1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
W calym tracku podoba mi sie tylko jeden motyw wyrozniajacy sie na tle calego tracka (1:03-1:29), reszta to kupa totalna. Dawno nie slyszalem tak wstretnego kawalka. Wkurwia mnie w nim wszystko - poczawszy od tych zjebanych bellsow i melodyjek, poprzez wokal, ktory sprawia ze opadaja mi poprostu rece, konczac na maxa oklepanym BD... Bardzo przepraszam za wulgarnosc, ale powiedzcie jak inaczej mam opisac te DNO udajace hardstyle? Front wez wypierdalaj z tym czyms, albo zachowuj takie scierwo dla siebie i nikomu nigdy nie pokazuj bo to jest kurwa hanba i beszczeszczenie stylu!!!!
E: A najgorsze jest to, ze to sie przyjmuje i podoba sie ludzia Wedlug mnie producent takiego formatu dobrze slyszy co odjebal i jest swiadomy, ze wprowadza do tracka motywy sprzeczne z definicja HS, ktore ni chuja nie pasuja do takiego stylu i nie powinien nawet tego wypuszczac. A odbiorcy... To chyba zapomnieli co to prawdziwy Hardstyle..
Ostatnio zmieniony przez Xearo 14-09-2012, 02:13, w całości zmieniany 2 razy
A odbiorcy... To chyba zapomnieli co to prawdziwy Hardstyle..
albo nigdy go nie poznali... no bo jednak trzeba powiedzieÄ sobie szczerze, Ĺźe nie kaĹźdy kto zaczÄ Ĺ sĹuchaÄ HS'u w okolicach 2007 roku zainteresowaĹ siÄ jak to wyglÄ daĹo wczeĹniej, bardzo wiele osĂłb poszĹo z prÄ dem nowoĹci majÄ c w dupie poczÄ tki HS'u... a efekty tego widaÄ teraz, gdy wychodzÄ wĹaĹnie takie tracki, wystarczy spojrzeÄ na komentarze na yt, wszÄdzie armia psychofanĂłw, ktĂłrzy sami wymagajÄ tego by nikt broĹ boĹźe nie powiedziaĹ zĹego sĹowa na taki track bo go zrobiĹ Frontliner, Hhz, Wildstylez itp. itd. ale gdy juĹź padnie jakieĹ sĹowo krytyki krzyczÄ Ĺźeby wypierdalaÄ sĹuchaÄ swojego starego szajsu... a producent ? producent widzi, Ĺźe ma za sobÄ tÄ armiÄ, ktĂłra bÄdzie krzyczeÄ Ĺźe to jest ten najwspanialszy, najjaĹniejszy HS choÄby miaĹ on 25 bpm i w 90% skĹadaĹ siÄ z wokalu... a skoro jest odbiorca, kupuje takie tracki, przychodzi na imprezy... hajs siÄ zgadza ? zgadza. wiÄc jedziemy dalej z takimi produkcjami bo i tak kupiÄ , i tak przyjdÄ , i tak hajs zostawiÄ ... a czy to ma coĹ wspĂłlnego z HS'em ? a kogo to obchodzi, masy sĹuchajÄ KSYWEK a nie MUZYKI.
_________________ Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo
A ja tam lubie HS w kaĹźdym wydaniu, mam 24 lata i sĹucham HS juĹź od dawien dawna, od kiedy to jeszcze Deepack, Zany, czy Blutonium Boy rozpoczynali swojÄ karierÄ.. podoba mi siÄ ten kawaĹek, ma fajnÄ , wrÄcz zajebistÄ melodiÄ (IMO) i tak samo jak Symbols, For The People i "Halo's" " cukierkowÄ " barwÄ, aurÄ ( moĹźe akurat ten kawaĹek aĹź przesadnÄ ).. ale myĹlÄ Ĺźe nie kaĹźdy track HS musi byÄ mroczny i bardzo mocny, ot mamy sobie Frontiego w wydaniu lajtowym, trochÄ nowoczesnym ( no bo nie powiecie Ĺźe te synthy sÄ czÄsto spotykane ), ja mam szacunek za to Ĺźe wprowadziĹ innowacjÄ do swojej muzyki, melodie nie sÄ oklepane, wrÄcz energiczne i zajebiste.. kicki przyzwoite.. ludziskom siÄ podoba, widaÄ na youtube, ( i tak, zgadzam siÄ, Ĺźe to taki kawaĹek dla "mas" i odbiegajÄ cy o koncepcji hardstyle ) ale myĹlÄ Ĺźe powinniĹcie trochÄ postaraÄ siÄ poszerzyÄ horyzonty a nie tkwiÄ w jednym schemacie,Ĺźe HS to tylko utowory w wydaniu mroczym, albo po prostu early-style/ oczywiĹcie nie chcÄ nikogo tutaj uraziÄ, sprowokowaÄ, czy wdawaÄ siÄ w wojnÄ na dyskusjÄ, Ĺźe HS to styl, ktory powinien byÄ taki i siaki...wyraĹźam jedynie swojÄ opiniÄ:) po prostu mam takie wraĹźenie, Ĺźe tkwicie jakby w "hardstylowym Ĺredniowieczu"..no ale recepta moĹźe byÄ taka. Ĺźe zawsze moĹźecie po przesĹuchaniu podobnych, wkurwiajÄ cych was kawaĹkĂłw, odbiegajÄ cych od waszej definicji HS, puĹciÄ sobie np Angerfista i pewnie bÄdzie Wam od razu lepiej pozdrawiam
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)