1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Nie rozumiem fenomenu takich "artystów" jak Warface, Unresolved, D-Sturb.
tak wczesniej oni byli tymi ktorych fenomen byl niewytlumaczalny, przeciez to od nich bylo najglupsze a zarazem najwierniejsze fanboystwo na youtube w komentrzach(pewnie istnieja do dzisiaj jak ktos ciekawy). Z jednym trzeba sie zgodzic, mimo ze hardstyle wrócil na dobre wg mnie tory, to brakuje kreatywnosci. Tracki brzmią tak samo w wielu przypadkach, ale czy w czasach nustyle/euphoric tego nie bylo? Scena hardstyle jest tak strasznie zamknięta na innowacyjnosc ze bedzie sie to odbywalo w kółko. Nawet jesli za rok do lask wróci reverse bass i tracki stylowane na early to scena zrobi wszystko zeby kazdy brzmial tak samo. "Mlodzi producenci" których na scenie jest zdecydowana przewaga liczebna niz tych "gwiazd" nie idą swoją ścieżką tylko gęsiego za swoim idolem który zrobil cos fajnego. Na topie byli Gunz 4 Hire? To nagle wyszlo 50 podobnych kawalków. A Ci którzy pchają coś nowego, jak np Regain, mają szansę na coś wiecej, problem w tym ze wszyscy boją się wychylać i klepią "album"(w liczbie trackow, niekoniecznie w formie albumu) na jednym projekcie(wspomniany Unresolved).
To samo bylo z tempem w RAW, teraz tempo jest podobne a nawet szybsze niz w starszym HC. Zreszta jest kilka kawalkow ktore ma identyczne kicki jak w HC z lat np 2008. Nie zapomne tez momentu na ktoryms Dominatorze gdy przechodzac obok sceny HS uslyszal Chronic Counter co zreszta pozniej bylo w co drugim secie. To akurat moim zdaniem sprawka Minus Militia i ich setu z Hard Bass bo wtedy sie to zaczelo. Ja tam lubie RAWy ale z tych znanych aliasow to chyba tylko E-Force do mnie przemawia, jego tracki nie liczac Illussion zapadaja w pamiec, reszta albo proboje byc mocna albo jest sam kick czesto przypominajacy jakies pykanie... no ale co ja sie tam znam
_________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome
Może ma racje może i nie ale faktem jest że fani rawu pojeżdżają słuchaczy lżejszej odmiany hardów na każdym kroku jak i wykonawców. To że ktoś lubi sobie posłuchać fajne lajtowe melodyjne tracki znaczy że jest pedałem itp. ? To już standard spotkać hejty fanboyów rawu w komentarzach pod nowymi nu trackami. Nie rozumiem tego fenomenu że fani rawu stawiają się ponad nu twierdząc że ten tak na prawdę nie ma nic wspólnego z hs, a w sumie raw z pierwotnym hardem też nie ma nic wspólnego. Sam lubię posłuchać wszystkiego, więc nie stawiam się po żadnej ze stron.
Bo od jarania się ciężką muzyką człowiek myśli, że jest taki fajniejszy niż reszta.
Dosłownie.
A to wszystko wynika z zazdrości. Zapytacie czemu z zazdrości? Ano dlatego, że w przypadku kiedy Pan Raw puszcza muzykę wśród znajomych to oni tylko "wyłącz tą młóckarnie/napierdalanke/chujnie/itp.". Tak jest przy 99% jego "najlepszych" utworów, które jego znajomi koniecznie muszą posłuchać, bo z pewnością jak będą na siłę słuchać kawałków składających się dźwięków kopania w drzwi to na pewno im się spodoba. Pozostałe 1% utworów znajomi powiedzą, że spoko, tylko po to by się odpierdolił. Pan Nustyle ma już inną sytuacje. Jako, że jego muzyka ma melodyjki zbliżone do tego co i w radiu się usłyszy czy na innej esce, to jak puści kawałek wśród znajomych to 50% powie, że be, ale pozostali chętnie posłuchają i to nawet do końca.
Więc co Pan Raw? To, że włącza mu się myślenie typowego undergroundowca (i tu mam na myśli szeroki zakres od hardkorowców, przez punki, metale, po spidkory, fartkory): >>anon, level 17-20 >>słucha tylko ciężkich odmian hardstajl i hardkor >>Moje ziomki tego nie kumają, ale to dlatego, że nie są wybrańcami. >>Ja rozumiem, przesłanie w hasłach "Fuck you all", "Get the fuck out", >>"Darkness in my mind" >>"I'm pussy motherfucker" >>"Put you hands up if you want to die", "Destroy" >>kurwa rozumiem tą metaforę w skreczu >>który brzmi jakby ktoś sie zesrał >>Ten mrok przeciez jest taki czytelny >>a oni niższa rasa tego nie kumają. >>słuchają NuStyle'u! Co to za gówno. >>Komercja, skoro poleciało to w TV . >>Komercja = guwno >>KIEDYŚ TO BYŁA MUZYKA! Co prawda nie pamiętam, że były takie hardstajle jak to:
>>to pewnie powstało później >>illuminati tylko kłamią, że to early hardstyle >>tak jak word trade center >>tylko surowa muzyka >>trzeba odpalić youtuba i sprawdzić czego słuchają te pedały od nustajlu >>ale gówno, >>napisze im że gówno i że są pedały >>wolność słowa w końcu >>jak to śpiewał Unexist w piosence "fuck the system" >>ja pierdole mama słucha Zetki >>żeby tylko moje ziomki z imprez sie nie dowiedzialy bo przypal >>sprawdzmy co za imrpezki w przyszlosci >>o jakiś nustajl w klubie enerdżi 3000 w przypałowicach >>i tru hardkor dj w no-name kawiarence internetowej w przy bunkrze w łętowni >>jebać enerdżi, sama komercja i lasery >>jade na hardkor didżeja //miesiąc później >>super impreza była >>wyłączyli prąd w połowie >>przyjechała policja po nielegal >>dostałem pałą po nerkach >>fuck the system jak śpiewał unexist >>ale było super >>powinni zorganizować masową impreze na stadionie narodowym >>zaprosić samych wyjadaczy dj >>napewno wszystkim by sie spodobało i co roku by przyjeżdzało więcej hardkor anonów >>mejdejowi sie udało >>polska co za zacofany kraj >>o lineup Qlimax >>ja pierdole tylko 1 dj hardkor >>jak dadzą 10 hc didżeji to pojade >>partyraiser na qlimaxie >>sprzedał sie >>wejde na forum założone z 5 ziomkami z imprez >>5 userów, 5 adminów >>pohejtujemy troche ten gówniany nustyle >>kiedy polska sie obudzi >>aftermovie z qlimaxa >>ja pierdole ile laserów i światełek >>pedalstwo >>dobrze ze nie pojechałem >>Korwin na prezydenta >>ja pierdole 4,9% na Korwina >>to przez nustyle >>pedały >>dobra trzeba sie uczyc na przyrke, bo kiedys trzeba skonczyc to gimnazjum
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Ostatnio zmieniony przez Daron37 26-02-2016, 09:51, w caoci zmieniany 1 raz
Unfortunately, we had to made the decision to cancel the event KO2016 - a Knock Out event, that would take place on the 19th of March 2016 at Rotterdam Ahoy. A very hard decision, because b2s always wants the best for their fans. With this renewed concept, we wanted to bring a more euphoric night for the visitors, but there was too little interest. With the expected amount of visitors, we can't offer the quality that fans expect of b2s events. Everybody that bought a ticket, will get an automatic refund of their money, including service costs. We hope to see you on one of our other events.
Unfortunately, we had to made the decision to cancel the event KO2016 - a Knock Out event, that would take place on the 19th of March 2016 at Rotterdam Ahoy. A very hard decision, because b2s always wants the best for their fans. With this renewed concept, we wanted to bring a more euphoric night for the visitors, but there was too little interest. With the expected amount of visitors, we can't offer the quality that fans expect of b2s events. Everybody that bought a ticket, will get an automatic refund of their money, including service costs. We hope to see you on one of our other events.
A wystarczyło napisać że Warface premierowo pokaże swój nowy album, puścić zapętlony przez godzinę jakiś z jego tracków i każdy prawdziwy smakosz mocnych brzmień byłby usatysfakcjonowany i zainteresowany wydarzeniem
_________________ "I choose to rise, not fall! I choose to live, not die! And I know what's within me is also within you! That's why I ask you now... to join me..."