1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Line Up Area 1 : Pandemonium (Early Rave,Early-Hardcore) The Dreamteam Frantic Freak Trypticon (aka Ophidian) Rob Gee vs Lenny Dee Darkraver vs Waxweazle Hitmachine (The People's Choice) Dione vs Predator Vince vs Stylo The DJ Producer. MC Alee MC Da Mouth of Madness
Area 2 : Paradox (Hardcore from 2000 untill 2013) Noize Suppressor vs AniMe Evil Activities Ruffneck vs Ophidian Catscan Nosferatu vs The Viper Promo vs D-Passion The Stunned Guys vs Tommyknocker Underground Damage Unexist MC Jeff MC Axys
Area 3 : Nocturnal (Frenchcore from 2000 untill 2013) Alarma Ravers Dr. Peacock vs Chrono Lethal Injection & Dawnbreaker Sandy Warez vs Tieum Le Bask Johnny Napalm vs HardT3K-Tic The Braindrillerz Audiokillers live (aka D.O.M. & 3Ki) MC Da Mouth of Madness MC Jeff
Area 4 Chamber of Terror (Early Terror) Simon Underground (a.k.a Suicide Squad) Beagle Freaky Flow SpeedFolter Hardnoize
Area 5 Psy Trance/ÂGoa Hanuman Mart Fader Dr. Nox Backflash Katsumi
early wspaniala scena, frenchcore`y tez mi sie sklad w sumie podoba, scena early terror muzycznie napewno mega choc z grajkow nie znam prawie nikogo i ciekawe ze psy/goa trance scena sie pojawila dla mnie na plus
psy/goa trance scena sie pojawila dla mnie na plus
Podbijam..Reszta skĹadu ? w zeszĹym roku miÄliĹmy lepszy UFF!! Impreza warta odwiedzenia, ale ta hala jest sĹaba moim zdaniem..TerroryĹci ledwo siÄ mieĹcili i miÄli saunÄ, main sauna, wszÄdzie sauna
Na reszte skladu trzeba poczekac a to co jest zostalo podane w ulotce z Dominatora. Na dniach zmienil sie rowniez termin bo od kilku miesiecy byl podany 14 grudzien. Zostali poproszeni o zmiane terminu ze wzgledu na jakis event sportowy. 16 listopada mial tez byc Ghosttown 20'lecie w Utrechcie ale dogadali sie organizatorzy i przesuneli ten drugi event na poczatek grudnia. Ciekaw jestem LU na obu.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)