1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
03.08.2012 Area Hardcore Gladiators Dalora Distiller EBE Company G4bby Masters of Noise Mecanical Animal Pressurehead The Wishmaster Twilight Forces MC: Axys MC: H
Area Open Air Floor Ben Nicky Bingo Players Ferry Corsten Sander van Doorn Sean Tyas Tocadisco Live: Laserkraft 3D Live: Rank 1
Area Century Circus Ben Klock Chris Liebing Frank Sonic Marcel Dettmann Niereich Live: Terence Fixmer
Area Classic Terminal Andy DĂźx Da Hool Dr. Motte Man at Arms Mijk van Dijk Live: Hardfloor
Area Stammheim & Home Alexander Aurel Kia Marky Norman Peter Eilmes Pierre Sercan
Area House Of House Falko Niestolik Housebeats Brothers Ian Carey John Dahlbäck Nelski The Disco Boys Tom Novy Live: AKA AKA Live: Thalstroem
Area Dwx Bounce Def Toys Demoniak Dr Phunk Dr. Rude Fenix Jones Mode Seven
04.08.2012
Area Hardcore Gladiators Area Distiller Evolution G-style Brothers Kahlkopf HC Mystery Paranoid Re-Direction Ron Sonic-D State of Emergency Tensor Live: Thorax MC: Axys
Area Open Air Floor Cyberpunkers Dag Dennis Sheperd Hardwell Marco V Markus Schulz Nature One Inc. Nervo Paul van Dyk Ruben de Ronde W&W Live: Anthony Rother Live: Extrawelt
Area Century Circus Adam Beyer BMG (Brachiale Musikgestalter) Buchecha Dubfire Felix KrÜcher Jon Asher Kerstin Eden Klaudia Gawlas Sven Väth Torsten Kanzler Live: Vitalic
tez zawsze chcialam na Nature trafic jak jeszcze u nas organizowali. a sklad czeski zawsze faaaajny. no ale juz sie nie wybieram, ale ciekawi mnie czy mnie czyms zaskocza.
Sprawdzona marka, nie ma czym siÄ tu zaskakiwaÄ tylko nastawiaÄ na 3 dni chlania, imprezowania, zbierania puszek i zarabiania Generalnie chciaĹbym bardzo w tym uczestniczyÄ..
twilight forces na scenie hc? hm. ale scena hc slaba jak dla mnie w obu dniach.
zaskoczyli mnie ladna scena Area Classic Terminal - Da Hool, Dr.Motte, Ravers Nature, Talla 2xlc, fajne klimaty beda , to napewno bym chciala obadac )
ogolnie roznorodnie i sporo do wyboru bo i house i trance i mocniejszych klimatow troche i starszych, takze byloby w czym wybierac ) na drugi dzien mocniejszy i lepszy lu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)