1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Terrorcore.pl zaprasza na kolejną imprezę pod nazwą "Mordownia #3" Imprezę standardowo ogarnizujemy w bunkrze, tym razem w nowej lokacji, a dokładnie komplexie bunkrów w okolicach Tomaszowa Mazowieckiego
Więcej informacji wkrótce!
Lineup:
AnoreXia MBC CK TERROR TMCDE LIVE ACT!!!! Da Braindropah vs PRDM Miniol Shocker Terrorcore.pl FRIZ Terrorcore.pl Occulkot Terrorcore.pl Basler SKRD
Osoby zainteresowanę są proszone o kontakt na prv lub zapisanie się na facebooku "biorą udział w wydarzeniu" gdzie po wstępnej "weryfikacji" dostaną plan dojazdu na imprezę! EVENT NA FACEBOOKU!
_________________ kiedyś usłyszałem bardzo mądra rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych tylko są ci po zamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani hahah
ja bym sie moze i wybrala i chetnie (mimo ze muzycznie bedzie pewnie za mocno dla mnie bo sc to jednak nie moja bajka w wiekszosci przypadkow) jesli dobra ekipa sie zbierze i pocisniemy wszyscy razem i jesli do tej pory bede miec kase jeszcze
Ostatnio zmieniony przez netya 11-07-2012, 15:16, w caoci zmieniany 1 raz
Zapraszam do głosowania w ankiecie wskazującą termin odbycia się imprezy! zostały ostatnie 2 dni ankiety po czym startujemy z eventem na facebooku oraz skromną "kampanią marketingową"
Od siebie moge dodać że miejscówka jest wyje..... dużo lepsza niż poprzednia! Myślę że w najbliższym czasie również będziemy wstanie podać wstępny Lineup imprezy, który również jest bardziej doje... niż w poprzednich edycjach
Do kolejny spraw organizacyjnych... czy by były osoby, które reflektowały by na ewentualnego busa z Stacji PKP Tomaszów Mazowiecki pod bunkier?! oczywiście to by wiązało się ze 100% deklaracją jak i przedpłatą!
Wszelkie informacje będą nabierząco udostępniane za pośrednictwem facebooka / tego tematu... indywidualne przypadki jak i prośby prosimy kierować na prv msg naszego profilu http://www.facebook.com/terrorcorepl lub drogą mailową!
Do kolejny spraw organizacyjnych... czy by były osoby, które reflektowały by na ewentualnego busa z Stacji PKP Tomaszów Mazowiecki pod bunkier?! oczywiście to by wiązało się ze 100% deklaracją jak i przedpłatą!
Dodam tylko, że to niemały odcinek, więc polecam tego busa.
_________________ Jestem traktorem! Robię w holiłudzie!!