1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Co sądzicie w tym temacie ? Kawałek jest już w propozycjach do listy "Hop Bęc"
Wiem, że to nie jest ten HS o którym tutaj się dytkutuje, ale takie kawałki też powstają a w NL są popularne jednak i coraz więcej powstaje tych "hardstylowych piosenek". Wiem że dla wielu to jest jak hardopolo. Sam wole mocniejsze brzmienia, choć takie kawałki osobiście mi nie przeszkadzają.
Warto wesprzeć taki kawałek na liście ? By znalazł się i był grany cześciej ? Bo wiadomo, że nic mocniejszego raczej nie będą grali tylko te lekkie, melodyjne i piosenkowe utwory. A może ktoś, kto zobaczy taki kawałek, bardziej zainteresuje się dj'em, gatunkiem jaki gra i sam poszuka czy to na YT czy googlach więcej informacji i przekona się do Prawdziwego Hardu ?
Już kiedyś na planacie Voytas chciał wprowadzić hardstyle ale się nie udało i utwory spadły po dwóch notowaniach, czy tutaj się uda, możliwe że tak teraz jest tyle sialalanek że łatwo wpadają w ucho szarakom, kto chce niech sobie głosuje
Hmm cięzko powiedzieć, będąc w trasie słucham RMF maxx jak i głównego kanału, ale year of summer kompletnie mi nie leży. Może idzie to w dobrą stronę, ale ja poczekam na inne nu propozycje które chętnie usłyszę w komercyjnym radiu.
Ruszyć to by może i ruszyło, ale z komercyjnymi nu stajolwymi pipiduwami a jeśli chodzi o mocniejsze uderzenia to wątpię. Ludzie którzy chcieli by sie zainteresować to by się zainteresowali na pewno i trafiliby w temat po czasie. Zwykli słuchacze lubią posłuchać hsu, ale nie na co dzień tylko na chwile, bo to coś innego, inne brzmienia coś mocniejszego. Wiem i widzę to po moich znajomych którzy na co dzień nie słuchają HSu i jakoś trudno mi ich choć troszkę w głębić w temat, jednak wolą pozostać przy swych pipidówach którę im wpadną w ucho i słuchać tego co słuchają wszyscy. Także jestem nastawiony na NIE żeby puszczać w radiu HS bo może zapanować taka moda na słodki hardstajl.
byle sie nie skonczylo jak z dutch housem który poczawszy bodajze od Afrojack Feat. Eva Simons - Take Over Control wszedł w rynek muzyczny ze nagrywaja to teraz wszyscy, rihanny, britneyki i cala reszta. Chociaz dzisiaj gdy na legalu podpierdalaja nawet z trackow takich jak sunglases at night Link
nie zdziwi mnie juz chyba nic, nawet rihanna ripujÄ…ca technoboya niczym scooter.
a pamiętacie Jekyll & Hyde - Freefall? Ludzie jarali się tym jak pojebani i też się gadało, że łooo jumpstyle wchodzi na anteny, teraz będzie jump i hs popularniejszy. Ludzie pojarali sie tym, dzieci potańczyło i poszło w zapomnienie .
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
powiedzmy sobie szczerze, HS w PL prakrycznie nie istnieje. Te kilka imprez badz scen na eventach to jest nic w porownaniu chodzby z Niemcami nie mowiac juz o Holandii czy Belgii. Tak wiec - albo stawiamy na totalna komercje, promowanie jak tylko sie da do najszerszej publicznosci by jakie kolwiek imprezy ruszyly w PL, albo mamy to w dupie, sluchamy ostrych RAWow i siedzimy w pokoju gapiac sie do monitora.
Niestety z biegiem czasu troche zmienilem spojrzenie na scene HS... wiec trzeba by cos zmienic zeby w ogole cos bylo. Byl bum na HS od 2004 w PL az do okolo 2008 roku mysle, pozniej byla rownia pochyla w dol. Wiem ze nie tylko imprezy HS z tego powodu cierpia ale tez inne gatunki w PL przezywaja ciezki okres i ciezko sprowadzic ludzi na jakas konkretna impreze. Wiec wszystko razem sumujac - tak, popieram komercjalizacje bo tylko ona na chwile obecna zostala
My jako BD zostaliśmy rezydentami High school party ... taki cykl imprez dla licealistów (oczywiście wchodzi każdy kto chce) . Będziemy tam grac 1/2 mocniejszych dzwiekow ale w tym wypadku wlasnie tych "spedalonych" moze to kogos zacheci do wglebienia sie w temat i pojawi się na naszych imprezach organizowanych przez np. Drivera czy też kogoś innego z naszej forumowej paczki. Zawsze to jakaś promocja
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać
BD.Lukash i ResQ - Zgadzam się z Wami. Wiadomo, że nie ma co liczyć na taką popularność HS'u w Polsce jak jest np w Australii, Belgii czy Niemczech ale trzeba próbować dawać sobie takie szanse jak ta. Sam co prawda nie liczę, że "Year of Summer" zwojuje listę Hop Bęc. Ale jak się nie spróbuje to się nie przekona. Może będzie chwilowe zainteresowanie i moda na NuHS jak była na frefall'a albo przeminie bez echa... Ja nawet zagłosowałem ;]
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 3313 Odpowiedzi: 39 Odwiedzin z google: 721