1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
I'm alive, fuck the world When I get lit my vision's blurred So fuck all their authority The war in me knows the fucking enemy It's the system and all of its bullshit Blow it up and everyone in it Fuck their authority [2x] Life sucks and then you're left dead I ain't let them fuck my head I say, they're never gonna break me Hate me, what you've done for me lately? Shut up! Why the fuck don't you make me? System, system, thanks for creating me!
Peace, love and anarchy I don't fuck with you, so don't fuck with me I believe, in a free state Man made shit will disintegrate So fuck their authority Fuck their authority [2x]
Fuck-fuck-fuck-fuck-fuck the system [5x]
Fuck the system [4x]
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Ja zyje, j*bac caly swiat Gdy jestem spalony moj wzrok sie rozmywa Wiec j*bac ich autorytet Wojna we mnie dobrze zna pieprzonego wroga To system i caly syf z nim zwiazany Rozpirzmy to i wszystkich co w nim tkwia J*bac ich autorytet x2 Zycie jest do dupy, a na koniec zdychasz Nie pozwole im nasrac mi do glowy I mowie, ze nigdy mnie nie zlamia Nienawidzcie mnie, co zrobiliscie dla mnie ostatnio? Zamknac sie! Dlaczego do chuja nie kazecie mi sie zamknac? Systemie, systemie, dzieki za stworzenie mnie!
Pokoj, milosc i anarchia Nie dopierdalam sie do ciebie, wiec ty nie dopierdalaj sie do mnie Wierze, ze w wolnym panstwie Czlowiek gowno znaczacy, rozpadnie sie na kawalki / zniknie bez sladu Wiec j*bac ich autorytet J*bac ich autorytet x2
dobry tekst i bardzo fajnie brzmi w kawaĹku, szybko przegadany, wiadomo o co chodzi i track napierdala dalej bo czasami jak siÄ sĹucha wokali w niektĂłrych trackach to powiedziane jest 5 sĹĂłw na krzyĹź a trwa to póŠkawaĹka...
_________________ Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)