| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 27 Kwi 2013 Posty: 225 (0,05/dzieñ) Piwa: 39 Sk±d: BiaÅ‚ystok  | Wys³any: 16-08-2013, 16:24 Crypsis = Angerfist? | #1
|
| Nie wiem czy wybralem dobry dział ale juz kij z tym... Slyszalem ze Crypsis to Angerfist (lub jeden z nich. Oczywiscie jesli Angerfist to kilka osób bo takie sluchy tez mnie dochodzily). Nawet na fb duzo kilka posów skomentował Angerfist, tak samo jest z YT. Prosze o odpowiedz bo juz mnie brak wiedzy rozsadza W koncu to poniekąd Polak | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzieñ) Piwa: 833 Sk±d: ---  | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Do³±czy³: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzieñ) Piwa: 1318 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 16-08-2013, 16:54 | #3
|
| Kiedyś było dwóch DJi (a na niektórych fotach nawet trzech, ale nie wiem kto to) - Anger i Crucifier (Crypsis) + MC - Prozac, ale podobno miał jakiś wypadek, jest na wózku czy coś w tym stylu.
Z tego co widzÄ™, obecnie Danny gra sam jako 'Angerfist' z Outblastem albo nawet jest 'The Supreme Team'
Aaaa, i produkcje podpisane jako 'Angerfist' robi sam Danny, chyba, że są podpisane feat. Crucifier itd.
EDIT nr 2
Tak do uzupełnienia info Tworzy również pod aliasami:
Bloodcage, Denekamps Gespuis, Floorcrushers (1 wałek HS ), Kid Morbid, Menace II Society oraz z Outblastem jako Roland & Sherman | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez hayer86 16-08-2013, 17:46, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
Podziêkowali: | West |
Informacje Do³±czy³: 08 Lis 2010 Wiek: 34 Posty: 94 (0,02/dzieñ) Piwa: 37 Sk±d: WrocÅ‚aw  | Wys³any: 17-08-2013, 00:46 | #4
|
| w przeszłości Angerfist tworzył duet Danny-Angerfist + Crucifier/Crypsis (na deckach) plus MC Prozac na mikrofonie albo na tłumie bywało jak bywało, porobili troche kawałków gdzie jasno jest napisane Angerfist(Danny) FT Crucifier(Grzesiek) - "jakiś tam kawałek" , Prozac od zawsze siedział na mikrofonie, pewnego pięknego dnia Grzesiek (Crucifier) zaczął bawić sie hardstyle przyjmując alias Crypsis potem poznał sie bliżej z Dj Luną z labelu Minus is More który sie nim zajarał. I tak właśnie sie stało że Grzesiek odszedł od Dannego na rzecz własnej kariery w hardstlu, a Angerfist wciąż został Angerfistem, minęło kilka lat mamy 2013 rok Grzesiek jest wysoko w hardstylu, Danny dalej kosi mainstream hardcore ALE za to ciekawe do tego stopnia, że Prozac został przypisany do projektu Bloogcage (Dawniej sam Angerfist- kawałki mniej mainstreamowe ciemne etc), i wyszło na to że Prozac jest teraz Bloodcage'm i dodali go do most wanted agency i jest sobie dj, Grzesiek jest dj, Danny tez jest dj i wszyscy są teraz Osobno, Co do wypadku na wózku, miał stłuczkę autem, ale sie wykaraskał z tego (nie wiąże sie to z niczyją karierą) pozdro | |
| |
Podziêkowali: | Daron37, Norek, Regain |
| |