| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 17 Lis 2012 Posty: 5 (0/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: Ruda  | Wys³any: 05-06-2013, 18:37 Spiż Katowice sala extras(Hardstyle) | #1
|
| pisze do tematu o spiżu , jeżeli chcecie aby hard był w spiżu (srody lub czwartki) piszcie na profil spiza lub do mnie na fc https://www.facebook.com/...icz?ref=tn_tnmn cos mozemy ogarnąc bo gram harda w spiżu lecz narazie jest lipa bo jak stwierdzili nie opłaca im sie robic imprez w srodku tygodnia na małej sali | |
| |
 | |
|
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 05-06-2013, 22:54 Re: Spiż Katowice sala extras(Hardstyle) | #2
|
| | animal147 napisa³/a: | | pisze do tematu o spiżu , jeżeli chcecie aby hard byÅ‚ w spiżu (srody lub czwartki) |
| animal147 napisa³/a: | bo jak stwierdzili nie opÅ‚aca im sie robic imprez w srodku tygodnia na maÅ‚ej sali |
Wow wczas się skapli! Przecież to nie bele jakie imprezy (studenckie),że frekwencja będzie zawsze dopisywała i to jeszcze w dodatku w środku tygodnia W żadnym klubie coś takiego by się nie sprawdziło,już było to przerabiane tyle razy np. w Clubie Planet Zabrze gdzie próbowali imprezę tego typu zorganizo0wać.
Powinni poświęcić na takie imprezy z hardstylem 1 max 2 piątki w miesiącu lub 1 - 2 soboty max w miesiącu (jak w Energy czy D. A4) i wtedy frekwencja byłaby znacznie większa! A tak sala będzie zawsze wiała pustkami,bo większość ludzi w środku tygodnia niestety pracuje,nie tak jak studenci,którzy sobie mogą np. przyjść w środę czy tam w czwartek na imprezę. I to co najwyżej na zwykłą imprezę w rytmach RNB czy House,bo nie wierzę,że na HS Takie moje zdanie na ten temat. | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 05-06-2013, 23:09 | #3
|
| | wolfen88 napisa³/a: | | W żadnym klubie coÅ› takiego by siÄ™ nie sprawdziÅ‚o | mnie tez zawsze dziwi kto rzÄ…dzi tymi klubami skoro przerastajÄ… ich rzeczy OCZYWISTE | |
| |
Podziêkowali: | wolfen88 |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 06-06-2013, 00:06 | #4
|
| | SchizeQ napisa³/a: | mnie tez zawsze dziwi kto rzÄ…dzi tymi klubami skoro przerastajÄ… ich rzeczy OCZYWISTE |
Tym bardziej SchizeQ,że HS w Spiżu to u nich nowość i nie majÄ… o nim zielonego pojÄ™cia.Taka prawda.A szczególnie w jaki sposób organizować takie imprezy. Mam tutaj też na myÅ›li frekwencjÄ™ ludzi i zainteresowanie tÄ… muzykÄ… w naszym kraju.Wiadomo,że wysoka nie jest i zainteresowanie też nie za wysokie.My o tym wiemy jak jest,organizatorzy w Spiżu jak widać niezbyt, skoro chcÄ… organizować imprezÄ™ z Hardstylem w Å›rodku tygodnia Dlatego wiÄ™c uważam,że organizatorzy powinni przyglÄ…dać siÄ™ innym klubom takim jak np. Energy tym bardziej,że od samego poczÄ…tku stawiÅ‚o Spiżowi ogromnÄ… konkurencjÄ™ pod każdym wzglÄ™dem. WzorujÄ…c siÄ™ na Energy gdzie można już powiedzieć,że HS siÄ™ w nim sprawdziÅ‚ i teraz to już cykliczne imprezy tego typu przynajmniej raz w miesiÄ…cu siÄ™ tam odbywajÄ…. Frekwencja jak widać na razie dopisuje,wiÄ™c źle siÄ™ nie zapowiada. Klub siÄ™ rozkrÄ™ciÅ‚,bo pustek na parkiecie raczej nie widać.W przeciwieÅ„stwie do Spiża (Mam tutaj na myÅ›li sale hardstyle ). Tak samo w Spiżu powinni postawić na znanych polskich DJ,którzy przyciÄ…gnÄ™liby wiÄ™kszÄ… ilość ludzi do klubu,bo majÄ… doÅ›wiadczenie i nie jednÄ… imprezÄ™ już za sobÄ…. A co klub zrobiÅ‚ ? Zamiast tego wybraÅ‚ DJ z jakiejÅ› szkółki\teamu czy coÅ› takiego. Bez urazy,jeżeli czyta to ktoÅ› z grajÄ…cych HS w Spiżu,no ale takie sÄ… niestety realia wiÄ™c takie też mam zdanie a nie inne i nie każdy musi siÄ™ z nim zgadzać. | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 06-06-2013, 00:27, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy | |
| |
Podziêkowali: | SchizeQ |
| |