1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
King Kong ain't got shit on me! How dare you make her deaf! Here I come motherfuckers!
Tell you something so you get this straight It's not my work that got her this way, my work is clean So what does cause it? What causes it? The world causes it This causes it! This causes it! This causes it! Information overload! All the electronics around you poisoning the airwaves! Technological fucking civilization! But we still have all this shit, 'cause we can't live without it Let me do my work
How dare you make her deaf!
King Kong ain't got shit on me! Here I come motherfuckers!
How dare you make her deaf! Where the fuck am I going Why is this shit gonna happen to me? Fuck! Think, think! Al right. Okay. Oh this better work, oh this better work Here I go, alright, one, two, three Come on, come on, come on, yes! Yes! Yes! Here I come motherfuckers!
How dare you make her deaf! King Kong ain't got shit on me!
Here I come motherfuckers!
What causes it? The world causes it This causes it! This causes it! This causes it! Information overload! All the electronics around you poisoning the airwaves! Technological fucking civilization! But we still have all this shit, 'cause we can't live without it Let me do my work
PL
'Technologiczna Cywilizacja'
King Kong gowno na mnie ma! Jak smiesz czynic ja glucha! Nadchodze, skurwiele!
Cos ci powiem, zebys mogl sobie to poukladac To nie przeze mnie ona jest jaka jest, moja robota jest czysta Wiec co jest przyczyna? Co jest przyczyna? Swiat jest przyczyna To jest przyczyna! To jest przyczyna! To jest przyczyna! Przeladowanie informacjami! Ta cala elektronika wokol zatruwajaca powietrze! Technologiczna kurwa cywilizacja! Lecz wciaz trzymamy to cale gowno, bo nie mozemy zyc bez niego Pozwoj mi zajac sie moja praca
Jak smiesz czynic ja glucha!
King Kong gowno na mnie ma! Nadchodze, skurwiele!
Jak smiesz czynic ja glucha! Gdzie ja kurwa ide? Dlaczego to cale gowno ma spasc na moja glowe? K*rwa! Mysl, mysl! Dobra. Okej. No, lepiej, zeby to zadzialalo, lepiej, zeby zadzialalo No to ide, dobra, raz, dwa, trzy No dalej, dalej, dalej, tak! Tak! Tak! Nadchodze, skurwiele!
Jak smiesz czynic ja glucha! King Kong gowno na mnie ma!
Nadchodze, skurwiele!
Co jest przyczyna? Swiat jest przyczyna To jest przyczyna! To jest przyczyna! To jest przyczyna! Przeladowanie informacjami! Ta cala elektronika wokol zatruwajaca powietrze! Technologiczna kurwa cywilizacja! Lecz wciaz trzymamy to cale gowno, bo nie mozemy zyc bez niego Pozwoj mi zajac sie moja praca
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)