1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Jakość nie jest w HQ ale ujdzie. Uwielbiam tego tracka...delikatnie pisząc-rozpieprza ten system Zawsze chciałem mieć tego sztosika ale często o nim zapominałem i teraz tak mi się przypomniało, ale z tego co widzę to wyszedł tylko vinyl (DISCOGS) i chyba nie ma WEB Releace...
_________________ "Żeby zrozumieć i docenić Hardstyle, musisz poczekać, aż brzmienie wysadzi ci głowę w powietrze - od następnego razu będziesz już to kochał" - Lady Dana
FRIZ, tak tak zgadzam się, właśnie z tego filmiku znam ten track dobrze ryje mózg jeszcze raz: świetny kawałek!!!
_________________ "Żeby zrozumieć i docenić Hardstyle, musisz poczekać, aż brzmienie wysadzi ci głowę w powietrze - od następnego razu będziesz już to kochał" - Lady Dana
Nie mam pojecia jak do tego w ogole doszlo, ze JDX zrobil ten hymn na TD i skad ten aliase sie wzial Ale to jest najlepszy hymn tej imprezy W tym kawalku jest takie pierdolniecie ze ewidentnie ima sie to do imprezy, jak i samej nazwy. I te syreny... A nie tam, jakies gowno co zrobil Nosferatu z Endymion'ami...
ShalvaTec napisa³/a:
Zawsze chciałem mieć tego sztosika ale często o nim zapominałem i teraz tak mi się przypomniało, ale z tego co widzę to wyszedł tylko vinyl (DISCOGS) i chyba nie ma WEB Releace...
Nie patrz na discogs bo tam rzadko kiedy mozna kupic jakiegos WEB'a. Z reszta, to jest strona glownie informacyjna, ze cos wyszlo i juz Jak chcesz, to pisz
Nie mam pojecia jak do tego w ogole doszlo, ze JDX zrobil ten hymn na TD i skad ten aliase sie wzial
No właśnie! Gdzieś mi się przeczytało że 567482 jest a.k.a. JDX, chciałem się zapytać jak to możliwe i czy jest to w ogule prawda...no ale już mam potwierdzenie
Nie patrz na discogs bo tam rzadko kiedy mozna kupic jakiegos WEB'a. Z reszta, to jest strona glownie informacyjna, ze cos wyszlo i juz
No w sumie to nie szukałem dobrze WEB'a, a wiem że na Discogs znajdę chociaż nazwę relacji (czy jak to pisze na Discogs - Catalog) czyli: TD001. Jak nie znajde to się odezwe (jak nie zapomne znów o tym tracku)
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 1366 Odpowiedzi: 9 Odwiedzin z google: 348