1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Znow sie powtorze - na 20lecie mogli sie w hooj bardziej postarac, a tak to jak Kitana uwazam. W 2011 roku bardzo mi sie hymn podobal, nieraz do tej pory go slucham. Od tamtego czasu nic.
Zgadzam siÄ, Ci sami artyĹci ktĂłrzy nagrali jakis anthem, maja co najmniej kilka utworĂłw w swojej dg, ktĂłre bardziej by sie nadawaĹy na taki anthem. Mam wraĹźenie, ze jest jakaĹ chujowa konwencja, jakis szablon ktĂłrym wszyscy lecÄ co roku. Chujowy Mc dracy coraz bardziej mordÄ, narastajÄ ca melodia w ktĂłrej na finiszu mozna dojebac fajerwerki lub wybuchy ognia i bierdolnac Maaasteers oooffff HaaardCooooore. Nie wiem czy oni sie spalajÄ , czy ciĹnienie maja wiÄksze robiÄ c te utwory? Do tego ci MC - ja pierdole, gdzie oni maja flow? PowtarzalnoĹÄ, cienizna, tandeta. Nie mowiÄ juz nawet o life, bo tam kaĹźdego z nich stary MC Rage zniszczyĹby pierdnieciem. NamnoĹźyĹo sie tego chujostwa jak grzybĂłw po deszczu i czÄsto rozpierdalaja mi caĹkiem dobry numer tym swoim pierdoleniem bez sensu. Juz zĹapaĹem sie na tym, ze jak widzÄ track ...feat MC... to nastawiam sie negatywnie przed przesĹuchaniem.
Dobra, jebac to, sorry za pol znaki, pisze z koma.
Mimo wszystko dla mnie z mainstreamowych anthemow to Dominator jeszcze sie trzyma a inne eventy nie maja nic co zapadloby w pamiec. Teraz proboje sobie przypomniec kto zrobil anthem rok temu i nie pamietam A co do MC's to sie zgadzam, jak slysze Watchera to od razu przewijam a pedalski Jeff wcale nie jest lepszy.
_________________ 30.07.2011 - Dominator 24.03.2012 - Masters of Hardcore 21.07.2012 - Dominator - Cast of Catastrophie 15.12.2012 - Thunderdome
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)