Zamknięty przez: Daron37 01-03-2010, 03:21 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 29-07-2009, 22:03 | #11
|
| mi sie klub jako klub podoba.spoko
z ochrona nigdy nic niemialam, ale towarzycho mi sie srednio podoba choc tez zadnych dymow niemialam. ceny spoko.
ale burdel na parkiecie to 1 i brak klimy to 2 - baaardzo duzy minus szczegolnie jak ta ilosc ludzi czasem.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 29-07-2009, 22:09 | #12
|
| | Napinacze, przypadkowi ludzie.. Z ochrona problemow nie mam. Naglosnienie podobno ostatnio nie daje rady. Oswietlenie Ĺadne, ale pod sama djka od strony parkietu czesto ujnia jak wlacza fumator(wytwornice dymu) bo sie oddychac nie da. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Paź 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzień) Piwa: 526 Skąd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysłany: 29-07-2009, 22:13 | #13
|
| | SchizeQ napisał/a: | | Napinacze, przypadkowi ludzie.. Z ochrona problemow nie mam. Naglosnienie podobno ostatnio nie daje rady. Oswietlenie Ĺadne, ale pod sama djka od strony parkietu czesto ujnia jak wlacza fumator(wytwornice dymu) bo sie oddychac nie da. |
W Bydgoszczy to same takie kluby. PeĹno przypadkowych pszczóŠw sweterkach w paski i nie waĹźne ,Ĺźe jest 30 stopni na parkiecie.
Same WW nie widziaĹem, ale z tego co piszecie to wyobraĹźam sobie jak to wyglÄ
da. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzień) Piwa: 215 Skąd: ChoRzĂłw  | Wysłany: 29-07-2009, 23:02 | #14
|
| | SchizeQ napisał/a: | | Oswietlenie Ĺadne | IMO za duzo strobo, ale w sumie mam takie same zdanie jak wszyscy tutaj, wiec juz chyba nic nie musze pisac, ale dodam, ze balem sie jezdzic do tego klubu, jak ktos mieszka na slasku, to wie o co chodzi xP | _________________ Thao aka TaĹo aka Taho aka TarĹo aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyĹ Rozi na hardwindzie napisaĹ: Always mam, a to byĹa nazwa tracka |
| |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 29-07-2009, 23:06 | #15
|
| Hmm ... * naglosnienie - do dupy bo moment kiedy ma wejsc mocniejszy kick nastepuje przygluszenie i nie czuc mocy! * ochrona - nigdy nie mialam wiekszej stycznosci anizeli przy samej bramce takze nic nie moge powiedziec * wspomniany fumator jest okropny, z tym ze mi sie to nigdy nie podobalo i IMO jest to zbedne * co do ludzi to jakos mialam to w sumie w nosie bo bawilam sie z tymi z ktorymi tez przyszlam wiec ... * brak klimatyzacji oczywiscie jest minusem ;] * oswietlenie - czasami za bardzo jebie mi sie w oczach
Natomiast mimo iz wiele rzeczy mi sie nie podoba to wiem ze nie raz sie jeszcze pojawie w tym klubie bo tak samo nie raz sie zajebiscie wybawilam i spedzilam tam czas | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 30-07-2009, 00:38 | #16
|
| Mi coraz bardziej klub na + ale tylko muzyczny reszta totalna klapa a klimatyzacja jest nawet mam jej foto nikt jej nigdy nie widzi??

A i plus za to Ĺźe idÄ
w innym muzycznym kierunku Trance-owym tylko tyle na plus caĹoksztaĹt klubu wielki FAIL!!! | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 727 (0,11/dzień) Piwa: 2 Skąd: Ruda ĹlÄ
ska  | Wysłany: 30-07-2009, 05:21 | #17
|
| zgadzam sie prawie z wszystkimi - najbardziej z Rafirem a pamietam czasy jak sie tam jezdziĹo tydzien w tydzien i tak jak Primka pisaĹa:
| primeczq napisał/a: | | ochrona byla zupelnie inna, zreszta ludzie tez ... jezdzilo sie na imprezki to sie czulo jak w domu, sami swoi, a to co teraz tam sie dzieje to poprostu nie mam slow ehhhh |
no dokĹadnie! | _________________
 | |
| |
 | |
marciaaa GaduĹa nad GaduĹami

Informacje Dołączyła: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzień) Piwa: 342 Skąd: KatowicE  | Wysłany: 30-07-2009, 09:05 | #18
|
| Klub jako klub, spoko ale... ochrona?! masakra, Ĺwinki ktore mysla ze sa bog wie kim, a nie raz mialam okazje sie przekonac syf jaki tam jest to az normalnie przekracza ludzkie pojecie no ale czyja to wina? oczywiscie ludzi ktorzy przychodza.. ile razy widzialam jak jakis mega nawalony koles rzucal szklankami czy czymkolwiek tak hmm chyba dla jaj? o_O naglosnienie tez do zadka, tak jak Angela napisala, nie czuc mocy... bylam tam tyle razy ze hoho, zapewne jeszcze hoho razy tam bede,a to tylko dlatego ze ide sie bawic z ludzmi ktorych lubiÄ | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 18 Lut 2008 Posty: 275 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 30-07-2009, 10:08 | #19
|
| | marciaaa napisał/a: | | widzialam jak jakis mega nawalony koles rzucal szklankami |
To wlasnie kiedys kumpela dostala szkalanka przez ryj bo tym z gory nie chcialo sie do baru podejsc ;/ najgorzej ze tÄ
od drinkow a ona dosc ciezka i sie poryczala dziewczyna ... | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 39 Posty: 952 (0,13/dzień) Piwa: 26 Skąd: z duĹźego pokoju  | Wysłany: 30-07-2009, 10:45 | #20
|
| chujnai sie robi jezdze coraz mniej tam a i tak z wzgledu na znajomych
w wrzesniu ma byc remont gruntowny | _________________ "Bo w Ĺźyciu najwaĹźniejsze sÄ
wspomnienia" Malec
"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3 | |
| |
 | |
| |