1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Syndicate 5 Years! - Ambassadors in the Harder Styles
1 paĹşdziernik 2011
Od 20.00 do 07.00
Westfalenhallen, Dortmund
Line-Up:
Masters of Hardcore Angerfist (Live) Art of Fighters (Live) Mad Dog (Live) Korsakoff & Outblast Dyprax Negative A The Stunned Guys vs. Amnesys Catscan vs. Predator Dj. D vs. Rayden T-Junction Accelarator Angeldust
MC Tha Watcher
Hardtechno Force Rush BMG aka Brachiale Musikgestalter (Live) O.B.I. vs. Lukas Boris S. (Live) Manu Kenton Day-Mar Jason Little Zahni (Live) Pablo Ramirez
Dla mnie skĹad dobry.Na pewno lepszy niĹź na naszym toxicatorze. WybraĹbym siÄ na ten evencik,ale jeszcze sporo czasu zostaĹo.BÄdÄ myĹlaĹ po Defqonie:)
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
Jest dobre poĹÄ czenie z Katowic do Dortmundu. Rano o przed 8:00 moĹźna byÄ w Dortmundzie, a w niedziele rano i wieczorem jest powrĂłt. Cena to 168zĹ w obie strony (z wszystkimi opĹatami). Gorzej z biletami, bo kosztujÄ prawie 50€
_________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!!
Jest dobre poĹÄ czenie z Katowic do Dortmundu. Rano o przed 8:00 moĹźna byÄ w Dortmundzie, a w niedziele rano i wieczorem jest powrĂłt. Cena to 168zĹ w obie strony (z wszystkimi opĹatami). Gorzej z biletami, bo kosztujÄ prawie 50€
jakby nie patrzeÄ to w 800 zĹy moĹźna siÄ zmieĹciÄ i nie trzeba zapierdzielaÄ ĹmierdzÄ cym busem póŠeuropy
jakby nie patrzeÄ to w 800 zĹy moĹźna siÄ zmieĹciÄ i nie trzeba zapierdzielaÄ ĹmierdzÄ cym busem póŠeuropy
Samolot w obie strony i wejĹciĂłwka to 360zĹ, do tego doliczyÄ jakieĹ metro, czy busa, ktĂłry zawiezie z lotniska na imprezÄ i w podstawowej wersji koszt to jakieĹ 400zĹ. Nie wiem ile nocleg, ale podejrzewam, Ĺźe za 100-150zĹ moĹźna siÄ wyspaÄ. Ewentualnie do znajomych gdzieĹ wbiÄ
_________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!!
po cóş nocleg godzinowo loty idealnie a z lotniska do westfallenhallen jest tak blisko ze moĹźna siÄ na taxe szarpnÄ Ä;P
JeĹli to faktycznie blisko, to mozna pojechaÄ prost z imprezy, bo lot powrotny jest o 8:15, wiÄc ponad godzinÄ po imprezie. MoĹźe uda siÄ zostaÄ do koĹca (aczkolwiek nie wiem ile czeka siÄ na odprawÄ). W kaĹźdym razie ja jestem na tak, bo loty pasujÄ . Ja i tak nie mogÄ juĹź mieÄ urlopu wiÄc zostaje mi tylko weekend. A jeszcze siÄ zdÄ ĹźÄ przespaÄ przed poniedziaĹkowÄ robotÄ
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)