Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: atmosphere, zatox

Zatox - Atmosphere
Autor Wiadomo¶æ
-M- 
Piwożłop :)

Informacje
Do³±czy³: 14 Sty 2008
Piwa: 547
Sk±d: Strefa Zieleni

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 16-02-2012, 14:03    #11

po przesłuchaniu HQ stwierdzam że całkiem to przyjemne ;DD

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo ;)

Artiks 

Informacje
Do³±czy³: 18 Wrz 2011
Piwa: 127
Sk±d: PoznaÅ„

Wys³any: 21-02-2012, 02:33    #12

Ale wy narzekacie. Ja to mam nadzieje, ze na tym kicku bedzie napier****l tracki dalej, tam samo Code Black ze swoim kickiem. Oba kicki sa przech*j i nie wyobrazam sobie innego Zatoxa ( dlatego jest moim ulubionym DJ'em ). Dla niektorych tutaj, najlepiej by bylo jakby kazdy DJ lecial na 1 tym samym kicku, dopiero wtedy wszyscy by HSem rzygali ;) . Co do tracka, to faktycznie sredniak, jak na mozliwosci Gerardo :P .
Ostatnio zmieniony przez Artiks 21-02-2012, 02:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

Wys³any: 21-02-2012, 10:06    #13

Artiks napisa³/a:
Ale wy narzekacie. Ja to mam nadzieje, ze na tym kicku bedzie napier****l tracki dalej, tam samo Code Black ze swoim kickiem. Oba kicki sa przech*j i nie wyobrazam sobie innego Zatoxa ( dlatego jest moim ulubionym DJ'em ). Dla niektorych tutaj, najlepiej by bylo jakby kazdy DJ lecial na 1 tym samym kicku, dopiero wtedy wszyscy by HSem rzygali ;) . Co do tracka, to faktycznie sredniak, jak na mozliwosci Gerardo :P .

po 1 to producent a nie DJ
a po 2 sam gerardo przyznal ze kawalek jest sredni i dlatego dal go za darmo

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Podziêkowali:BD.Lukash, Dark Oscillator
Artiks 

Informacje

Wys³any: 22-02-2012, 06:39    #14

Producent, DJ, nie musisz mnie lapac za slowka, to jest teraz nieistotne. Juz nie chodzi o sam ten kawalek. Wchodzac na np Holenderskie, Niemieckie forum z HS, czytajac komentarze do wałka, jest gdzies 1 krytyk na 10 komentujacych, jak nie rzadziej. Tutaj co wchodze na jakis walek ktory mi sie zayebiscie podoba i wielu wielu osobom, to widze az za czesto komentarze, ze slaby, i wgl niemal kazdy na nim wiesza psy. Ekpia z HF ma wygorowane wymagania, czy to juz Polska mentalnosc do narzekania ;) ?. Zauwazylem, ze bardzo duzo osob tutaj lubi mocniejsze klimaty podchodzace pod Early i nie ocenia obiektywnie "slabszych" kawałkow ;) . Jezeli ktos nie slucha nu, raw etc , najmadrzej, by bylo zeby nie komentowal jak nie lubi tych klimatow. Ja jestem taki, ze czesto wchodzac na jakies forum kieruje sie komentarzami, bo nie zawsze mam checi ( ot taki len ze mnie ) najpierw przesluchac wałka. Jak widze same negatywne komentarze,od osob ktore wola inne klimaty, to nie mam nawet ochoty sluchac tego kawałka( rozumiem jezeli ten kawalek faktycznie jest slaby ), bo wydaje sie ze jest tragiczny skoro jest 10/10 negatywów.Jednak po małej analizie okazuje sie, ze np. nu kawałek komentuja sami "hardcorowcy", piszacy teksty tupu "pedalska melodyjka/wokal", "kick do dupy bo za lajtowy". Sam jestem fanem nu-style i rawstyle ( wole raw ), ale zauwazylem, ze czym przyjemniejsza melodia, tym czesciej sa takie komentarze od hardkorowych ludków ;) . Mala prosba, nie lubisz nu/raw - nie komentuj. Jak cos niezrozumiale napisalem, to Przepraszam, bo sie nie wyspałem ;) . Dziekuje za uwage.
Ostatnio zmieniony przez Artiks 22-02-2012, 06:55, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje

Wys³any: 22-02-2012, 11:41    #15

Artiks napisa³/a:
bla bla bla ... forever

a co jak ktos slucha raw / nu i mu sie kawalek srednio podoba ? to co ma udawac i pisac jaki zajebisty (tym bardziej porownujac do reszty kawalkow ZTX) czy ma nie odzywac sie w ogole ? owszem , hejtowanie wszystkiego i wszedzie jest zalosne, po czesci Polacy maja to w krwi, ale wiekszosc osob na HF z HS ma do czynienia od kilku ladnych lat, i nie sa tak latwo "podnieceni" byle kawalkiem, i musi on cos w sobie miec poza ladna melodia... a ten kawalek wedlug mnie jest jak na standardy ZTX dosc slaby, nie ma tego czegos co poprzednie jego kawalki przyciagaly i wpadaly w glowe na nieskonczone dni...

PS. a co do lapania za slowa, to jest to ogromna roznica ;-) bo jedno drugie wyklucza ale to juz pomine w tym temacie :P

Ostatnio zmieniony przez ResQ 22-02-2012, 11:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:netya, BEBE
Artiks 

Informacje

Wys³any: 22-02-2012, 17:50    #16

Zatox to jest i DJ i producent, wiec nie wiem osochosi.

Buszu 
DJ/Producer

Informacje
Do³±czy³: 29 Pa¼ 2007
Piwa: 30
Sk±d: Chrzanów

Wys³any: 22-02-2012, 20:24    #17

Artiks napisa³/a:
Zatox to jest i DJ i producent, wiec nie wiem osochosi.

O to, że ten temat jest o jego produkcji a nie o secie BA DUM TSS ;DD
Ostatnio zmieniony przez Buszu 22-02-2012, 20:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:ResQ
Artiks 

Informacje

Wys³any: 23-02-2012, 01:07    #18

No ale napisalem, ze to moj ulubiony DJ wiec nie widze roznicy. Bo jest i DJ'em i Producentem, bo Pan ktory pisal wczesniej, kloci sie, ze nie jest Djem :D .
Ostatnio zmieniony przez Artiks 23-02-2012, 01:09, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje

Wys³any: 24-02-2012, 10:05    #19

Artiks napisa³/a:
No ale napisalem, ze to moj ulubiony DJ wiec nie widze roznicy. Bo jest i DJ'em i Producentem, bo Pan ktory pisal wczesniej, kloci sie, ze nie jest Djem :D .

na serio zainwestuj w mature...

nie pisalem ze nie jest DJ tylko ze jest roznica pomiedzy DJ a Producentem... bo to ze ktos potrafi ladne kawalki stworzyc nie znaczy ze dobrze zagra seta i vice versa. Dlatego sie czepiam, ze jak juz ktos chce sie wymadrzac to niech to robi bez bledow.

a zdanie "po 1 to producent a nie DJ" odnosi sie do twojego zdania "najlepiej by bylo jakby kazdy DJ lecial na 1 tym samym kicku"

Ostatnio zmieniony przez ResQ 24-02-2012, 10:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Podziêkowali:BD.Lukash, Rawness
Artiks 

Informacje

Wys³any: 27-02-2012, 05:56    #20

"po 1 to producent a nie DJ"

Sam tak napisales na 1 stronie :) . Do błedu tez trzeba umiec sie przyznać ;) . Jezeli Zatox jest Djem i Producentem, a ja napisalem, ze to moj ulubiony DJ, to chyba ja wiem lepiej od Ciebie czy jest to moj ulubiony czy nie ;o ?.Producent swoja droga tez.

Dzieki, ale mature zdałem :) .

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 1825
Odpowiedzi: 21
Odwiedzin z google: 388
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: