1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
CzoĹem, przedewszystkim dziÄki wszystkim, ktĂłrzy byli i dobrze siÄ bawili ... Nawet do ogranego "Lose My Mind", bo przecieĹź wszyscy zaczeliĹmy sĹuchaÄ tutaj hardstylu, jak mieliĹmy 20 lat, a nie w wieku 15-16 lat i wszyscy jesteĹmy takimi znawcami, bo przecieĹź w wieku 20 lat w dwa lata poznaje siÄ HS tak gĹÄboko i dosadnie, Ĺźe zabawa z mĹodszymi ludĹşmi to przecieĹź obciach bo wszyscy urodzilismy siÄ peĹnoletni i odrazu byliĹmy peĹni ogĹady i zajebiĹci - no chyba nie jest tak do koĹca. Rozumiem, Ĺźe czÄĹci z Was nieodpowiada to, Ĺźe gramy bardziej mainstreamowy hardstyle - okej wporzÄ dku kwestia gustu, ale wydaje mi siÄ, ze nie po to jest Eni czy Over ĹźebyĹmy wszyscy grali tak samo, tylko ĹźebyĹcie i Wy - Ci dla, ktĂłrych Hard ma byÄ Hard mieli coĹ dla siebie, ale teĹź Ĺźeby i Ci, ktĂłrzy niewiedzÄ co to jest w ogĂłle i myĹleli, Ĺźe Eni to Showtek mogli zaĹapaÄ tego "bakcyla" - bo przy magicznym FTS ludzie myĹlaĹem, Ĺźe ludzie zbiorÄ parkiet:P. Wszyscy w walce o "true hardstyle" zapominamy o jednym, imprezy - niewaĹźne jaka to impreza czy w Mega Clubie z Ambitnym Dj/Producentem czy teĹź bardzo komercyjnym w Energy JEST IMPREZÄ KOMERCYJNÄ ! Okej ktoĹ mi powie, co Ty mĂłwisz, przecieĹź artysta ABC jest o wiele lepszy aniĹźeli artysta XYZ, ktĂłry nie jest komercyjny.. Nieprawda, samo sĹowo impreza i to, Ĺźe jest ona organizowana z nastawieniem na ZYSK dla klubu, ktĂłry go organizuje sprawia to, Ĺźe KAĹťDA impreza jest komercyjna. Nie chce wyjĹÄ teraz na hipokrytÄ - dlatego prosze nie braÄ tego zdania dosĹownie w 100%, ale czytaĹem teĹź komentarze, Ĺźe do micro udzielamy siÄ po angielsku... Okej, ale zapytajmy kaĹźdego MC po kolei na imprezie w NL, dlaczego mĂłwi po EN...
W moim przekonaniu, DJ/Producent jest dla ludzi, a nie odwrotnie
A teraz sĹowo do chĹopakĂłw z BD na niedziele :
Znowu bÄdziecie grali, mĂłzgotrzaski dla nienormalnych ludzi? - potraktujcie ten tekst raczej z przymruĹźeniem oka, bo nic do Was nie mam, a takimi "lepkimi" haseĹkami daleko nie zajdziecie i bynajmniej nie jest to ani groĹşba, ani ostrzeĹźenie, raczej rada bÄ dĹşcie trochÄ bardziej samokrytyczni i asertywni w stosunku do swojej osoby, bo jak zaczniecie graÄ po zwykĹych klubach, to zobaczycie, Ĺźe nie zawsze sÄ ludzie z HF, ktĂłrzy zaakceptuja Wasz sposĂłb grania;). A jeĹli chcecie bawiÄ siÄ w gre, kto najbardziej nawrzuca Soundfightersom, to ja bardzo chÄtnie mogÄ sie pobawiÄ z Wami w nieco innÄ gre - kto nawrzuca Beat Destroyersom .
z tl widze ze Over troche przyfailowaĹ z tym Zatoxem
84. Zatox & Max Enforcer - It Must Be 85. Zatox - My Life 86. Zatox & The R3belz - Odissea 2011 87. Zatox - Winter 88. Zatox - Atmosphere 89. Zatox - The Noisemaker ( Code Black Remix )
ROozi lepsze to niĹź jakiĹ NU-Shit! MoĹźe faktycznie Over przesadziĹ z iloĹciÄ ,ale dla mnie kawaĹki wcale zĹe nie sÄ - podobajÄ mi siÄ;)..
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Znowu bÄdziecie grali, mĂłzgotrzaski dla nienormalnych ludzi? - potraktujcie ten tekst raczej z przymruĹźeniem oka, bo nic do Was nie mam, a takimi "lepkimi" haseĹkami daleko nie zajdziecie i bynajmniej nie jest to ani groĹşba, ani ostrzeĹźenie, raczej rada bÄ dĹşcie trochÄ bardziej samokrytyczni i asertywni w stosunku do swojej osoby, bo jak zaczniecie graÄ po zwykĹych klubach, to zobaczycie, Ĺźe nie zawsze sÄ ludzie z HF, ktĂłrzy zaakceptuja Wasz sposĂłb grania;). A jeĹli chcecie bawiÄ siÄ w gre, kto najbardziej nawrzuca Soundfightersom, to ja bardzo chÄtnie mogÄ sie pobawiÄ z Wami w nieco innÄ gre - kto nawrzuca Beat Destroyersom .
Pozdro i do nastÄpnej .
Po 1 moje posty w waszym kierunku nie pisze jako DJ tylko jako sĹuchacz ktĂłry ma 15 minut do energy ale mu siÄ poprostu kurwa nie chce jeĹździÄ Ĺźeby posĹuchaÄ lose my mind ( TAK RIPA) 195 razy. Robi siÄ to nudne. Tracklisty siÄ powielajÄ caĹy czas do porzygu do tego tracki nie majÄ za duĹźo wspĂłlnego z hsem. Robicie z siebie gwiazdy za granicy pierdolÄ c do mikrofonu po angielsku no dajcie spokĂłj chĹopaki. To nie jest moje tylko zdanie lecz wiÄkszoĹci.Co do sposobu naszego grania hmmm no cóş przez ponad rok naszej formacji trochÄ nas ludzi poznaĹo i trochÄ ludzi lubi nasze sety ,nawet nieskromnie powiem Ĺźe duĹźo bardzo duĹźo Samokrytyczni jesteĹmy bo jak coĹ spierdolimy to siÄ przyznajemy i nie bierzemy tego do siebie i walczymy dalej co wychodzi nam na dobre. Inna sprawa nie bijÄ do Ciebie personalnie tylko moja ocena wychodzi z waszych granych setĂłw. Dlaczego tylko do was zawsze coĹ piszemy ? a nie do Enigmato czy Drivera itd? Odpowiedz sobie sam na to pytanie. "PuÄ jor henzap" nie robi z kogoĹ dj'a i nie wyrabia sobie marki. KoĹczÄ konwersacjÄ na tym etapie. Pozdrawiam
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)