1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
isaac'a od jakiegoĹ czasu uwielbiam, NC od zawsze wiÄc jak dla mnie chyba najlepszy dobĂłr jaki mĂłgĹby byÄ, tylko z HC wybraĹbym sobie kogoĹ innego, no ale to nie koncert ĹźyczeĹ (tylko muzyki powaĹźnej )
_________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ?
No Isaac ostatnio wraca do Ĺask i gra caĹkiem porzÄ dnie, czÄsto w starym stylu i kto wie co nam tutaj przyszykuje NC - ich stare produkcje miaĹy w sobie to coĹ, dzisiaj to jest kupa jak dla mnie. Nosferatu - ciÄĹźko powiedzieÄ, kiedyĹ miaĹ bardzo fajne kawaĹki, dziĹ róşnie to bywa.
ZarĂłwno Isaac i chĹopaki z Noisecontrollers ( mimo , Ĺźe ostatnio wydajÄ chĹam ) sÄ jednymi z moich ulubionych artystĂłw. Nosferatu teĹź elegancko. Impreza do przemyĹlenia.
_________________ TYLKO EARLY HARDSTYLE !
"MaĹo wiedzy oddala od Boga. DuĹźo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem." Ludwik Pasteur
dla mnie kompletnie nieciekawe trio tym razem , Noisecontrollers nie slucham ani nieprzepadam, Isaaca nigdy nielubialam specjalnie a co najwyzej Nosferatu mogl by mnie zaciekawic ale no niewiem wogole jakie miny maja na plakacie neiktorzy D
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)