1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
[ Dodano: 26-07-2013, 15:52 ] Ta laska potrafi przypier>>> i powiem szczerze, Ĺźe zaczyna mi siÄ podobaÄ - do tego jeszcze z Catscanem mniaaaam OgĂłlnie kobiety Ĺrednio wypadajÄ niestety, a szkoda, dlatego tym bardziej cieszy ktoĹ taki na scenie jak Dagmar
Ostatnio zmieniony przez Gambit 26-07-2013, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
Moje zdanie opieram oczywiĹcie na sĹyszanych live setach [a sĹyszaĹem ich sporo], a nie na tym jednym utworze z Catscanem. Co do Miss k8 to sĹyszaĹem moĹźe ze 2 sety: z Outblastem z MOH i chyba Twisted's Darkside Podcast wiÄc jakby nie potrafiÄ okreĹliÄ do koĹca jej umiejÄtnoĹci i stylu (choÄ w tych dwĂłch secikach dosyÄ doje*** do pieca). Wiesz np. Lady Dana teĹź potrafiĹa od czasu do czasu przypier... po garach na live, ale ogĂłlnie gra Ĺrednio jak dla mnie. Tak wiÄc wybacz ale 2 przesĹuchane sety, kilka numerĂłw + Twoja wstawka z youtuba nie zmieniÄ mojego zdania pĂłki co - ale "No More Jokes" fajny.
[ Dodano: 26-07-2013, 18:01 ] Lampart, to po tych swoich ripostach i stwierdzeniu inwalidztwa argumentĂłw wypowiedz siÄ jeszcze na temat numeru, bo po to go tutaj wrzuciĹem
Ripostuje ze nie tylko ona jest na tej scenie jest jeszcze Anime ,Korsakoff ktĂłre ,,coĹ '' osiagnely w tej muzyce jeszcze kilka kobietek by sie znalazlo. Jest lepiej niz w hs ( tylko Stephanie mi sie kojarzy)
a do tracku jest w porzÄ dku ale niczym sie nie wyróşnia ma wiele innych Ĺwietnych utworĂłw nr 1 od niej teraz jest :
Ĺźe sÄ laski to ja wiem, dlatego napisaĹem Ĺźe ogĂłlnie Ĺrednio dajÄ ... za Korsakoff nie przepadam, AniMe teĹź Ĺrednio - ogĂłlnie zdarzajÄ siÄ im dobre numery, ale to nie mĂłj styl tak do koĹca.
Dzisiaj za to wezmÄ na sĹuchawy jakiĹ secik Miss K8, bo poprzeglÄ daĹem jej tracklisty z wystÄpĂłw i dobiera ciekawe kawaĹki. PatrzÄ c na dobĂłr numerĂłw to wiÄkszoĹÄ setĂłw zapowiada siÄ ostro
Miss Flower gdzieĹ pamiÄtam ze starych czasĂłw, chyba z Promo coĹ nagraĹa ale nie jestem pewien - milion lat jej nie sĹyszaĹem. A Knightvision to chyba kaĹźdy zna z Enzyme
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)