1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
takie se bez wiÄkszego szaĹu ale teĹź bez tragedii, moĹźna posĹuchaÄ
btw. ale wiecie co, jedno mnie wkurwiaÄ zaczyna... kiedyĹ jak oglÄ daĹem filmy z imprez to widziaĹem ludzi ktĂłrzy podnosili piÄĹci w gĂłrÄ, widaÄ po nich byĹo, Ĺźe chcÄ siÄ wyĹźyÄ i wogĂłle, tak biĹo od nich energiÄ a teraz ? teraz sobie serduszka kurwa pokazujÄ , no ja pierdole co to ma byÄ pytam siÄ ? to jest kurwa impreza hard czy jakaĹ parada rĂłwnoĹci dla ciot ?
_________________ Peee I Wuuu O PIWO, lubie schĹodzone wiesz piÄ je na Ĺźywo
to jest kurwa impreza hard czy jakaĹ parada rĂłwnoĹci dla ciot ?
To drugie stary. Wiesz, zawsze na tych, ktĂłrzy chodzili na imprezy Electro-House mĂłwiĹem "Electro-Geje", bo co drugi facet tam wyglÄ daĹ jak baba. Teraz co drugi facet na imprezie Hard wyglÄ da jak Bieber i pokazuje serduszka. Ja niekiedy tÄsknie za czasami 2002-2005... W sumie wtedy to ja jeszcze z drabinÄ na truskawki chodziĹem ale jak oglÄ dam filmy z imprez to widaÄ w ludziach tÄ euforiÄ, to, Ĺźe sÄ tam tylko po to by siÄ jakoĹ wyĹźyÄ i odmuliÄ... Po prostu byĹo w nich czuÄ moc i energiÄ. A teraz? Stanie taki pedzio z Ĺezkami w oczach i patrzy siÄ na Hedzia jak na Boga pokazujÄ c mu serduszko. WTF?!
nie podoba mi siÄ zupeĹnie nienawidzÄ cukierkĂłw !!! to jest idealna nuta dla mniej lub bardziej poczÄ tkujÄ cych w zaleĹźnoĹci co sĹuchaĹ wczeĹniej i akurat hs mu siÄ spodobaĹ
wiadomo ze gdy ktos przechodzi z electro-house na hs to raczej nie zacznie sluchaÄ b-front'a, gunz for hire czy early hardstyle'u tylko bd sluchal hedzia i innych cukierkĂłw no i potem wychodzi to na imprezach, gdzie ludzie przyzwyczajeni do spojojnych klimatĂłw nie potrafiÄ "szaleÄ" na imprezach hard
No tez nie wiem skad sie wziely te jeba*e serduszka zenada,co do samego walka to dzwieki nawet mi sie podobaja i ta melodia na main parcie nie jest zla taki dosyc przyjemny walek ale raczej za czesto tego nie bede sluchal
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)