1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
dobre to nawet jest ale poczekajmy na resztÄ trackĂłw ja myĹlÄ Ĺźe na 2 trackach siÄ nie skoĹczy
Na okĹadce na filmie widaÄ tytuĹu dwĂłch trackĂłw, wiÄc wydaje mi siÄ, Ĺźe skoĹczy siÄ na dwĂłch. A szkoda, bo majÄ jeszcze kilka czekajÄ cych w kolejce, jak np. D.O.N.K.E.Y.
dobre to nawet jest ale poczekajmy na resztÄ trackĂłw ja myĹlÄ Ĺźe na 2 trackach siÄ nie skoĹczy
Na okĹadce na filmie widaÄ tytuĹu dwĂłch trackĂłw, wiÄc wydaje mi siÄ, Ĺźe skoĹczy siÄ na dwĂłch. A szkoda, bo majÄ jeszcze kilka czekajÄ cych w kolejce, jak np. D.O.N.K.E.Y.
tak ale D.O.N.K.E.Y. to chyba z tego co mi wiadomo to jest raczej taki "live tool" wiec jest mozliwosc ze go raczej nie wydadza, ale badzmy dobrej mysli ale po za tym przeciez byl jakis kawalek z Pitcherem wiec bedzie albo kolejna epka oslow (czego bardzo bym chcial) albo nowa jakas epka The Pitchera (i wydaje mi sie ze raczej to drugie) no ale coz jak to sie mowi: pozyjemy zobaczymy
Jeszcze w kwestii D.O.N.K.E.Y to nawet NC przygotowali edit, wiÄc faktycznie moĹźe byÄ tak jak mĂłwisz, ale z drugiej strony to radiĂłwkÄ na jakimĹ krÄ Ĺźku z jakiegoĹ eventu bodaj tego roku sĹyszaĹem
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)