1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
I kwitniemy od 8 rano w Dortmundzie przy Jesiennej pogodzie.... 304zl i jestesmy prawie przed sama impreza... Ale widze jest jakas promo. BO jak dalem DALEJ to z tego 304zl. Zrobilo mi sie 258zl Nie daje dalej ale chyba jeszcze dochodzi jakas oplata w zaleznosci jaki srodek platnosci wybierzemy..
Tia, 272 to niespecjalnie TANIOCHA bo tak jak piszesz @Tiz mysmy placili cos kolo poltory stowy chyba kiedys. No ale drogo to nie jest bo autokar 300 z hakiem pewnie wiec warto kupywac poki jeszcze jest znosnie...
no ale samolot i autokar raczej nie maja porownania, w samolocie posiedzisz godzinke i nie jestes zmeczony tak jakbys autokarem jechal przez pare godz... ja w zeszlym roku placilem cos ponad 300 a i tak bylem zadowolony
No to to wiadomo ze to lepsiejszy srodke lokomocji... Sam w wiekszosci wypadkow bralem samolot. Podalem tylko cene dla porownania innego mozliwego srodka transportu. Zreszta generalnie to zawsze data wylotu czy wyjazdu decydowaly czy sie podrozowalo. Tak zeby pasowalo pod impreze glownie czy doby hotelowe, no a potem kosztowo... Jest jeszcze sporo do imprezy temu samoloty sa jeszcze znosne. Ale jakby bylo krotko przed impreza i bilet by z 500 kosztowal to ja juz bym raczej nie dal prawie 200 (a liczac ze jedziesz para prawie 400) wiecej za skrocenie podrozy....
A ja pamiÄtam, Ĺźe zarĂłwno na MD jak i Syndicate na bilecie imprezowym, komunikacja miejska za free. MoĹźe coĹ zmienili?
Tylko jesli masz sztywny bilet , ktory wysylaja poczta - drozszy jest E-tickety - tansze - tej opcji ransportu za free nie maja no i ten transport jest wazny tylko w konkretnie okreslonym rejonie
_________________ Wyjazdy na eventy i nie tylko -> www.4hard.pl.tl
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)