1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Witajci moi Hardforumowicze Wiem że teraz wszyscy sramy w gacie z fejmu jaki ogarnął Regine i wogóle ale wczoraj trafiłem na naszego rodaka który być może też sporo namiesza na rynku. Akcja działa sie przed nowym rokiem. Nie wiem dokładnie jak to sie zaczęło ale Frontliner zrobił live stream gdzie przesłuchiwał młodych producentów którzy wysyłali do niego swoje demo. Nie ma co sie oszukiwać ale obesrał sie z zachwytu jak posłuchał naszego Polaczka i zaproponował mu wydanie tracków w sowim labelu. Więcej nie ma co pisac wrzucam wam filmik ze streamu sami sobie zobaczcie co, jak, gdzie i o czym zre sobą gadali - akcja od 2:17:00
Później frontliner potwierdził że był najlepszy na fb:
Tak więc mamy gwiazdeczke w RAW a teraz bardzo możliwe że będziemy mieli w NU. Coraz bardzoej zaczynam być dumny z bycia Polakiem-burakiem-cebulakiem
Temat już się przewijał tu na forum. Na razie nie widać żeby coś się dalej ruszyło i cisza na temat nowych działań, więc możliwe, że będzie to tylko taki pojedynczy release i nic więcej, ale może jednak coś uda mu się osiągnąć, tylko musiałby bardziej się w to zaangażować.
nie sądze, żeby to był jednorazowy release FC dobre numery robi, elegancka jakość i brzemienie dźwięków, takie właśnie troche Fronlinerowate te traki ma mam nadzieję, że dużo u Fronta wyda przynajmniej wiadomo, że jeśli chodzi o hs w polsce to przynajmniej nie tylko raw
nie wiem czemy ale ten track co sluchal od niego brzmi jak typowy Frontliner.No z buta strzelil bym powiedzial ze to Front pewnie dlatego mu tak podeszlo.Zobaczymy co sie urodzi z tego
ten track co sluchal od niego brzmi jak typowy Frontliner.No z buta strzelil bym powiedzial ze to Front pewnie dlatego mu tak podeszlo.
Myslałem to samo. Dźwięki w intro no dosłownie takie same jak Frontlinera. Tylko coś mało gadał i trochę błędów zrobił, ale to może przez stres
Ostatnio zmieniony przez AntramxDJ 10-01-2015, 20:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 1177 Odpowiedzi: 8 Odwiedzin z google: 73