1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Zatox supported by Noisecontrollers Tatanka Ran-D Brennan Heart The R3belz Isaac Vamper Activator Wild Motherfuckers live D-Block & S-te-Fan live MC Villain
Mad Dog supported by Tha Playah Noize Suppressor The Stunned Guys Nico & Tetta Anime Nosferatu Tommyknocker Unexist Traxtorm Gangstaz Allied live MC Jeff
Crypsis supported by Zany B-Front Adaro The Machine Luna Titan Balistic Radical Redemption Minus is More live MC Tha Watcher
pisaĹ by siÄ ktoĹ na wyjazd z 4harda? line up wykurwisty bez zbÄdnego pitu pitu i nu stylu :d
A gdzie Ty tam syneczku u Anki wyjazd widziaĹeĹ na 4Hard??? Ja tam jakoĹ nic nie widzÄ poza Syndicate,Q-base,Thunderdome,Masters Of Hardcore ;>
Nawet gdyby Venus coĹ zorganizowaĹa,to nie wydaje mi siÄ,Ĺźeby uzbieraĹa siÄ grupa na busa bo zbyt maĹe zainteresowanie byĹoby tÄ imprezÄ ..Takie moje zdanie...
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
pisaĹ by siÄ ktoĹ na wyjazd z 4harda? line up wykurwisty bez zbÄdnego pitu pitu i nu stylu :d
A gdzie Ty tam syneczku u Anki wyjazd widziaĹeĹ na 4Hard??? Ja tam jakoĹ nic nie widzÄ poza Syndicate,Q-base,Thunderdome,Masters Of Hardcore ;>
Nawet gdyby Venus coĹ zorganizowaĹa,to nie wydaje mi siÄ,Ĺźeby uzbieraĹa siÄ grupa na busa bo zbyt maĹe zainteresowanie byĹoby tÄ imprezÄ ..Takie moje zdanie...
kolego wyjazd lada dzieĹ bÄdzie dodany na stronie juĹź o tym rozmawiaĹem z Wenus , na dzieĹ dzisiejszy mam pewne 3 osoby brakuje 5 osĂłb , ogĂłlnie podchodzÄ optymistycznie do wyjazdu moĹźe line up zachÄci ludzi , na Reverze rĂłwnieĹź miaĹo nie byÄ chÄtnych a jakoĹ siÄ uzbieraĹa Ăłsemka i pojechaliĹmy do Belgii , myĹlÄ Ĺźe spokojnie znajdziemy pozostaĹÄ 5 tym bardziej Ĺźe Wenus nie organizuje wyjazdu na Qlimax. Co nie zmienia faktu Ĺźe tam nie zawitam
Zobaczymy...Wiele byĹo róşnych wyjazdĂłw u Venus a nie wszÄdzie wypaliĹy..Np. tegoroczny Defqon 1 gdzie tak wiele osĂłb siÄ deklarowaĹo...ĹťebyĹ siÄ nie zdziwiĹ.. End Offtop...
_________________ A.K.a Hard-FatHeR Wolfen http://nk.pl/#profile/6871998 11.03.2016 - KINGS OF HARDSTYLE pres. Frequencerz & Renegade @ Energy 2000 Katowice.
No trzeba przyznaÄ Ĺźe B2S wyjÄ tkowo sie postaraĹo w tym roku o czym Ĺwiadczy fakt Ĺźe kaĹźda ze scen ma zajebisty skĹad i kaĹźdy versus bÄdzie zajebisty Co do wyjazdu z 4hard rĂłwnieĹź jestem zainteresowany i mam nadzieje Ĺźe ten bus wypali
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)