Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: bec, hop, lista, maxxx, rmf, wildstylez

Wildstylez w RMF MAXXX
Autor Wiadomo¶æ
Aqsel 
Arkadiusz

Informacje
Do³±czy³: 25 Sty 2009
Piwa: 41
Sk±d: Radom/Warszawa

Wys³any: 17-01-2013, 19:31   Wildstylez w RMF MAXXX #1

Co sądzicie w tym temacie ? Kawałek jest już w propozycjach do listy "Hop Bęc"

Wiem, że to nie jest ten HS o którym tutaj się dytkutuje, ale takie kawałki też powstają a w NL są popularne jednak i coraz więcej powstaje tych "hardstylowych piosenek". Wiem że dla wielu to jest jak hardopolo. Sam wole mocniejsze brzmienia, choć takie kawałki osobiście mi nie przeszkadzają.

Warto wesprzeć taki kawałek na liście ? By znalazł się i był grany cześciej ? Bo wiadomo, że nic mocniejszego raczej nie będą grali tylko te lekkie, melodyjne i piosenkowe utwory. A może ktoś, kto zobaczy taki kawałek, bardziej zainteresuje się dj'em, gatunkiem jaki gra i sam poszuka czy to na YT czy googlach więcej informacji i przekona się do Prawdziwego Hardu ?

Co sÄ…dzicie o tym ?

Regain 

Informacje
Do³±czy³: 26 Gru 2011
Piwa: 1013
Sk±d: WrocÅ‚aw

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 17-01-2013, 19:53    #2

Nie.

Podziêkowali:Artiks, BEBE, bartusieks, DJ Mike, West, vulcan, Ivanow, netya, Q-DC__, PietraZ, Pidziu, Marvin-Mode, HardStylerz224, Darkone, Batashi
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 2448
Sk±d: Chorzów Batory

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 17-01-2013, 21:28    #3

Już kiedyś na planacie Voytas chciał wprowadzić hardstyle ale się nie udało i utwory spadły po dwóch notowaniach, czy tutaj się uda, możliwe że tak :D teraz jest tyle sialalanek że łatwo wpadają w ucho szarakom, kto chce niech sobie głosuje :D

[ Movies From Parties ]

Podziêkowali:UbeX, DJ Mike
UbeX 
Hard Fuckin Noise

Informacje
Do³±czy³: 16 Maj 2011
Piwa: 557
Sk±d: Katowice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 17-01-2013, 22:10    #4

Hmm cięzko powiedzieć, będąc w trasie słucham RMF maxx jak i głównego kanału, ale year of summer kompletnie mi nie leży. Może idzie to w dobrą stronę, ale ja poczekam na inne nu propozycje które chętnie usłyszę w komercyjnym radiu.

Ivanow 

Informacje
Do³±czy³: 16 Mar 2011
Piwa: 238
Sk±d: SD

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 18-01-2013, 01:57    #5

Ruszyć to by może i ruszyło, ale z komercyjnymi nu stajolwymi pipiduwami a jeśli chodzi o mocniejsze uderzenia to wątpię. Ludzie którzy chcieli by sie zainteresować to by się zainteresowali na pewno i trafiliby w temat po czasie. Zwykli słuchacze lubią posłuchać hsu, ale nie na co dzień tylko na chwile, bo to coś innego, inne brzmienia coś mocniejszego. Wiem i widzę to po moich znajomych którzy na co dzień nie słuchają HSu i jakoś trudno mi ich choć troszkę w głębić w temat, jednak wolą pozostać przy swych pipidówach którę im wpadną w ucho i słuchać tego co słuchają wszyscy. Także jestem nastawiony na NIE żeby puszczać w radiu HS bo może zapanować taka moda na słodki hardstajl.

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 18-01-2013, 09:01    #6

byle sie nie skonczylo jak z dutch housem który poczawszy bodajze od Afrojack Feat. Eva Simons - Take Over Control wszedł w rynek muzyczny ze nagrywaja to teraz wszyscy, rihanny, britneyki i cala reszta.
Chociaz dzisiaj gdy na legalu podpierdalaja nawet z trackow takich jak sunglases at night
Link

nie zdziwi mnie juz chyba nic, nawet rihanna ripujÄ…ca technoboya niczym scooter.

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 18-01-2013, 11:01    #7

a pamiętacie Jekyll & Hyde - Freefall? Ludzie jarali się tym jak pojebani i też się gadało, że łooo jumpstyle wchodzi na anteny, teraz będzie jump i hs popularniejszy. Ludzie pojarali sie tym, dzieci potańczyło i poszło w zapomnienie :P .

Podziêkowali:BEBE
ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 18-01-2013, 13:22    #8

powiedzmy sobie szczerze, HS w PL prakrycznie nie istnieje. Te kilka imprez badz scen na eventach to jest nic w porownaniu chodzby z Niemcami nie mowiac juz o Holandii czy Belgii. Tak wiec - albo stawiamy na totalna komercje, promowanie jak tylko sie da do najszerszej publicznosci by jakie kolwiek imprezy ruszyly w PL, albo mamy to w dupie, sluchamy ostrych RAWow i siedzimy w pokoju gapiac sie do monitora.

Niestety z biegiem czasu troche zmienilem spojrzenie na scene HS... wiec trzeba by cos zmienic zeby w ogole cos bylo. Byl bum na HS od 2004 w PL az do okolo 2008 roku mysle, pozniej byla rownia pochyla w dol. Wiem ze nie tylko imprezy HS z tego powodu cierpia ale tez inne gatunki w PL przezywaja ciezki okres i ciezko sprowadzic ludzi na jakas konkretna impreze. Wiec wszystko razem sumujac - tak, popieram komercjalizacje bo tylko ona na chwile obecna zostala :/

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Podziêkowali:BD.Lukash, Artiks, Daron37, ROoZi, netya, Wiktoryy, Crackman
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 18-01-2013, 13:54    #9

My jako BD zostaliśmy rezydentami High school party ... taki cykl imprez dla licealistów (oczywiście wchodzi każdy kto chce) . Będziemy tam grac 1/2 mocniejszych dzwiekow ale w tym wypadku wlasnie tych "spedalonych" moze to kogos zacheci do wglebienia sie w temat i pojawi się na naszych imprezach organizowanych przez np. Drivera czy też kogoś innego z naszej forumowej paczki. :) Zawsze to jakaś promocja :P

Aqsel 
Arkadiusz

Informacje
Do³±czy³: 25 Sty 2009
Piwa: 41
Sk±d: Radom/Warszawa

Wys³any: 18-01-2013, 18:41    #10

BD.Lukash i ResQ - Zgadzam się z Wami. Wiadomo, że nie ma co liczyć na taką popularność HS'u w Polsce jak jest np w Australii, Belgii czy Niemczech ale trzeba próbować dawać sobie takie szanse jak ta. Sam co prawda nie liczę, że "Year of Summer" zwojuje listę Hop Bęc. Ale jak się nie spróbuje to się nie przekona. Może będzie chwilowe zainteresowanie i moda na NuHS jak była na frefall'a albo przeminie bez echa... Ja nawet zagłosowałem ;]

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 3313
Odpowiedzi: 39
Odwiedzin z google: 721
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: