1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Mam zaszczyt zaprosić wszystkich wiernych słuchaczy starych, dobrych dźwięków na nową audycję w radiu Hardstation.FM. Early Hours Radio Show, bo o niej mowa rusza już w najbliższą niedzielę! Pierwsza odsłona z moim gościnnym udziałem i w nieco rozszerzonej formule. Pewnie gdybym miał więcej czasu dałbym się namówić na cotygodniowego seta, a tak ograniczę się tylko do grania mniej więcej raz w miesiącu. Z tego co wiem od następnego tygodnia audycja będzie już krótsza - potrwa dwie godziny (od 18 do 20).
Audycja wczoraj nie wypaliła, bo ktoś znów nie ustawił setów jak należy. Nowy termin to najbliższa niedziela 10 października. Natomiast godziny setów pozostały bez zmian.
[ Dodano: 19-02-2011, 10:56 ] Od wczoraj już oficjalnie wiadomo
HardStation.FM is proud to have The Early Hours Show. Three hours of the best early sounds on your radiostation. Every Sunday from 6PM - 8PM.(GMT+1)
Good news! ----------- In the second week of March the Early Hours show will be expanded to 3 hours every week. Next to our current residents Crysonic, DP, Silvio Aquila, Ruff J. and Dj Schizo, we will also welcome: K-Cin, Hardman, Noordz and Dj Practice.
K-Cin will be playing every 3 weeks in stead of Crysonic, who is now delivering us with a mix every 4 weeks. The rest of the residents will also play every 4 weeks.
So from Sunday March 03rd you can enjoy the best early hardstyle from 5PM - 8PM (GMT+1)