Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 02, 02, 2008, amp, deepack, katowice, luna, megaclub, moh

02.02.2008 Luna & Deepack @ MoH Megaclub Katowice
Autor Wiadomość
pelap 
Pusia

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 03-02-2008, 11:09    #771

powiem krotko bylo zayebiscie piekan impreza tylko za duzo ludzi jednak bylo hehe

HardForum

Informacje
Piwa: 1

Wysłany: 03-02-2008, 12:17    #772

Jak dla mnie imprezka zajebista. Ale set od Cute Bug to jakiś skandal ! Co to było jakis trance ? zamół jak nie wiem.. Połowa ludzi sobie poszla inni czekali godzine. Dobrze ze Kostuch jakos to nadrobił :-P
*przypisane posty do tego konta nie są jego autorstwem a użytkowników którzy zostali skasowani z forum!

e` 
Ultimate Projest !

Informacje
Piwa: 0

Wysłany: 03-02-2008, 12:21    #773

Impreza byla kozacka ale tak jak pisze kolega ...BUG zyebal sprawe. Co do reszty to Deepack potrafil rozkrecic mega swoimi tekstami,Luna tez sobie poradzil (Jego przejscia byly super):mrgreen: ahhh pieknie bylo ...pozdro

Buszu 
DJ/Producer

Informacje
Piwa: 30

Wysłany: 03-02-2008, 12:43    #774

ogolnie na imprezie mialo mnie nie byc, ale dzieki panu Hardwave'owi wszystko sie zmieniło i sie pojawiłem jednak :P Na samym początku set Smooth Dj'a pomimo, ze Bardziej Hard Trance'owy meega mi sie spodobał. Wtedy tez poznalem pana Enigmato mniejszego Schiza :D , pozniej Radialsi totalnie rozgromili mi kalesony swoim setem :D (Insane mnie rozwalilo!) Nie slyszalem jak gra Malec bo pilem browar akurat :P pozniej Luna...razem z ROozim obserwowalismy go z tyłu sceny i za kazdym razem,gdy tylko postawilismy stope na scenie ochroniarz nas sciagal spowrotem, ale nieustarszony ROozaniec :P i tak zdolal porobic foty. Jak grały Dipaki słyszałem tylko chwile bo niestety musielismy sie zmyc, ale z tego co wiem show byl niezly ;D Pozdro dla wszyskich, ktorych poznalem i nie poznalem. Do nastepnego MoH'a ! :)

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 03-02-2008, 12:58    #775

No to ja obiecalem to cos skrobne ;)
Pod ruła konktrena atmosferka jak zawsze :mrgreen: i tutaj od razu musze powiedziec ze finlandia grapefruit to jest jakis soczek chyba bo wcale alko nie czuc :P
ok co do muzyki:
Smooth - genialny set hardtrance'owy - niezle sie mozna bylo wkrecic :D
Radial Playerz - Tak jak mi Hardwave powiedzial ze bedzie mocno i ostro tak bylo, grane przede wszystkim szybko i zdecydowanie ;)
Malec - Pierwszy track normalnie bomba, nie wiem jak sie nazywa ale chce to miec :D
potem nie wiem bo troche mi sie kimnęło :P
Luna - Nie wiem co chcecie ale set byl na prawde przesoczysty :D
Deepack - Oczywiscie zrobili show, wystarczy Frank i MC nie potrzebny :D Duzo trackow z dziwnymi melodyjkami przerobionymi na hs ;p remix Fort Minor - Remember the name cudo :) gdy grali Prophecy myslalem ze Ci ludzie klub rozniosa :shock: pozniej to bylo cos pieknego jak Luna zacząl grac razem z nimi i tak chyba z godzine czy nawet 1,5 :D gdy grali razem pojawilo sie duzo wspanialych trackow typu S.E.X, Shizzle my Dizzle itp :) I najlepsze, pytam Nemeka za ile oni koncza grac bo chcialbym foto a on stwierdzil ze teoretycznie to powinni skonczyc godzine temu :lol:
Cute Bug - Genialny poczatek seta, bardzo zaluje ze nie zostalem do konca jak gral :( mam nadzieje ze set bedzie udostepniony bo bardzo na niego czekam :)
Eres - nie bylo mnie :( ale chetnie wyslucham na kompie jak pokazal klase ;)

Impreza przeokrutna, byly plusy:
- Nareszcie dobra ochrona!
- Po raz kolejny dobre efekty wizzualizacyjne, chociaz znowu w trakcie imprezy na rzutniku ktos musial efekty ustawiac ;p
- Wysoki poziom muzyczny, genialne show Deepack & Luna
- Milo ze Luna wpadl na balkon ;)
- 2 razy spalem i nikt mi swasty zadnej na czole nie narysowal :mrgreen: :mrgreen:

Byly tez minusy:
- Vixa.. skad oni sie wzieli? :/ biale koszulki, rekawiczki..
- Tłok jak *uj :|
- pelno przypadkowych osob z racji tego ze gra 'depack i dj climax(dj lina)' i przyszli dla 'prophecy' jak to Miniol powiedzial xd
- mnostwo szkla na podlodze :/
- na balkonie bylo tak goraco ze sie wytrzymac nie dalo :/

Dziekuje za tą impreze szczegolnie Motylkowi, Malej Czarnej, Q-busowi, Pelapowi, Sorze
noo... i Malutkiej ze moglem sie na niej kimnac xD
Poznalem pare nowych osob: Destroyer, Nemek(TEN wazniejszy hehe), Justi, Fleshu, Mała, hmm.. ktostam 85, Damian, Darek? nie wiem nie pamietam imienia ;P przepraszam jak kogos pominalem ;*

aaa i gratulacje dla nowego narzeczenstwa :mrgreen: jednak pamietam :P

Mala przypominam ze masz napisac ze jestem za***isty :mrgreen: , Netya pamietam ze jestes fajna Dupa :D a Grzyb mam nadzieje ze juz nigdy nie zachowasz sie jak gĂłwniarz :D Gug uwazaj na wichury :P Asik przepraszam ze jestem dzieciuch hehe i taki posrany :D to sie juz nie powtorzy xD

koko123 

Informacje
Piwa: 894

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 03-02-2008, 13:20    #776

impreza była wypaśna, a ostatni dj do którego podchodziłem dwa razy z prośbą o hc (OPŁACAŁO SIE) połamał mi nogi tymi bpm'ami :D
btw. aż sie przyjemniej bawi jak dje mają taki kontakt z publicznością oby więcej takich imprez!

Enigmato 
Deejay

Informacje
Piwa: 284

Wysłany: 03-02-2008, 13:29    #777

Pierwszy raz napiszę jako klubowicz :P Imprezka wypas, dobrze, że udało mi się zorganizowac kierowcę i jak do pokoiku wbili Frog z Kostuchem z flaszką w ręce i śpiewem "My do Ciebie przybywamy z PROMOCJĄ!" to mi się morda uśmiechnęła :) No i pogadaliśmy i pośmialiśmy się też trochę z Roozim i Pafcikiem :)

I mam nadzieję, że podobał Wam się mój najnowszy kawałek "Big Bad Fucker", zagrany na końcu seta przez Radialsów (to wtedy kiedy tak skakałem z nimi na scenie) :) ))

Pozdro!

PS. Sora, gratulacje!! :)
Ostatnio zmieniony przez Enigmato 03-02-2008, 13:30, w całości zmieniany 1 raz  

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 03-02-2008, 13:30    #778

Noo to SchizeQ mnie wyreczyl w wypowiedzi :d w zasadzie napisal to co ja chcialem napisac. Sora i Grzyb! Wszystkiego dobrego! :* :)

Dodam, ze pozniej na balkonie zaczelo robic sie zimno :/ mogli by popracowac nad klimatyzacja tam, raz duszno raz zimno. Co do "Depaka i Climaxu" to chyba nawet mysmy o tym gadali jak szlismy pod rułe xP ale to fakt, za duzo ludzi tam bylo, za duzo ciu*li co sie rozpychaja i jeszcze pozniej jakis problem maja ;/ niestety moment kiedy byl Deepack vs Luna juz przesiedzialem na lozy, bo sie nawet na parkiet wejsc nie dalo ;d Co do setow, Smooth zagral fajny Htransik, Malec znow pokazal klase :) RPz nawet nie wiem kiedy graliscie, sry chlopaki :( Luna dobry secik, a Deepack, no coz to dwuosobowa armia :D kozackie show i secik tez mega bomba, polecialo pare starszych walkow np. Schizzle my Dizzle (w zasadzie moj pierwszy walek hs w mlodosci :D ), pozniej Cute Bug juz nie moje klimaty, ale dalo sie posluchac, no ale juz kolo godzinki 4 sie zmylem, bo kumple chciceli isc, a nie zostawie ich samych.

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 03-02-2008, 13:31    #779

Enigmato napisał/a:
"Big Bad Fucker"
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przekozacka nuta!!!!!!!!!!!!!! :D ale jedno mnie teraz zmartwlo :( jak to Twoje to na lewo sie nie zalatwi :( :P

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 03-02-2008, 13:33    #780

No to jeszcze mala edycje :P
Widze, ze Kostuch zapodal cos mocniejszego :f a mnie nie bylo! No ale coz, odbije to sobie kiedys! :D Eni fajnie, ze wpadasz tez jako nie dj :D

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)