1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
lamborghini17, możliwe, że masz ten sam problem co ja spróbuj następnym razem odświeżyć strone po prostu ja mam podobną sytuację z playerem soundcloud jak otwieram jakiś temat tu na forum, albo jak sam tworze nowy temat, to playera nie widać, dopiero jak odświeże strone to się pojawia
Pod głośnością i info mamy: </>, klikamy i kopiujemy Embed. Zawsze tak robię i działa a z kodem ' embed player' miałem takie same problemy, po prostu nie wyświetlał się player
Ostatnio zmieniony przez Ivanow 16-12-2013, 04:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
?? he jest masa prostych tracków które urywają dupę a tym bardziej jak dla mnie pokłony w stronę producentów którzy stworzyli kawałek tak porywisty a jednocześnie prosty a jako ciekawostkę dodam że lead jest zrobiony z sampli z paczki vec
Może i porywają, ale ja takich rzeczy nie trawię. Ogólnie dla mnie big roomy to dno i źle, że Epic, Animals czy Tsunami odniosły taki sukces. Muzyka nie powinna iść w tym kierunku.
W chujowym kierunku poszedł hs że remixują takie "chujowe" tracki. A tak w ogóle z remixem nie ma to nic wspólnego, bo jak dołożenie kicka do oryginalnego tracka mozna nazwać remixem ?
A w ogóle tsunami to bardzo dobra produkcja która moim skromnym zdaniem ma wiecej energi niz nie jeden hardstylowy track w dzisiejszych czasach !
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2047 Odpowiedzi: 14 Odwiedzin z google: 377