1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Life of the moon Reflected by guns Worship of moons I am the sun!
Doggones plotted shit lovely they're trying to imprison my astrology Doggones plotted shit lovely But the feds is also plotting me
I am the sun!
I stand on the corner of the block slinging amethyst rocks Drinking 40s of mother earth's private nectar stock Dodging cops, and I need a fix of that purple rain The type of shit that drives membranes insane Oh yeah, I'm in the fast lane snorting candy yams That free my body and soul and send me like Shazaam Never question who I am!
My influence on user reflection you See when you look in your minstrel mirror And talk about their culture Their existence is that of a schizophrenic vulture Yeah, there's no repentance They're bound to live in infinite consecutive executive life sentence
I stand on the corner of the block slinging amethyst rocks Drinking 40s of mother earth's private nectar stock Dodging cops, and I need a fix of that purple rain The type of shit that drives membranes insane Oh yeah, I'm in the fast lane snorting candy yams That free my body and soul and send me like Shazaam Never question who I am!
Doggones plotted shit lovely they're trying to imprison my astrology Doggones plotted shit lovely But the feds is also plotting me
Never question who I am! (5X)
(I am the sun...) (?X)
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
K*rwa, ja pierdole, ten tekst mogl sie zrodzic tylko w mudzynskiej pale, bez kitu to sampel z jakiegos hiphopowego scierwa jest, ale tekst rozni sie od oryginalu choc oryginal jest jakies 5 razy dluzszy i 100 razy bardziej posrany niz to Fchuj jakis mudzynskich slangowych wyrazej, ktorych czesci nie moglem znalezc nawet na necie wiec domniemam iz byly to jakies jego prywatne skurwiale metafory jak dla mnie tekst nie ma ani grama sensu, no ale z jakiegos pwoodu dali sie lapac w siatki Holendrom i Amerykanom wiec nie oczekujmy Szekspira kurwac to tyle tytulem wstepu
'To Kim Jestem'
W harmonii ze Sloncem x3
Skubance uknuli ten szajs doskonale
Zycie Ksiezyca Odbite na spluwach Kult ksiezycow Ja jestem Sloncem!
Skubance uknuli ten szajs doskonale Probuja zakuc w kajdany mojÄ astrologie Skubance uknuli ten szajs doskonale Lecz federalni chca sie dobrac do mnie
Ja jestem Sloncem!
Stoje na rogu bloku dilujac najlepszym crackiem Walac czterdziestki z prywatnego zapasu Matki Ziemi Uciekajac glinom, i potrzebna mi nastepna dzialka tej beznadziei Tego rodzaju gowna, co doprowadza membrany do szalu O, tak, zasuwam na maxa zasysajac po drodze 'candy yams'* Przez to moja dusza i cialo sa wolne i czuje sie ekstra Nie kwestionuj tego kim jestem
Moj wplyw na uzytkownika jest twoim odbiciem Widzisz, kiedy patrzysz w te swoje minstrelskie lusterko I mowisz o ich kulturze Ich istanienie jest rodzaju sÄpa ze schizofrenia** Tak, nie ma co pokutowac Sa zmuszeni zyc z wyrokiem dozywocia w nieskonczonym ciagu nastepczo-wykonawczym
Stoje na rogu bloku dilujac najlepszym crackiem Walac czterdziestki z prywatnego zapasu Matki Ziemi Uciekajac glinom, i potrzebna mi nastepna dzialka tej beznadziei Tego rodzaju gowna, co doprowadza membrany do szalu O, tak, zasuwam na maxa zasysajac po drodze 'candy yams'* Przez to moja dusza i cialo sa wolne i czuje sie ekstra Nie kwestionuj tego kim jestem
Skubance uknuli ten szajs doskonale Probuja zakuc w kajdany mojÄ astrologie Skubance uknuli ten szajs doskonale Lecz federalni chca sie dobrac do mnie
Nie kwestionuj tego kim jestem x5
Ja jestem Sloncem! x?
*candy yams to jakis gatunek slodkich pyrkow zasmazanych w jakims cukrze czy innej melasie **nie pytaj co to jest, ale jak dla mnie rozpierdala naszego 'sepa milosci' w jebany drobny mak
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)