Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 04.05.2012, energy, hardstyle, katowice, kings, of, showtek

Przesunięty przez: ROoZi
05-05-2012, 13:37
04.05.2012 - Kings of Hardstyle - Showtek @ Energy Katowice
Autor Wiadomość
Artiks 

Informacje
Piwa: 127

Wysłany: 05-05-2012, 17:09    #171

Crackman ma racje, wrzucacie na SF i RP, ale jakby wszyscy grali mocniejsze rawy i early, to na KoHy do energy chodzilaby chyba tylko ta garstka z HF, jak na wasze Toxicatory. Czytam tematy i widze, ze narzekacie, ze malo ludzi i wiekszosc z HF. Obecne czasy HS to nie Early. Laika ciezko przekonac do HS grajac mozgotrzepy... . Chcecie zeby wiecej ludzi sluchalo HS w Polsce? Grajcie pierw nu i stopniowo przyspieszajcie.
Wkurwiaja mnie tutaj juz niektorzy wrzucajacy na tych grajacych lzej... . Powtarzam jeszcze raz. Energy to nie jakis Toxicator. Jedzcie do Holandii i nawrzucajcie hhz, nc, frontlinerowi itd, ze graja tak a nie inaczej. Czy Polacy zawsze musza tacy byc? Dziwne, ze zazwyczaj inni DJ'e/Producenci z tego forum ( BD, CS ), wrzucaja na grajacych w ene? Zazdrosc, ze ich nie zapraszaja ? Jezeli ktos zaraz bedzie mial zamiar mi nawrzucac, niech przeczyta mojego posta jeszcze raz i sie zastanowi.

koko123 

Informacje
Piwa: 894

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 05-05-2012, 17:10    #172

No to ja jeszcze dwa grosze dołożę:

Zawsze mnie bawiło jak ktoś mówił, że każdy kto zarabia jest komercyjny, bo z definicji tego słowa wynika, że jego działanie jest nastawione na zysk. No kurwa, Panowie, troszkę szerszego myślenia i już pod terminem komercyjności użytej we właściwym kontekście, można zauważyć pewną, negatywną postawę i (uwaga, uwaga- teraz puenta, być może szokująca, także zapnijcie pasy) w 100% rozmów na temat komercjalizacji artystów chodzi właśnie o tę postawę, a nie o to, że zarabia pieniądze.

Podziękowali:BD.Lukash, Grzybek, vulcan
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Piwa: 1722

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 05-05-2012, 17:12    #173

Artiks napisał/a:
Crackman ma racje, wrzucacie na SF i RP, ale jakby wszyscy grali mocniejsze rawy i early, to na KoHy do energy chodzilaby chyba tylko ta garstka z HF, jak na wasze Toxicatory. Czytam tematy i widze, ze narzekacie, ze malo ludzi i wiekszosc z HF. Obecne czasy HS to nie Early. Laika ciezko przekonac do HS grajac mozgotrzepy... . Chcecie zeby wiecej ludzi sluchalo HS w Polsce? Grajcie pierw nu i stopniowo przyspieszajcie.
Wkurwiaja mnie tutaj juz niektorzy wrzucajacy na tych grajacych lzej... . Powtarzam jeszcze raz. Energy to nie jakis Toxicator. Jedzcie do Holandii i nawrzucajcie hhz, nc, frontlinerowi itd, ze graja tak a nie inaczej. Czy Polacy zawsze musza tacy byc? Dziwne, ze zazwyczaj inni DJ'e/Producenci z tego forum ( BD, CS ), wrzucaja na grajacych w ene? Zazdrosc, ze ich nie zapraszaja ? Jezeli ktos zaraz bedzie mial zamiar mi nawrzucac, niech przeczyta mojego posta jeszcze raz i sie zastanowi.

My gramy early ? dobrze wiedzieć :) CS też chyba nie gra early ? I kiedy ktoś wrzucał na RP ? Racida lubię i szanuje za jego wiedzę muzyczną. Także koleś coś Ci się pomyliło :)

I tak myślę sobie że jeśli ktoś jest DJ'em to już nie ma prawa wypowiadać się na temat kogoś setów ? Tracków? Mamy się wszyscy poklepiwać po plecach i wchodzić sobie w dupe mówiąc że jeste fajnie chociaż wcale nie jest? Jestem słuchaczem , jeżdżę na imprezy także płace i wymagam też coś od grajków. A to że gram mózgotrzepy czy jak to tam nazwaliście (CHYBA O TO CHODZI W HS i wszystkich odmianach Hardów) wyrobiliśmy sobie znak rozpoznawczy. Jak ktoś widzi nas w LU to wie że zagramy coś w naszym stylu , i jeśli ktoś nas bookuje to wie czego się spodziewać więc nie ogarniam czemu MIAŁBYM GRAĆ COŚ POD PUBLIKĘ ? Jakieś lose my mind albo inne reczy. Na dodatek żeby nie było nawet Schizkowi aka Coarsection jeśli mi się coś nie podoba to piszę o tym oficjalnie. Żeby nie było że jest tutaj kółko wzajemnej adoracji.Umiem nawet Driverowi napisać że ja bym coś zmienił w jego secie chociaż biorąc pod uwagę wasz tok myślenia powinnienem się od niego uczyć bo ma większy staż. Mam swoje zdanie i będę je wyrażał .
Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 05-05-2012, 17:25, w całości zmieniany 3 razy  

Artiks 

Informacje

Wysłany: 05-05-2012, 17:20    #174

ale jakby wszyscy grali mocniejsze rawy
Mosz

Od tego masz Overbizza w ene ( chociaz i tak gra lekko jak dla mnie )

Ja nie mowie, ze nie lubie rawow, bo wole je od nu. Ale zaczynalem od nu i bez nu nie polubilbym rawu i tyle w temacie. Dalej jestem przy swoim, ze jezeli hs ma sie rozpowszechniac, trzeba grac pod ta komercje ktora ludzie sluchaja i electro house... .
A z tym Early, chodzi mi o przechwalanie Eniego czy tez Drivera, a mieszanie z blotem SF, RP.

Pisze szczerze. Tez wolalbym zeby over gral, od poczatku do konca najlepiej, ale zrozumcie innych ludzi, a nie patrzcie na to co WAM sie akurat podoba, bo wg mnie takie myslenie jest bezsensu, krag sie zamknie i ludzie w PL przestana sluchac hs, bo ludzie niemajacy stycznosci z HS uznaja to za ryjace banie gowno. Przez takie lose my mind czy inna sutre wiecej ludzi poznaje HS i moze z biegiem czasu zaczac sluchac mocnego rawu. Dalej myslisz tylko o sobie Lukash. Moze ludzie chodzacy do ene wola lzejszy hs (nu, ew zatox )?, bo podobno jak eni gra early to parkiet sie robi pusty . Jak maja zostac jak oni sie dopiero "ucza" sluchac hs?. Najlepiej grac sieki, laikom i narzekac ze malo ludzi slucha HS... .

Jeszcze raz sie Lukash zastanow zanim napiszesz. Dobrze wiesz, ze mam racje, ale przeciez Twoja duma nie pozwoli Ci tego napisac.
Ostatnio zmieniony przez Artiks 05-05-2012, 17:31, w całości zmieniany 5 razy  

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 05-05-2012, 17:30    #175

Artiks napisał/a:
Dziwne, ze zazwyczaj inni DJ'e/Producenci z tego forum ( BD, CS ), wrzucaja na grajacych w ene? Zazdrosc, ze ich nie zapraszaja ?

Nie zwykłem plakac o to ze tam(i gdziekolwiek indziej) nie gram. Nie powiem ze nigdy mi na tym nie zalezalo, ale jest jak jest - trudno i zyje sie dalej.
Ale skoro juz Energy wypiera wszystkie imprezy to chcialbym miec gdzie kiedys isc, nie muszac wyjezdzac do NL. Wiec z pozycji sluchacza/klubowicza(kurwa nawet nie mam specjalnie rangi na Hf bo mi wszyscy zarzucaja ze "nie wypada" bedac zielonym) mam swoje zasrane prawo wypowiedziec sie na temat Enigmato, SF, RPz, Drivera a nawet nieraz zjebałem Beat Destroyersów gdyby ktos nam probowal zarzucic ze sobie wzajemnie dupki lizemy i z zazdrosci robimy krzywe akcje innym. Mam prawo powiedziec pozytywnie, mam prawo powiedziec negatywnie ale zawsze staram sie byc obiektywnym. Mnie tez nieraz ktos pocisnal ze cos spierdoliłem i przyjalem do siebie, nigdy nie pomyslalem nawet ze ktos mi to pisze z zazdrosci.

To ze sie komus cos nie podoba nie znaczy ze zazdrosci, nie kazdy jest wąsatym januszem.

Podziękowali:BD.Lukash, Rawness
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje

Wysłany: 05-05-2012, 17:36    #176

Artiks napisał/a:
Jeszcze raz sie Lukash zastanow zanim napiszesz. Dobrze wiesz, ze mam racje, ale przeciez Twoja duma nie pozwoli Ci tego napisac.
stary co Ty pleciesz? wszystkie imprezy które organizowałem lub pomagałem w organizacji Ciacholowi czy Schizkowi opierały się na NU do RAW. I nie wzoruj się na publice z energy naprawdę bo jest to śmieszne. I widzę że mało wiesz jeśli myślisz że jestem tylko i wyłącznie zwolennikiem EARLY :lol: ale to już stare dzieje. Każdy kto jest tutaj na hf jakiś czas to wie co chodzi takżę nie będę do tego wracać. Pozdrawiam

Grzybek 

Informacje
Piwa: 833

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 05-05-2012, 17:44    #177

Ja od siebie dodam, że te wzajemne wrzuty są nudne, a każdy temat o energy wygląda tak samo.

Podziękowali:AgaciA, remik09, netya, kamcia, vulcan
ToWdi_HC 
HardCore...Neophyte

Informacje
Piwa: 26

Wysłany: 05-05-2012, 17:45    #178

Wy jestescie dupni nie wiem po co skaczecie sobie do gardel po pierwsze nikt zwas nie wrzuci ani Eniemu ani Driverowi bo moim zdaniem jeszcze jestescie nie ograni na tyle by zwracac im uwage pod wzgledem muzyki :) hm drugie z mojego punku widzenia SLUCHACZA to macie oboje racje..Niestety Lukash od pewnego czasu wiekowa puplika sie zmienila i jeszcze chyba ''Nie Kopie" ich ta muzyka jaka MY chcielibysmy Sluchac na kazdej impreze zreszta to widac golym okiem.. w tych obecnym czasie imprezy wieku 16-20 Lublia sluchac lose my mind po 30 razy i deepack the prophecy Niestety :) Ale To jest Tylko i wylacznie moje zdanie.

Podziękowali:Artiks, Crackman, Buszu
Artiks 

Informacje

Wysłany: 05-05-2012, 17:51    #179

No i ToWdi mniej wiecej o to mi chodziło, ale masz piwo :P . Chociaz ja tez nie lubie Lose My Mind, to mysle, ze jakbym zaczal sluchac HS od wczoraj to by mi sie napewno bardzo podobalo i bym skakal i spiewal tak jak ci w energy :P .

A co do tego co napisal Lukash sie nie wypowiem, bo chyba nie zrozumial przekazu ;) .
Ostatnio zmieniony przez Artiks 05-05-2012, 17:53, w całości zmieniany 3 razy  

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje

Wysłany: 05-05-2012, 17:53    #180

ToWdi_HC napisał/a:
w tych obecnym czasie imprezy wieku 16-20 Lublia sluchac lose my mind po 30 razy i deepack the prophecy Niestety Ale To jest Tylko i wylacznie moje zdanie.
ok dlatego nie gramy w energy bo nie umiemy grac pod publikę. Dobrze że Eni i Driver nie mają takiego myślenia i nie pierdolą się. Koniec tematu już bo wszyscy wiedzą jak to wygląda w energy i już nie chce mi się drążyć tematu. Poprostu odpisałem na początku Crackmanowi to tyle. :)

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)