1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Dziwny ten teledysk. Najpierw widzi, że gangsterzy do niej przyszli, więc zamiast uciekać idzie do kuchni napić się wody. A pod koniec, ujęcia na kran, książki i meble. Trochę bez sensu. Ale ogólnie dobra inicjatywa. W necie jest taka długa wersja? Jeśli nie to ciekawe skąd ją wzięli. Poza tym G4H pracują nad nowym teledyskiem. Nie wiem czy do Massacre, ale coś jest na rzeczy.
Dziwny ten teledysk. Najpierw widzi, że gangsterzy do niej przyszli, więc zamiast uciekać idzie do kuchni napić się wody. A pod koniec, ujęcia na kran, książki i meble. Trochę bez sensu. Ale ogólnie dobra inicjatywa. W necie jest taka długa wersja? Jeśli nie to ciekawe skąd ją wzięli. Poza tym G4H pracują nad nowym teledyskiem. Nie wiem czy do Massacre, ale coś jest na rzeczy.
Może faktycznie trochę bez sensu ten układ zdarzeń Tak, jest taka długa wersja. Ale Tobie chyba chodzi o track a on nie miał jeszcze release więc albo go dobrze zripowali albo mają go od G4H Nowy teledysk? Do jakiej nuty? Nic mi o tym nie wiadomo.. Skąd masz to info?
Nie wiem jak mogłeś wziąć mój post jako wypowiedź o oficjalnym teledysku. No właśnie chodziło mi o taką długą wersję tego tracka. Jest taki długi rip i w miarę przyzwoitej jakości? Moje przypuszczenia co do prac G4H nad teledyskiem wzięły się z ich FB, bo wrzucali jakieś screeny. Dokładnie nie napisali o co chodzi. Taka dziewczyna ubrana na biało. Możliwe, że to po prostu klatki z teledysku do Sorrow. Już nie pamiętam go dokładnie.
ja jestem ZA teledyskami w HS, ale jeśli są to klipy "pasujące do nuty czy klimatu". nawet jesli zrobili ten teledysk FANI czy też sam ARTYSTA (AUTOR DANEGO TRACKA),bo mnie osobiście już irytują klipy, które wyglądają tak samo, a są poprostu posklejanymi fragmentami imprez. choć na początku wydawała mi sie fajna ta inicjatywa, ale jak widzę to samo w 20 teledyskach to poprostu nie dobrze się robi
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 1564 Odpowiedzi: 11 Odwiedzin z google: 141