ZIUTA Nicht therapierbar!

Informacje Doczya: 18 Maj 2009 Wiek: 38 Posty: 1457 (0,23/dzie) Piwa: 195 Skd: z kątowni :]  | Wysany: 20-05-2010, 18:49 Speedkore - Odio chiama Odio | #1
|
| Speedkore - Odio Chiama Odio
Ed è una discesa fino all'abisso, Alla dannata ricerca di ciò che più odio, Ma la riposta, L'ho già trovataaaaaaa!
Odio chi mi ha detto, Poche cose in faccia, Odio chi mi ha fatto, Male consapevole, Odio chi mi ha preso, (Odio) quasi un anno, Odio te odio te odiooo teeee!
Odio te odio te odio te odio odio odio te!
Le donne...sono tutte puttane.. anche tu!
Odio chi mi ha detto, Poche cose in faccia, Odio chi mi ha fatto, Male consapevole, Odio chi mi ha preso, (Odio) quasi un anno, Odio te odio te odiooo teeee!
GIBBERISH SHOUTING
La menzogna di una storia è la scoperta di una troia!
GIBBERISH SHOUTING
Odio teeee...troia!
Odio chi mi ha detto, Odio chi mi ha fatto, Odio chi mi ha preso, Odio teeeee!
Nessun sentimento, Nessuna emozione, Solo odio chiama fottuto odio!
Speedkore – Nienawiść wzywa nienawiść
I to jest zejście do przepaści, Daremne jest szukanie tego, co lubię najbardziej, Ale odpowiedź, Jest już stwierdzonaaaaa!
Nienawiść, która powiedziała mi, Kilka rzeczy w twarz, Nienawidzę ludzi, którzy pokazali mi, Świadomość zła, (Nienawiść) prawie przez rok, Nienawidzę cię! Nienawidzę cię! nienawiść!
Nienawidzę cię! Nienawidzę cię! nienawiść!
Kobiety… Wszystkie są kurwami… Także Ty!
Nienawiść, która powiedziała mi, Kilka rzeczy w twarz, Nienawidzę ludzi, którzy pokazali mi, Świadomość zła, (Nienawiść) prawie przez rok, Nienawidzę cię! Nienawidzę cię! nienawiść!
OKRZYKI BZDUR
Kłamstwo jest historią odkrycia jakiejś suki…
OKRZYKI BZDUR
Nienawidzę Cię suko!
Nienawiść która mi powiedziała, Nienawiść która mi zrobiła, Nienawiść która mnie zabrała, Nienawidzę Cięęę!
Żadnych uczuć, Żadnych emocji, Tylko nienawiść wzywa pierdoloną nienawiść! | | Ostatnio zmieniony przez ZIUTA 20-05-2010, 18:52, w caoci zmieniany 2 razy | |