Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: catatonic, koniec, overload, projektu

Catatonic Overload - koniec projektu?
Autor Wiadomość
Destino 
image not found

Informacje
Piwa: 84

Wysłany: 23-02-2012, 14:05   Catatonic Overload - koniec projektu? #1

Z oficjalnego konta na FB od CO2:

Catatonic Overload Decides To Quit

We are very sorry to inform you that the formation Catatonic Overload will no longer exist. Due to personal differences Marc and Tim have pulled the plug out of this successfull project. Next Saturday (25 February 2012) will be the last Catatonic Overload performance at Hard Definition, De Loft XL, Hengelo.

With their first release Heavyweight, Catatonic Overload made an incredible first impression. The Sexual Thrill became a huge raw hardstyle classic and Catatonic Overload became the first Theracords artists to have a #1 chart hit with their first release. In fact, every single release from Catatonic Overload reached the #1 spot in the charts. Bookingwise CO2 have performed at numerous parties like Loudness, XXlerator RAW, Quake Dance, Ground Zero Festival and Indicator to name a few.

We would like to thank all the fans for their amazing support of Catatonic Overload and we hope to see you next Saturday at Hard Definition where you can catch the final Catatonic Overload performance.

oraz

I'd like to thank everybody for the uplifting words. It really means a lot to me and it's great to see all the love and support you guys offered us with our project. Also I would like to give a special thanks to Pieter (Thera) who has always believed in what we could achieve. You're a great guy and I really hope Theracords will continue to be one of the best and diverse hardstyle labels worldwide. Also big ups to the rest of the crew and artists. Was great working with you all!

I can't predict the future and I don't know what it holds for me or for Marc, so I can't say anything about that. But the love for the music and the scene will always stay!

Grtz,
Tim

Grzybek 

Informacje
Piwa: 833

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 23-02-2012, 14:08    #2

Szkoda, mieli kilka fajnych kawałków :)

Regain 

Informacje
Piwa: 1013

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 23-02-2012, 15:07    #3

Byli jedynymi artystami z Theracords, którzy na prawdę mięli zajebiaszcze kawałki.
Szkoda, wielka szkoda bo Catatonic dla mnie byli w pierwszej trĂłjce jeĹźeli chodzi o wszystkich producentĂłw Hardstylu :( Ubolewam 8/

Podziękowali:SchizeQ
UbeX 
Hard Fuckin Noise

Informacje
Piwa: 557

$ wspomagacz (Ilość: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 23-02-2012, 16:02    #4

No, nie spodziewałem się akurat ich rozpadu. Wielka szkoda, gdzieś po głowie mi chodziło że mogliby wystąpić u nas... Pewnie z biegiem czasu przejdą na solowe projekty, oby ;)

Destino 
image not found

Informacje

Wysłany: 23-02-2012, 16:58    #5

Regain napisał/a:
Byli jedynymi artystami z Theracords, którzy na prawdę mięli zajebiaszcze kawałki.

O to dyskusja mogłaby się toczyć w nieskończoność, bo oczywiście kwestią gustu jest czyje tracki do kogo najbardziej przemawiają ;) Niemniej jednak szkoda, że ich projekt dobiegł końca. W ciągu roku wydali tyle zajebistych relków na wysokim poziomie o ilu inni artyści mogą pomarzyć.

Swoją drogą przesłanie "Make Raw not War" bardzo do mnie przemówiło. Cholernie mądra myśl, którą przekazali poprzez produkcję, za to w szczególności ich szanuję. Mam nadzieję, że tak jak UbeX wspomniał - niedługo powrócą czy to solo czy pod innym aliasem do produkcji :)

Regain 

Informacje
Piwa: 1013

HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 23-02-2012, 18:23    #6

Ray Destino napisał/a:
Regain napisał/a:

O to dyskusja mogłaby się toczyć w nieskończoność, bo oczywiście kwestią gustu jest czyje tracki do kogo najbardziej przemawiają ;)

Zapamiętaj jedno - zawsze piszę za siebie :letssin:

Jakby przeszli na solowe projekty to byłoby nieźle, nie chcę żeby całkiem zniknęli ze sceny. A ktoś wie jaka była przyczyna rozpadu CO2? Bo ja nie doczytałem nigdzie.
Ostatnio zmieniony przez Regain 23-02-2012, 18:24, w całości zmieniany 1 raz  

Podziękowali:Ray Destino
Destino 
image not found

Informacje

Wysłany: 23-02-2012, 18:26    #7

Poza zdaniem "Due to personal differences Marc and Tim have pulled the plug out of this successfull project." (z pierwszej wiadomości - pierwszego posta) niestety nie udało mi się dotrzeć do takowej. Poszperam i poczytam, może gdzieś ktoś się na ten temat wypowiedział/wypowie, chyba że ktoś już posiada takie info :)

W każdym razie nie wydaje mi się, żeby to była kłótnia na poziomie Bioweapon, CO2 jak widać grają pożegnalną imprezę razem, więc może problemy prywatne? Kto wie... być może czas pokaże.

Edit: nawet na Harderstate nie ma odpowiedzi jeszcze jednoznaczniej. Tutaj topic: http://hardstyle.harderst...its-t12975.html na ten temat na wszelki wypadek.
Ostatnio zmieniony przez Destino 23-02-2012, 18:29, w całości zmieniany 1 raz  

-M- 
Piwożłop :)

Informacje
Piwa: 547

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 23-02-2012, 18:54    #8

osz kurde, no wielka szkoda... konkretni zawodnicy, zawsze mieli zajebiste produkcje... mam nadzieję, że jeszcze kiedyś powrócą, może solo, może pod innym a może pod tym samym aliasem :)

Peee I Wuuu O PIWO, lubie schłodzone wiesz pić je na żywo ;)

PietraZ 
Oh God Why

Informacje
Piwa: 485

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 23-02-2012, 19:58    #9

Pewnie śmierć Ryśka wywarła na nich tak ogromny wpływ, że rozpadają się xd

No szkoda, bo porządne tracki robili, mam nadzieję, że nie zrezygnują w ogóle z produkcji, tylko przejdą do solowej działalności ;)

Everything you hear, is real...

Podziękowali:ResQ
Kona Black 
Hardstyle DJ

Informacje
Piwa: 343

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 23-02-2012, 20:04    #10

Mocna formacja na zajebistym poziomie.. Sporo ciekawych tracków.. Szkoda ale tak się zdarzało już i zdarza nie raz.. Jeśli będą solowe projekty to jestem ich bardzo ciekaw :)

http://www.facebook.com/djkonablack

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)