Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 2000, aquagen, bass, brothers, htrc, phatt, vs., warp

Warp Brothers vs. Aquagen - Phatt Bass HTRC [2000]
Autor Wiadomo
promolestructur 
D.N.A.

Informacje
Doczy: 28 Cze 2010
Piwa: 14
Skd: P-ń

Wysany: 04-08-2011, 14:36   Warp Brothers vs. Aquagen - Phatt Bass HTRC [2000] #1

kolejna ciężka trance'owa produkcja ;)

Link
Zairon - I'm Techno
Evil Activities - Nobody Said it Was Easy
Tha Playah - Why so Serious

DecibelJourney 
Bum!

Informacje
Doczy: 22 Cze 2011
Piwa: 13
Skd: Kielce

Wysany: 05-08-2011, 15:12    #2

Gdyby nie my to by tu się nikt z młodych nie edukował na epickich trackach.
A jeżeli ktoś tworzy to powinien szukać inspiracji w tamtych czasach rok 2000 rządzi.

promolestructur 
D.N.A.

Informacje
Doczy: 28 Cze 2010
Piwa: 14
Skd: P-ń

Wysany: 05-08-2011, 15:42    #3

właśnie i to mnie boli, masakra myślałem o tym ale mówiłem sobie że nie napiszę
teraz zmieniam zdanie - i napiszę
LUDZIE - my to wszystko wrzucamy dla Was, edukujcie sie do qrwy nędzy, bo nie wiecie co Was omija - jak można omijać taką szansę
tyle wspaniałych utworów, a przeglądających każdorazowo po kilku
gdyby nie tych trzech może czterech ludzi którzy tu w ostatnim czasie wrzucają to nikt inny by nie zaglądał, a to jest idiotyzm bo nie sztuką jest zaglądnąć na to co sie zna i wstawić komentarz że "za3,14erdolista muza"
sztuką jest lecieć po wszystkim, posłuchać i wybrać coś dla siebie - zawsze sie znajdzie coś do czego do końca życia będziemy wracali
tylko w taki właśnie sposób poznałem wiele utworów tutaj na forum, które już teraz orkeśliłem mianem wiecznych - częśc też w tym dziale, jak np Russenmafia Pull(Solid Sleep Remix)
ZATRACIACIE NIEPOWTARZALNĄ OKAZJĘ SWOIM ZACHOWANIEM, WSZYSCY KTÓRZY TAK DZIAŁAJĄ(nie tylko młodzi)
nam kilku to rybka bo nam nie potrzeba masy komentarzy pod tematem, nie potrzeba pochwał ani piw
POTRZEBA TYLKO UZNANIA DLA MUZYKI - własnego może być skrytego, ale uznania ;)
zmieńcie nastawienie... ;D
pozdrawiam weekendowo :]
Zairon - I'm Techno
Evil Activities - Nobody Said it Was Easy
Tha Playah - Why so Serious
Ostatnio zmieniony przez promolestructur 05-08-2011, 15:43, w caoci zmieniany 1 raz  

Podzikowali:DecibelJourney
DecibelJourney 
Bum!

Informacje

Wysany: 05-08-2011, 17:48    #4

Piona!
Jest tu jeszcze jedn gość który wyznaje nasze zasady i zna się dobrze na epickich nutach.
Ja jestem na tym forum by znaleźć ludzi co mają taką samą zajawkę , nie chcę żeby ludzie byli pokroju ''Radio Eska hits''i wybijali temat który wszyscy widzą na dzwonkach do ściągnięcia z wrzuty pl.
Ta muzyka tworzyła sample synthy i motywy do wszystkiego czym dziś można się bawić.
Rozwala mnie to że ludziom nie chce się szukać tematów , od razu ogladają pierwszy lepszy post .
Nigdy nie poznacie w ten sposób tego co lubicie.
I jeszcze jedno , jeżeli czytam komentarz typu ''stare'' to pokażę kły bo jak dla mnie tej przypadłości nie trawię.
Weźcie się logicznie zastanówcie słuchacie muzyki bo lubicie ? czy słuchacie bo wam każą media.
Kiedyś wszystko będzie stare , muzyka to nie fastfood a internet to świetny wynalazek.
Chcecie czegoś dobrego cofnijcie się w czasie.
Po prostu nauczcie się szukać .
Szukajcie aż znajdziecie.
Wiecie co się dzieje na miedzynarodowych też tam jestem to inny świat.
Polsko idź do przodu.

sycoman 
united gabber's

Informacje
Doczy: 03 Lut 2010
Piwa: 408
Skd: śląsk-Halemba

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 06-08-2011, 10:59    #5

wałek dobry mam zreszta cały album na tamte czasy to naprawdę było mocne, a tu niestety zrozumieją was nieliczni w wieku starczym jak ja ;D ,ludzie zresztą słuchają tego na czym się wychowali dla mnie to nawet ten wałek jest za nowy hehe a ma już 11 lat chociaz taki twardy kwas zawsze dobrze się kojarzy,no a młodsi jak sie wychowali na HS czy mainstream też raczej będa słuchali właśnie tego od czego zaczynali............ja mogę śmiało powiedzieć że wychowałem się ogólnie na beat-ie na początku dance ale wiedziałem że dla mnie podstawą jest tempo i tak już zostało, pierwszy album Scootera ciągle jest dla mnie najlepszym albumem lat 90' muzyki elektronicznej no ale z czasem wszystko się zmieniało chodzi mi o styl wielu twórców ,zwalniało tempo itd muzyka robiła się spokojniejsza,przełomem stało sie powstanie Hardstyle-u ,bo hardcore zawsze był jest i będzie ale nie aż tak bardzo dostepny a Hardstyle to był taki booom taka odskocznia od coraz to lżejszych dźwieków ale i to się popierdoliło hs jest taki jak widzimy Hardcore się zmienia ale tu zawsze będzie coś dobrego do posłuchania ale reszta muzyki elektronicznej dla mnie to porażka dla tego ja słucham oprócz hardcore-u wałków praktycznie tylko z lat 90' ktoś może zarzucić ze trzeba sie rozwijać itd ale po co się rozwijać jak to co teraz jest produkowane po prostu mnie nie kręci i tyle, zresztą nie zamknąłem sie tylko i wyłacznie w latach 90' w dzisiejszych czasach tez idzie wyłowić perły muzyczne ale z reguły są to wałki Hardcore-we a gdzie reszta nie ma juz tak jak kiedyś zajebiście mocnego trance-u ,może acid techno nie zwalnia ,ale o np rave to juz możemy zapomnieć nawet early HS już nie istnieje więc jak tu nie wrócić do starych czasów z zajebistym tempem, dźwiekami z kosmosu i ogólnie stylu nie do podrobienia
Ostatnio zmieniony przez sycoman 06-08-2011, 11:13, w caoci zmieniany 1 raz  

DecibelJourney 
Bum!

Informacje

Wysany: 08-08-2011, 10:12    #6

A wiesz że jak łebki grali u mnie w bilard i do grania była płyta Bravo hits lato 2000 to wszyscy jej chcieli słuchać bo zajebista jak im powiedziałem ze to ma 10 lat , to mówili: ''tak ?i co z tego''.
To był dobry znak.
Wszystko zależy od promocji.
Po prostu ludzie w tych czasach są tak rozleniwieni że masakra.

Datraxx 

Informacje
Doczy: 29 Sty 2011
Piwa: 100
Skd: z Dolnośląskiego

Wysany: 08-08-2011, 10:47    #7

Co do transu to wole 100 razy te z lat 90' do 2004, bo te dzisiejsze to jak kto gdzieś kiedyś napisał 95% tracków to gówno i to prawda. Perełki się zdarzają ale trzeba je poszukać. Już sto razy lepiej trzyma się Hard Trance i ogólnie Hard Dance, Hs'u nie komentuje...
Ostatnio zmieniony przez Datraxx 08-08-2011, 10:47, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 1114
Odpowiedzi: 6
Odwiedzin z google: 187
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: