1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Kozacka EP'ka, juĹź od dĹugiego czasu czekaĹem na New Age Armageddon w porzÄ dnej jakoĹci a tu proszÄ, 4 zajebiste utworki i to we flac'u (ach te zboczenie audiofilskie )
MoĹźna pobraÄ za darmo ale teĹź moĹźna oddaÄ czeĹÄ twĂłrcy tego dzieĹa zostawiajÄ c parÄ "groszy", ktĂłre wesprze nasza skromna organizacje i dziaĹalnoĹÄ terrorystyczna na terenie 4 RP.
Przy okazji ekipa Terrorcore.pl dziÄkuje juĹź pierwszym darczyĹcom, ktĂłrzy kupili juĹź "New Age Armageddon EP"
Ostatnio zmieniony przez FRIZ 06-05-2013, 22:45, w całości zmieniany 2 razy
MiaĹem dobre chÄci wesprzeÄ dychÄ , ale tyle kombinowania Ĺźe mi siÄ odechciaĹo. Nie mam kredytowej. Mam konto na Paypal, ale musiaĹbym dodatkowo robiÄ przelew na nie, a potem do was. Ja jebie. eCard ma spoko stawki i ma lajtowÄ pĹatnoĹÄ.
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
@Daron37: bandcamp niestety nastawiony jest na zagraniczniakow, a tam standardem jest paypal Piwo kup shockerowi przy najblizszej okazji - bardziej sie ucieszy
@Daron37: bandcamp niestety nastawiony jest na zagraniczniakow, a tam standardem jest paypal Piwo kup shockerowi przy najblizszej okazji - bardziej sie ucieszy
Gwarantowane
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)