Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 04.05.2012, energy, hardstyle, katowice, kings, of, showtek

Przesunięty przez: ROoZi
05-05-2012, 13:37
04.05.2012 - Kings of Hardstyle - Showtek @ Energy Katowice
Autor Wiadomość
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Piwa: 1722

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 05-05-2012, 16:39    #161

A tribute to Zatox xD

Podziękowali:netya
Artiks 

Informacje
Piwa: 127

Wysłany: 05-05-2012, 16:40    #162

dla mnie do Gimme Love u Overa gotowiec z poprzedniego KoHa lecial :P .

Ricken 

Informacje
Piwa: 741

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 05-05-2012, 16:41    #163

Lose My Mind lecialo 3 razy a My Life takze 3 o ile nawet nie 4 troche przesada Panowie.

Ja tam cos nawet moim gratem nagralem xD

Link
Ostatnio zmieniony przez Ricken 05-05-2012, 16:42, w całości zmieniany 1 raz  

Crackman 
DJ & Producer

Informacje
Piwa: 26

Wysłany: 05-05-2012, 16:50    #164

Czołem, przedewszystkim dzięki wszystkim, którzy byli i dobrze się bawili :) ...
Nawet do ogranego "Lose My Mind", bo przecież wszyscy zaczeliśmy słuchać tutaj hardstylu, jak mieliśmy 20 lat, a nie w wieku 15-16 lat i wszyscy jesteśmy takimi znawcami, bo przecież w wieku 20 lat w dwa lata poznaje się HS tak głęboko i dosadnie, że zabawa z młodszymi ludźmi to przecież obciach bo wszyscy urodzilismy się pełnoletni i odrazu byliśmy pełni ogłady i zajebiści - no chyba nie jest tak do końca.
Rozumiem, że części z Was nieodpowiada to, że gramy bardziej mainstreamowy hardstyle - okej wporządku kwestia gustu, ale wydaje mi się, ze nie po to jest Eni czy Over żebyśmy wszyscy grali tak samo, tylko żebyście i Wy - Ci dla, których Hard ma być Hard mieli coś dla siebie, ale też żeby i Ci, którzy niewiedzą co to jest w ogóle i myśleli, że Eni to Showtek mogli załapać tego "bakcyla" - bo przy magicznym FTS ludzie myślałem, że ludzie zbiorą parkiet:P.
Wszyscy w walce o "true hardstyle" zapominamy o jednym, imprezy - nieważne jaka to impreza czy w Mega Clubie z Ambitnym Dj/Producentem czy też bardzo komercyjnym w Energy JEST IMPREZĄ KOMERCYJNĄ ! Okej ktoś mi powie, co Ty mówisz, przecież artysta ABC jest o wiele lepszy aniżeli artysta XYZ, który nie jest komercyjny.. Nieprawda, samo słowo impreza i to, że jest ona organizowana z nastawieniem na ZYSK dla klubu, który go organizuje sprawia to, że KAŻDA impreza jest komercyjna.
Nie chce wyjść teraz na hipokrytę - dlatego prosze nie brać tego zdania dosłownie w 100%, ale czytałem też komentarze, że do micro udzielamy się po angielsku... Okej, ale zapytajmy każdego MC po kolei na imprezie w NL, dlaczego mówi po EN...

W moim przekonaniu, DJ/Producent jest dla ludzi, a nie odwrotnie :)

A teraz słowo do chłopaków z BD na niedziele :D :

Znowu będziecie grali, mózgotrzaski dla nienormalnych ludzi? - potraktujcie ten tekst raczej z przymrużeniem oka, bo nic do Was nie mam, a takimi "lepkimi" hasełkami daleko nie zajdziecie i bynajmniej nie jest to ani groźba, ani ostrzeżenie, raczej rada bądźcie trochę bardziej samokrytyczni i asertywni w stosunku do swojej osoby, bo jak zaczniecie grać po zwykłych klubach, to zobaczycie, że nie zawsze są ludzie z HF, którzy zaakceptuja Wasz sposób grania;).
A jeśli chcecie bawić się w gre, kto najbardziej nawrzuca Soundfightersom, to ja bardzo chętnie mogę sie pobawić z Wami w nieco inną gre - kto nawrzuca Beat Destroyersom :) .

Pozdro i do następnej ;) .

Podziękowali:Artiks, menel22, Buszu, remik09
SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 05-05-2012, 16:53    #165

wow myslalem ze wy nie mowicie po polsku :O

Podziękowali:wolfen88, CiachO
wolfen88 
EHs NU&Raw Style

Informacje
Piwa: 608

Wysłany: 05-05-2012, 16:54    #166

ROoZi napisał/a:
z tl widze ze Over troche przyfailował z tym Zatoxem xD
84. Zatox & Max Enforcer - It Must Be
85. Zatox - My Life
86. Zatox & The R3belz - Odissea 2011
87. Zatox - Winter
88. Zatox - Atmosphere
89. Zatox - The Noisemaker ( Code Black Remix )

ROozi lepsze to niż jakiś NU-Shit! ;) Może faktycznie Over przesadził z ilością,ale dla mnie kawałki wcale złe nie są - podobają mi się;)..
11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.

Podziękowali:BD.Lukash
Crackman 
DJ & Producer

Informacje

Wysłany: 05-05-2012, 16:54    #167

SchizeQ napisał/a:
wow myslalem ze wy nie mowicie po polsku :O

Nie bądź żenujący, bo Twoje prowokacyjne hasła, są już nudne:)

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 05-05-2012, 16:55    #168

oj no Paul nie oburzaj sie :)

Crackman 
DJ & Producer

Informacje

Wysłany: 05-05-2012, 16:58    #169

SchizeQ napisał/a:
oj no Paul nie oburzaj sie :)

Brońboże Lukas :)

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Piwa: 1722

Wysłany: 05-05-2012, 17:03    #170

Crackman napisał/a:
Znowu będziecie grali, mózgotrzaski dla nienormalnych ludzi? - potraktujcie ten tekst raczej z przymrużeniem oka, bo nic do Was nie mam, a takimi "lepkimi" hasełkami daleko nie zajdziecie i bynajmniej nie jest to ani groźba, ani ostrzeżenie, raczej rada bądźcie trochę bardziej samokrytyczni i asertywni w stosunku do swojej osoby, bo jak zaczniecie grać po zwykłych klubach, to zobaczycie, że nie zawsze są ludzie z HF, którzy zaakceptuja Wasz sposób grania;).
A jeśli chcecie bawić się w gre, kto najbardziej nawrzuca Soundfightersom, to ja bardzo chętnie mogę sie pobawić z Wami w nieco inną gre - kto nawrzuca Beat Destroyersom .

Pozdro i do następnej .
Po 1 moje posty w waszym kierunku nie pisze jako DJ tylko jako słuchacz który ma 15 minut do energy ale mu się poprostu kurwa nie chce jeżdzić żeby posłuchać lose my mind ( TAK RIPA) 195 razy. Robi się to nudne. Tracklisty się powielają cały czas do porzygu do tego tracki nie mają za dużo wspólnego z hsem. Robicie z siebie gwiazdy za granicy pierdoląc do mikrofonu po angielsku no dajcie spokój chłopaki. To nie jest moje tylko zdanie lecz większości.Co do sposobu naszego grania hmmm no cóż przez ponad rok naszej formacji trochę nas ludzi poznało i trochę ludzi lubi nasze sety ,nawet nieskromnie powiem że dużo bardzo dużo :) Samokrytyczni jesteśmy bo jak coś spierdolimy to się przyznajemy i nie bierzemy tego do siebie i walczymy dalej co wychodzi nam na dobre. Inna sprawa nie biję do Ciebie personalnie tylko moja ocena wychodzi z waszych granych setów. Dlaczego tylko do was zawsze coś piszemy ? a nie do Enigmato czy Drivera itd? Odpowiedz sobie sam na to pytanie. "Puć jor henzap" nie robi z kogoś dj'a i nie wyrabia sobie marki. Kończę konwersację na tym etapie. Pozdrawiam

Podziękowali:flahu
Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)