1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Witam. Chciałbym prosić was o opinię mojego pomysłu. Chcę zrobić Ciekawy mash up kilku dobrych kawałków. Przedstawiam wam na razie wstęp - demo projektu - nie mam na to nazwy a ni nic po prostu przedstawiam wam mój pomysł. http://www39.zippyshare.com/v/70900679/file.html
Pozdrawiam
_________________ ------------------ TheShakers - HS/HC DJ
nie podoba mi sie kick przy intrze i ten pozniejszy tez mi sie nie podoba za malo niskich tonów popracuj nad tym i bedzie ok pomysl nawet nawet pozdrawiam
Dawałem Dziś demko do odsłuchu Driver'owi mówił że "okej" ale wiadomo brakuje pro masteringu niedługo wrzucę tu fulla - mam nadzieję że przypadnie do gustu robione tylko w FL na słuchawkach
Ja czegoś nie łapie. To jest mash up, połączenie kilku wałków w jeden. Czyli wycinasz fragmenty (bo piszesz że fl) gotowych już kawałów ładujesz do wav, później do fla i tam jakoś to układasz? A ty to podpisujesz TheShakers - Untitled (Big MashUp)??? Co więcej nawet nie napisałeś łaskawie z jakich tracków korzystałeś. Za to z miejsca czerwona kartka. Gdzie istotą mash upu jest materiał w tym przypadku nie własnej produkcji. I o jakim "pro masteringu" piszesz? Masteringu czego? Tego zlepka puzzli kawałków? Nie wiem ile tu jest twojej inwencji ale to brzmi według mnie brzydko, przejścia wykonane na zasadzie wyciszenia. I dorzuciłeś tu MOŻE jakiś one shot. Bo oczywiście nic nie napisałeś w info co i jak kładąc lache jednocześnie na odbiorcach.
Czyli tradycyjnie, pierdolnąć linkiem i udawać greak.
"sample? jakie sample, wszystko sam"
Ostatnio zmieniony przez ADEN 17-10-2011, 01:10, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Co inna osoba to inne zdanie - to jest Big Mash Up to nie jest połączenie dwóch kawałków, zawarte są fx noisy fade in/out z różnych innych nut i wszystko skleiłem w inna całość - ja mam wrażenie że niektórzy naprawdę się nie znają - nie mówię że jestem PRO ale niektórzy są zapatrzeni tylko w siebie z nastawieniem na "nie" na innych.
[ Dodano: 17-10-2011, 09:28 ] a jak nie wiesz ile tu mojej inwencji to nie pisz od razu że to tylko zlepek puzli - jeśliś taki mądry zrób też zlepek puzli i porównamy - Wyzwanie.
[ Dodano: 17-10-2011, 09:40 ] Brennan Heart meets Clive King - Wooloomooloo - Fx Brennan Heart - LSD (Love Sadnes and Desire) - Bass Activator - Lullaby - Melody Pavo - Elektronik - Fx Activator - Lullaby - Fx Wildstylez and Isaac - Lost in music - Fx Zatox And Tatanka - Kickin Ass A-Lusion - Perfect It(Frontliner Remix) Frontliner - Spacer Gostosa - Whats Goin On Hardstyle Masters & Max Enforcer - Respect Brooklyn Bounce - X2X We Want More (Deepack Remix) Showtek - We Speak music _____ A teraz drogi ADEN'IE powiedz mi co jest gdzie użyte z jakiej nuty bo to tylko zlepek kawalków
az tak duzej roznicy nie ma, zeby to od razu nazywac "swoim".. inne ulozenie, gdzies tam jakiegos fxa dorzuciles i tyle. Nie lepiej zajac sie czyms swoim skoro juz chcesz to robic w fl? I Aden ma racje mimo wszystko powycinales fragmenty utworow i posklejales w jedna calosc, puzzle. Prawidłowa nazwa: A-Lusion - Perfect it [Frontliner Remix] (TheShakers Edit)
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 1903 Odpowiedzi: 25 Odwiedzin z google: 304