| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzieñ) Piwa: 746 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 17-02-2013, 17:36 | #2
|
| to żeś tych zdjęć porobił hahah | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzieñ) Piwa: 342 Sk±d: KatowicE  | Wys³any: 20-02-2013, 05:58 | #3
|
| No jeszcze ja na szarym koÅ„cu Bibka jak zwykle towarzysko mistrz! o/ Tylu "starych" mordek dawno nie widziaÅ‚am Motylek, Gug, Yoshko, Sirell, Grzyb, Kasiolka... MiÅ‚o byÅ‚o Was zobaczyc, bez kitu Jak na zjeździe jakimÅ› w stylu - "10 lat po maturze" JeÅ›li kogoÅ› pominęłam, to proszÄ™ o wybaczenie Ludzi nie tak sporo jak rok temu, ufff.. Ale zaczyna mnie już wkurwiać to ene. MÄ™czy mnie już ten klub i Ci ludzie. Niech w koÅ„cu bÄ™dÄ… zorganizowane hardy gdzie indziej.. może Mega? <marzyciel> Ja do Å›wiÄ™tych nie należę, ale ta naćpana dzieciarnia z powykrzywianymi ryjami normalnie zrobiÅ‚a mi ryse na bani I tak jak ja od dÅ‚uższego czasu unikam totalnie spięć z ludźmi i tego typu sytuacji, no to tym razem jedna dupaka z cycami po pas normalnie zarobiÅ‚a by w pysk gdyby na czas siÄ™ nie wycofaÅ‚a padake miaÅ‚am maks! grrr! Jak ktoÅ› ma za dużo energi radzÄ™ na sparing gdzieÅ› popierdalać a nie do klubu na imprezÄ™! Jedyne co jeszcze mnie Å›ciÄ…ga do tego klubu to znajomi, bez kitu. Fajnie byÅ‚o Was znów zobaczyć, a usÅ‚yszec tyle komplementów w ciÄ…gu jednej nocy od tylu osób na raz to już w ogóle miód na serce haha! Oby do nastÄ™pnej JeÅ›li serio bÄ™dzie Zatox w marcu to jestem wniebowziÄ™ta, bo to bÄ™dzie taki prezent na moje urodziny elo elo 3 2 0 | _________________ Party Lover! \o/ | | Ostatnio zmieniony przez marciaaa 20-02-2013, 06:00, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | MotyleeeQ |
Informacje Do³±czy³a: 04 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 908 (0,13/dzieñ) Piwa: 55 Sk±d: MysÅ‚owice  | Wys³any: 20-02-2013, 20:43 | #4
|
| Marcia to nie ten temat hehe Ciebie też było miło zobaczyć | _________________ ...::: Żyj szybko, umieraj młodo :::... Dziwka w łóżku, dama na ulicy | |
| |
Podziêkowali: | Q-DC__ |
Informacje Do³±czy³: 21 Lut 2009 Wiek: 35 Posty: 3705 (0,58/dzieñ) Piwa: 746 Sk±d: Oslo  | Wys³any: 20-02-2013, 21:38 | #5
|
| MotyleeeQ, pisała o 6 rano,wiec daj jej spokój | _________________ SILESIA HARDCORE PUNK | |
| |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 22-02-2013, 15:42 | #6
|
| | marciaaa napisa³/a: | | Niech w koÅ„cu bÄ™dÄ… zorganizowane hardy gdzie indziej.. może Mega? <marzyciel> |
W Mega o hardach możemy zapomnieć.. Było fajnie,był klimat,ekipa HF,były zloty ale z biegiem czasu coraz mniej ludzi przychodziło i wszystko się posypało.. To wina jak i klubu,bo nic nie robił w kierunku by wyremontować tą "stodołe" (toalety,popękane podarte dziurawe sofy itp.) no i przez to też ludzi którzy z biegiem czasu woleli bardziej zapłacić 15zł. za wjazd do Energy niż za taką samą cenę oglądać syf w Mega.Nie da się tego ukryć,bo tak właśnie niestety było Mega miało coraz mniej funduszy i pod koniec wcale nie ściągało już żadnych gwiazd z zagranicy i tutaj właśnie robi się znowu koło,bo jak nie ma gwiazd to jest też mniej ludzi a jak nie ma ludzi to nie ma funduszy itd... W Energy jest całkiem inaczej.
Jakby nie patrząc to Energy postawiło sporą konkurencję swoimi promocjami,darmowymi wejściówkami Megaclubowi i sporą cześć ludzi porwało do siebie.Tak samo zniszczyło Spiż,gdzie też nic nowego i ciekawego się nie działo.
Jeżeli chodzi o jakieÅ› porzÄ…dne imprezy HARD,to w Discoplex A4. Tam to jeszcze coÅ› co jakiÅ› czas siÄ™ dzieje A tymczasem chcÄ…c nie chcÄ…c musimy siÄ™ zadowolić i zaakceptować Energy pomimo tego jacy ludzi tam przychodzÄ… i jaka jest tam ochrona. Albo nie bÄ™dzie nic! | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 22-02-2013, 15:55, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
marciaaa Gaduła nad Gadułami

Informacje Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Wiek: 37 Posty: 1743 (0,26/dzieñ) Piwa: 342 Sk±d: KatowicE  | Wys³any: 22-02-2013, 17:28 | #7
|
| no kuwaaaa nie zorientowałam się w ogóle, az do tej chwili Roozi lub ktoś inny obdarzony możliwością przeniesienia mojego postu mógłby być tak uprzejmy i to zrobić? | _________________ Party Lover! \o/ | |
| |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 23-02-2013, 09:29 | #8
|
| | wolfen88 napisa³/a: | | Mega miaÅ‚o coraz mniej funduszy i pod koniec wcale nie Å›ciÄ…gaÅ‚o już żadnych gwiazd z zagranicy i tutaj wÅ‚aÅ›nie robi siÄ™ znowu koÅ‚o,bo jak nie ma gwiazd to jest też mniej ludzi a jak nie ma ludzi to nie ma funduszy itd... |
Lol stary ale bzdura Idz kiedys do Megaclubu na koncert a nie na zwykłą impreze. Tylko najlepiej kup sobie bilet za kilkadziesiat zł miesiac czy dwa wczesniej bo moze braknac. Tak wlasnie z tego żyje MC Imprezy hard byly tylko dobrym gestem i pozostaloscia po 73e które wkladalo w to swoj hajs. Jesli klubowi nie oplaca sie robic imprezy to dlaczego ma ja robic? Rozmawialismy duzo razy na temat "headhunterza" czyli jakies gwiazdy ktora sciagnelaby miliard ludzi i wiesz jaki byl wniosek? Albo bilety za kilkadziesiat zlotych i obowiazkowopelny klub albo za 20 i nawet pelny klub nie jest w stanie zwrócic kosztów gwiazdy. Gdyby Energy mialo taka powerzchnie to tez nikt by nie sciagal gwiazdek, a tak moga sobie pozwolic na kilka tysiecy(widzisz to w mega?) ludzi, bo beda sie cisnac na schodach, 4 salach i na balkonach. | |
| |
Podziêkowali: | kych0, Q-DC__, netya, MotyleeeQ, AgaciA |
wolfen88 EHs NU&Raw Style

Informacje Do³±czy³: 15 Gru 2009 Wiek: 37 Posty: 2065 (0,34/dzieñ) Piwa: 608 Sk±d: Zabrze / Chorzów  | Wys³any: 23-02-2013, 13:06 | #9
|
| | SchizeQ napisa³/a: |
Lol stary ale bzdura Idz kiedys do Megaclubu na koncert a nie na zwykłą impreze. Tylko najlepiej kup sobie bilet za kilkadziesiat zł miesiac czy dwa wczesniej bo moze braknac. Tak wlasnie z tego żyje MC Imprezy hard byly tylko dobrym gestem i pozostaloscia po 73e które wkladalo w to swoj hajs. Jesli klubowi nie oplaca sie robic imprezy to dlaczego ma ja robic? Rozmawialismy duzo razy na temat "headhunterza" czyli jakies gwiazdy ktora sciagnelaby miliard ludzi i wiesz jaki byl wniosek? Albo bilety za kilkadziesiat zlotych i obowiazkowopelny klub albo za 20 i nawet pelny klub nie jest w stanie zwrócic kosztów gwiazdy. Gdyby Energy mialo taka powerzchnie to tez nikt by nie sciagal gwiazdek, a tak moga sobie pozwolic na kilka tysiecy(widzisz to w mega?) ludzi, bo beda sie cisnac na schodach, 4 salach i na balkonach. |
Taa? Tylko do puki były gwiazdy to byli ludzie,a później co się zrobiło.Nikt tu nie mówi o Headhunterzie,bo wiadome jest,że bierze sporo za granie.Można było inną tańszą gwiazdę ściągnąć skoro stać ich na gwiazdy koncertowe to na hardstyleowe widocznie też. Gwiazda przyciągnęłaby ludzi. Np. zaprosić ZANEGO. (Nigdy go tam nie było! )
Jeżeli mówimy już o Headhunterzie i jak to napisałeś o biletach za kilkadzięsiąt złotych to też by ludzie zapłacili i by przyszli.Nigdy tego nie spróbowali nawet. Przykład; był nieoficjalny MOH 2X EE było "kilka gwiazd",bilet kosztował coś ok. 60zł i klub był pełny,że się przejść nie dało(byłem i pamiętam).Co z tego,że imprezę robiło 73e. Później już agencja się rozpadła a klub jeszcze sam ściągał DJ z zagranicy. 73e nie dokłada im do koncertów a jakoś odbywają się i mają na tym zysk. Gdyby pomyśleli to tak samo mogłoby być z hardami,na pewno byłaby jakaś szansa na to.
Schiz ja mam akurat swoje zdanie na ten temat i nie wiem czy jest sens kontynuować go dalej. Jedno jest pewne - koniec Hardów w Mega,bo klub wybrał bardziej opłacalne koncerty. Zresztą klub tak na prawdę nigdy nie był przeznaczony dla hardów,bo ta sala od początku była przystosowana do koncertów i z tym się chyba zgodzisz.
Koniec Offtopu. | _________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice. | | Ostatnio zmieniony przez wolfen88 23-02-2013, 13:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |