| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 03-02-2008, 11:09 | #771
|
| | powiem krotko bylo zayebiscie piekan impreza tylko za duzo ludzi jednak bylo hehe | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 03-02-2008, 12:17 | #772
|
| | Jak dla mnie imprezka zajebista. Ale set od Cute Bug to jakiĹ skandal ! Co to byĹo jakis trance ? zamóŠjak nie wiem.. PoĹowa ludzi sobie poszla inni czekali godzine. Dobrze ze Kostuch jakos to nadrobiĹ :-P | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 19 Lis 2007 Wiek: 40 Posty: 28 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 03-02-2008, 12:21 | #773
|
| | Impreza byla kozacka ale tak jak pisze kolega ...BUG zyebal sprawe. Co do reszty to Deepack potrafil rozkrecic mega swoimi tekstami,Luna tez sobie poradzil (Jego przejscia byly super):mrgreen: ahhh pieknie bylo ...pozdro | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Paź 2007 Wiek: 37 Posty: 255 (0,04/dzień) Piwa: 30 Skąd: ChrzanĂłw  | Wysłany: 03-02-2008, 12:43 | #774
|
| ogolnie na imprezie mialo mnie nie byc, ale dzieki panu Hardwave'owi wszystko sie zmieniĹo i sie pojawiĹem jednak Na samym poczÄ
tku set Smooth Dj'a pomimo, ze Bardziej Hard Trance'owy meega mi sie spodobaĹ. Wtedy tez poznalem pana Enigmato mniejszego Schiza , pozniej Radialsi totalnie rozgromili mi kalesony swoim setem (Insane mnie rozwalilo!) Nie slyszalem jak gra Malec bo pilem browar akurat pozniej Luna...razem z ROozim obserwowalismy go z tyĹu sceny i za kazdym razem,gdy tylko postawilismy stope na scenie ochroniarz nas sciagal spowrotem, ale nieustarszony ROozaniec i tak zdolal porobic foty. Jak graĹy Dipaki sĹyszaĹem tylko chwile bo niestety musielismy sie zmyc, ale z tego co wiem show byl niezly Pozdro dla wszyskich, ktorych poznalem i nie poznalem. Do nastepnego MoH'a ! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 03-02-2008, 12:58 | #775
|
| No to ja obiecalem to cos skrobne Pod ruĹa konktrena atmosferka jak zawsze :mrgreen: i tutaj od razu musze powiedziec ze finlandia grapefruit to jest jakis soczek chyba bo wcale alko nie czuc ok co do muzyki: Smooth - genialny set hardtrance'owy - niezle sie mozna bylo wkrecic Radial Playerz - Tak jak mi Hardwave powiedzial ze bedzie mocno i ostro tak bylo, grane przede wszystkim szybko i zdecydowanie Malec - Pierwszy track normalnie bomba, nie wiem jak sie nazywa ale chce to miec potem nie wiem bo troche mi sie kimnÄĹo Luna - Nie wiem co chcecie ale set byl na prawde przesoczysty Deepack - Oczywiscie zrobili show, wystarczy Frank i MC nie potrzebny Duzo trackow z dziwnymi melodyjkami przerobionymi na hs remix Fort Minor - Remember the name cudo gdy grali Prophecy myslalem ze Ci ludzie klub rozniosa pozniej to bylo cos pieknego jak Luna zaczÄ
l grac razem z nimi i tak chyba z godzine czy nawet 1,5 gdy grali razem pojawilo sie duzo wspanialych trackow typu S.E.X, Shizzle my Dizzle itp I najlepsze, pytam Nemeka za ile oni koncza grac bo chcialbym foto a on stwierdzil ze teoretycznie to powinni skonczyc godzine temu Cute Bug - Genialny poczatek seta, bardzo zaluje ze nie zostalem do konca jak gral mam nadzieje ze set bedzie udostepniony bo bardzo na niego czekam Eres - nie bylo mnie ale chetnie wyslucham na kompie jak pokazal klase
Impreza przeokrutna, byly plusy: - Nareszcie dobra ochrona! - Po raz kolejny dobre efekty wizzualizacyjne, chociaz znowu w trakcie imprezy na rzutniku ktos musial efekty ustawiac - Wysoki poziom muzyczny, genialne show Deepack & Luna - Milo ze Luna wpadl na balkon - 2 razy spalem i nikt mi swasty zadnej na czole nie narysowal :mrgreen: :mrgreen:
Byly tez minusy: - Vixa.. skad oni sie wzieli? biale koszulki, rekawiczki.. - TĹok jak *uj - pelno przypadkowych osob z racji tego ze gra 'depack i dj climax(dj lina)' i przyszli dla 'prophecy' jak to Miniol powiedzial - mnostwo szkla na podlodze - na balkonie bylo tak goraco ze sie wytrzymac nie dalo
Dziekuje za tÄ
impreze szczegolnie Motylkowi, Malej Czarnej, Q-busowi, Pelapowi, Sorze noo... i Malutkiej ze moglem sie na niej kimnac Poznalem pare nowych osob: Destroyer, Nemek(TEN wazniejszy hehe), Justi, Fleshu, MaĹa, hmm.. ktostam 85, Damian, Darek? nie wiem nie pamietam imienia przepraszam jak kogos pominalem ;*
aaa i gratulacje dla nowego narzeczenstwa :mrgreen: jednak pamietam
Mala przypominam ze masz napisac ze jestem za***isty :mrgreen: , Netya pamietam ze jestes fajna Dupa a Grzyb mam nadzieje ze juz nigdy nie zachowasz sie jak gĂłwniarz Gug uwazaj na wichury Asik przepraszam ze jestem dzieciuch hehe i taki posrany to sie juz nie powtorzy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 03-02-2008, 13:20 | #776
|
| impreza byĹa wypaĹna, a ostatni dj do ktĂłrego podchodziĹem dwa razy z proĹbÄ
o hc (OPĹACAĹO SIE) poĹamaĹ mi nogi tymi bpm'ami btw. aĹź sie przyjemniej bawi jak dje majÄ
taki kontakt z publicznoĹciÄ
oby wiÄcej takich imprez! | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzień) Piwa: 284 Skąd: Katowice  | Wysłany: 03-02-2008, 13:29 | #777
|
| Pierwszy raz napiszÄ jako klubowicz Imprezka wypas, dobrze, Ĺźe udaĹo mi siÄ zorganizowac kierowcÄ i jak do pokoiku wbili Frog z Kostuchem z flaszkÄ
w rÄce i Ĺpiewem "My do Ciebie przybywamy z PROMOCJÄ!" to mi siÄ morda uĹmiechnÄĹa No i pogadaliĹmy i poĹmialiĹmy siÄ teĹź trochÄ z Roozim i Pafcikiem
I mam nadziejÄ, Ĺźe podobaĹ Wam siÄ mĂłj najnowszy kawaĹek "Big Bad Fucker", zagrany na koĹcu seta przez RadialsĂłw (to wtedy kiedy tak skakaĹem z nimi na scenie) ))
Pozdro!
PS. Sora, gratulacje!! | | Ostatnio zmieniony przez Enigmato 03-02-2008, 13:30, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 03-02-2008, 13:30 | #778
|
| Noo to SchizeQ mnie wyreczyl w wypowiedzi :d w zasadzie napisal to co ja chcialem napisac. Sora i Grzyb! Wszystkiego dobrego!
Dodam, ze pozniej na balkonie zaczelo robic sie zimno mogli by popracowac nad klimatyzacja tam, raz duszno raz zimno. Co do "Depaka i Climaxu" to chyba nawet mysmy o tym gadali jak szlismy pod ruĹe xP ale to fakt, za duzo ludzi tam bylo, za duzo ciu*li co sie rozpychaja i jeszcze pozniej jakis problem maja ;/ niestety moment kiedy byl Deepack vs Luna juz przesiedzialem na lozy, bo sie nawet na parkiet wejsc nie dalo ;d Co do setow, Smooth zagral fajny Htransik, Malec znow pokazal klase RPz nawet nie wiem kiedy graliscie, sry chlopaki Luna dobry secik, a Deepack, no coz to dwuosobowa armia kozackie show i secik tez mega bomba, polecialo pare starszych walkow np. Schizzle my Dizzle (w zasadzie moj pierwszy walek hs w mlodosci ), pozniej Cute Bug juz nie moje klimaty, ale dalo sie posluchac, no ale juz kolo godzinki 4 sie zmylem, bo kumple chciceli isc, a nie zostawie ich samych. | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 03-02-2008, 13:31 | #779
|
| | Enigmato napisał/a: | | "Big Bad Fucker" | !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przekozacka nuta!!!!!!!!!!!!!! ale jedno mnie teraz zmartwlo jak to Twoje to na lewo sie nie zalatwi | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 03-02-2008, 13:33 | #780
|
| No to jeszcze mala edycje Widze, ze Kostuch zapodal cos mocniejszego :f a mnie nie bylo! No ale coz, odbije to sobie kiedys! Eni fajnie, ze wpadasz tez jako nie dj | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
| |