1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Podoba mi sie ten rip niesamowicie, az ciezko uwierzyc ze to zrobil prophet Jedyne co mnie martwi to to, ze w dalszej czesci tracka pojawi sie przejscie na skaczacy basedrum jak ma w zwyczaju robic prophet (bylo tak np. w recession lub summer of hardstyle) i spierdoli to troche efekt.. Ale po tym co slychac to jest git, reverse zamiata Jakby Prophet robil w takim stylu i takie tracki to bylby ladny come back, ale nie chce mi sie cos w to wierzyc..
Ostatnio zmieniony przez Xearo 13-03-2013, 21:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Fakt, reverse bass jest a'la hhz, co niektorym moze sie nie podobac, ale wedlug mnie nie czyni to z niego tak jak napisales "pseudo" - udawanego reverse'a. Wrecz przeciwnie - jest to pelnoprawny reverse tak jak kazdy inny tylko poprostu brzmiacy inaczej od typowych. Osobiscie wole wlasnie taki reverse niz mnozace sie, oklepane i niemal identyczne basedrumy.
BD.Lukash napisa³/a:
Przez cały track build up ?
Widzisz, poprostu jestesmy przyzwyczajeni do stereotypowej budowy (Build up/mainpart/build down), a ja np. bardzo lubie jak ten lad jest zaburzony i jak kawalki wygladaja inaczej, jak chociazby w tej propozycjil, w ktorej build jest ciagniety przez nawet caly traczek - byleby nie bylo monotonii.
Mi sie tam traczek bardzo podoba
Ostatnio zmieniony przez Xearo 14-03-2013, 14:10, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
No właśnie ja się lubuję w trackach gdzie jest fajny mocny build i bym je mógł na dobrą sprawę tylko grać ale tutaj za bardzo nic się nie dzieje z nim przez cały track. Fajnie dżwięki i reverse ale monotonne trochę
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 2080 Odpowiedzi: 15 Odwiedzin z google: 241