009 Wiek: 36 Posty: 163 (0,03/dzień) Piwa: 26 Skąd: HardCore Land  | Wysłany: 05-05-2012, 17:45 | #178
|
| Wy jestescie dupni nie wiem po co skaczecie sobie do gardel po pierwsze nikt zwas nie wrzuci ani Eniemu ani Driverowi bo moim zdaniem jeszcze jestescie nie ograni na tyle by zwracac im uwage pod wzgledem muzyki hm drugie z mojego punku widzenia SLUCHACZA to macie oboje racje..Niestety Lukash od pewnego czasu wiekowa puplika sie zmienila i jeszcze chyba ''Nie Kopie" ich ta muzyka jaka MY chcielibysmy Sluchac na kazdej impreze zreszta to widac golym okiem.. w tych obecnym czasie imprezy wieku 16-20 Lublia sluchac lose my mind po 30 razy i deepack the prophecy Niestety Ale To jest Tylko i wylacznie moje zdanie. | |
| |
Podziękowali: | Artiks, Crackman, Buszu |
Informacje Dołączył: 18 Wrz 2011 Wiek: 36 Posty: 480 (0,09/dzień) Piwa: 127 Skąd: PoznaĹ  | Wysłany: 05-05-2012, 17:51 | #179
|
| No i ToWdi mniej wiecej o to mi chodziĹo, ale masz piwo . Chociaz ja tez nie lubie Lose My Mind, to mysle, ze jakbym zaczal sluchac HS od wczoraj to by mi sie napewno bardzo podobalo i bym skakal i spiewal tak jak ci w energy .
A co do tego co napisal Lukash sie nie wypowiem, bo chyba nie zrozumial przekazu . | | Ostatnio zmieniony przez Artiks 05-05-2012, 17:53, w całości zmieniany 3 razy | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 05-05-2012, 17:53 | #180
|
| | ToWdi_HC napisał/a: | | w tych obecnym czasie imprezy wieku 16-20 Lublia sluchac lose my mind po 30 razy i deepack the prophecy Niestety Ale To jest Tylko i wylacznie moje zdanie. | ok dlatego nie gramy w energy bo nie umiemy grac pod publikÄ. Dobrze Ĺźe Eni i Driver nie majÄ
takiego myĹlenia i nie pierdolÄ
siÄ. Koniec tematu juĹź bo wszyscy wiedzÄ
jak to wyglÄ
da w energy i juĹź nie chce mi siÄ drÄ
ĹźyÄ tematu. Poprostu odpisaĹem na poczÄ
tku Crackmanowi to tyle. | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ | |
| |
 | |
| |